Ben öğrenciyim o ise çalışıyor ve iyi para kazanıyor arabası evi vs hep yeni. Hesabı hep o ödedi ben hiç teklifte bulunmadım ne yapmalıyım ben de ödemeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu fb olayı kadınların kendini degersizleştirmesinden bir şey degil kadın kıymetlidir özeldir sen hem bedava kendini düzdür hem adamı yedir için aklın mantığın alıyor mu dışarı çık iyi adama bakış at ikiside peşine takılır zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz bu fb ayağına takılan adam züğürt sorumluluk almaktan korkan pısırık adamlar hep
610 Yorumla- +1 yıl
alakası yok iki tarafta karşılıklı zevk alıyo
Cevap sahibi+1 yılhayrına verince iyi kadın oluyor tabi sen de haklısın abi
- +1 yıl
biz de hayrına s1kiyoruz
- +1 yıl
@SSvermiştim 😀 ne hayırlı muhabbetler dönmüş şurada.
- +1 yıl
@adrenalin64 Adam beleşe seviyor ya 😅 eskort dünya para
Bir iki hesap ödüyor beleşe isini görüyor
Cevap sahibi+1 yılbazısı hesapta ödemiyor sjshjs 😀😀😀😀
- +1 yıl
Tamam en iyisi vermiycem şarkısı söylesin kızlar hiç vermesin. Hatta evlenince de vermesinler tam olsun. Zaten bekarken cinselliğin c'sini söylesen ortalığı birbirine katarlar. Evlenince de kocasında en ufak cinsel sorun olsa büyütürler ya aldatırlar ya boşanırlar. FB iyidir ama ona göre problemsizlere yönelin, biraz da değecek tarzından da düşünebilirsiniz. Yoksa bedavaya veriyor kelimesi başladı mı, evli kadınların çoğu da bedava veriyor ona bakarsan.
- +1 yıl
Gerçi soru kızın hesap ödemesiymiş ama olsun 😀 Dul, boşannmış kadınlar ya da evli, bekar da olabilir. İyi tatmin edeni denk geldi mi üstüne para bile verecek hale geliyor. Onu kaybetmek istemiyor.
- +1 yıl
@adrenalin64 Ben aşk kadınıyım soru sahibi gibi ortaaa maali değilim 😅 degerliyim kadın beleşe eskortluk yapıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen de ödüyorsun zaten. Ödeme yöntemi olarak o kart ya da nakit seçiyor. Sen ise farklı ödeme tipi seçiyorsun 😂
32 Yorumla- +1 yıl
@Beneenen kesinlikle öyle 😂
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Duygusuz bir ilişki. Para ile yapmış olsa daha fazlasını verecekti...
Yediğini de ödesin
10 YorumlaO ödesin.
Benimki fb ilişkisi değil ama benzer durım var. Param kalmayınca yol paramı verdi mfkfkfkf00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir ilişki olursa olsun, yanında erkek varken kadın hesap ödemez.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen eskorttan daha ucuzsun. boş ver o ödesin
sen olmazsan eskorta gidecek daha çok masrafı olacak00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır tabiki. fb olmasa bile bir öğrenciye hesap ödetilmez.
00 Yorumla
+1 yılhayır tabi ki de fb ilişkisi ola bilir ama maddi olarak o daha iyiyse o ödesin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılbişey sorcam.. bu fb olayında sen zevk almıyo musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılAlıyorum
- +1 yıl
eee sen de zevk alıyosan.. o zaman maddi giderler de ortak olmalı.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. iyi niyet göstergesi olarak küçük şeyleri en öde en azından
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Arada bir sende bir cay kahve ısmarla. Sonucta öğrencisin. Butcen belli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayir tabi ki de o ödemeli.. tatlı olarak seni yiyor daha ne istiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne ödeyebileceksin? Bak dalgana bırak ödesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTakılıyorsunuz zaten çok dert etme sorun etse zaten dışarıda görüşmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyken nasılsa öyle bence. İnsan kendini garip hisseder hep odeyince
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Beneenen aynı şey değil ki sonuçta iki kişi de zevk alıyor neden sadece adam seks zevk alıyor kadın almıyor gibi düşünülüp başka bedel ödetilmeye çalışılıyor
+1 yılSen de ona tatlı ısmarlıyorsun sonuçta
82 Yorumla- +1 yıl
@Propranolol 🍯 balll
- +1 yıl
Güzel yorum 👌
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bi fb yaptim maddi manevi her türlü desteği istedi sürekli mutluluk ve ilgi istedi
00 YorumlaO ödemeli tabiki
41 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılEn pahalı meyveyi veriyorsun bir de hesap mı ödicen :))
00 Yorumla
+1 yılTabiki sen hiç ödemeyeceksin, sen keyfine bakacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOdeme hem etinden hem sutunden faydalanmasin
42 Yorumla- +1 yıl
Diyorsun
- +1 yıl
Faydalanma karşılıklı değil mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBedava sey yapıyor eskkkort pahalı sen beleşe geliyorsun ödesin yani
00 YorumlaSeni sïken o bırak ödesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda sorduğun hata o ödeyecek tabi.
00 Yorumla
+1 yılNerden buldun fb ni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Benim masamda benden başka kimse hesab ödeyemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu hiç dile getirdin mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç konusu açılmadı hep ona bıraktım hesap olayını
Cevap sahibi+1 yılZaten öğrencisin seni şu an rahatsız eden nedir?
Cevap sahibi+1 yılSeni bu ilişki de sadece rahatsız eden durum bu mudur?
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖde arada öküz olmayın o kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenci olan sevgililerim oldu hiçbirine hesap ödemedim öküz değilim
Soran+1 yılAdam bk gibi para kazanıyor benim öğrenci halimle hesabı ödemeye çalışmam abes kaçar diye düşündüm açıkçası
Cevap sahibi+1 yılKaçmaz kaçmaz ödeyin. Ben olsam onun yerinde çatır çatır ödetirdim
Cevap sahibi+1 yılLokma saymam ama sizin para babanız değiliz kusura bakmayın. Madem kadın erkek eşitliği ödeyin o zaman eşitlik ya hani.
Cevap sahibi+1 yılAbla ben bu zamana kadar hesap ödemeye erkeklik diye bakmadım. Ama sizlerin para göz varlıklar olduğunuzu biliyoruz. Sizde biraz gururlu olun da. Sizin yanınıza gelirken onur da getirelim be. Sizde gurur olmaz ise bende onur olmaz. Değersiz varlık seni.
Cevap sahibi+1 yılHee aynn zaten altına yattın ya beni çok iyi tanıyorsun. Ben senin tanıdığın insanlar değilim. Olmadım olmamda. Senin ve senin tanışmış olduğun kişiler benim konumuma gelemez. Ben sizin ulaşamadığınız mükemmellikteyim
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hesabı vurucu öder 😂😂
00 Yorumla
+1 yılKarşı taraf ödemeli
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılVerip yolmaya devamkee
00 Yorumla
+1 yılO ödesin boş ver kral
00 YorumlaÖdeme sen niye ödüyorsun
00 Yorumla
+1 yılNerde yaşıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sen peşin ödüyon zaten
00 Yorumla
+1 yılortak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Olsun o kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Karışma bırak
00 Yorumla