Bazı insanlar duygusal birşeyler hissetmediği kişilerle cinsellik yaşamak istemez, bazıları da cinsellik olsunda farketmez ben aldığımda zevkle bakarım der, sizin nasıl kural ve kriterleriniz var bu konuda..

Bazı insanlar duygusal birşeyler hissetmediği kişilerle cinsellik yaşamak istemez, bazıları da cinsellik olsunda farketmez ben aldığımda zevkle bakarım der, sizin nasıl kural ve kriterleriniz var bu konuda..

Cinsellikten çok daha fazla önemsediğim şey, âşık olduğum, sevdiğim ve evlendiğim erkekle birlikte olması.. Karşılıklı duygusal ve zihinsel uyum herşeyden daha önemli bence, bir de mutlaka karşılıklı özbakım ve temizlik kusursuz olmalı.. En önemli olan ise güven ve sadakat daim olmalı.. Aklıma gelenler bu şekilde..🙂
Ben tüm kadınlar adına değil sadece kendimi yansıtmak için yazdım.. Her kadın aynı değildir tabiki..🙂
Anladım.. Farklı kadınlar vardır mutlaka 🙂
Benim kurallarım tabi ki de var birincisi sadece eşim olmalı.. yani evlenmeden seks yapmam.. ikincisi de eşimin mutluluğu daha önemli o ne derse yaparım sınır için de ve kendi zevkimden çok eşimin zevkini düşünürüm.. gereksiz saçma sapan fantezilere yer vermem.. sadece normal seks olmalı.. bunun dışında da bakım temizlik gibi konulara çok dikkat ederim hem kendimde hem de eşimde..
Karşı cinsten hoslanti ve elektrik alınmalı ilişkide elbette sınır olmalıdır partnerin istemediği sevmediği zevk almadığı ilişki türleri yapılmamalıdır. İlişki iki kişiliktir biri zevk alır diğeri acı çekerse o ilişki işkence olur onun için ilişkide iki tarafında zevk keyif almayı hedeflerim
Fiziksel beğenim olmalı güçlü görünmeli karakteri sağlam, bakışları etkileyici olmalı Konuşmalarıyla beni etkilemeli. Hepsi olsa bile Yine de evlenmeden beraber olmam. Benimle ciddi düşünmemesi bütün bu varlığı hiç etmeye yeter.
Cevap
37Cevap
Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok bilmesi gerekenler bilsin kafi 😉
Sadece sevdiğim adamla cinsellik yaşarım oda evliyken tabiki evlilik dışı cinselliğe karşıyım yaşamam.
Sadece konuşmak bile doğru yapılırsa seks kadar hatta daha fazla zevk verebilir i yuzden ten uyumu çok önemli duygu ve bunu yansitabilmek herkesle olmaz yani belli bir bağlilik gerekiyor
evet var
normal şartlarda evlenmeden yapmam ama yaparsamki kriterlerimi söyleyim ön bölgeden girmem anal ve ağızdan olur
elleme ve öpüşme yaparım
Partnerimi paylaşmam fakat çoğu kadının iki erkekle fantezisi olduğunu biliyorum.
Her şey bir yana ben bakirim zaten.
arada biraz his olması lazım diğer türlüsü 31 çekmek gibi oluyo 😂😂
en harika olanı ise deli gibi aşık olduğun biri ile seks yapmaktır. çıtayı zirveye taşıyo çünki. ama erkeklerin çoğu önüne gelene sapliim işim görülsün kafasında. 😂
Makata sokmak biraz iğrenç geliyor
Aynı şekilde oral seks çektirmek ve kadının vajinasini dillemekte igrenc
Kuralım sadece evlilik olmadan cinsellik yaşamak, kriter olarak da ayakta olan pozisyonları pek fazla yapamam 😂
Sevdiğin insanla seks yapinca daha ćok haz alırsın, istekli olursun, coģu insan cinsellik yaşamak için sevmediği kişiyle evleniyor
Temizlik
Sınırsızlık
Romantizm (bilhassa ön sevişmede)
Var tabi oldu bittiyi sevmem, bana ayak uydurabilecek kadar iyi ve bakımlı olmalı son olarak sınırsızlık
Cinselliği sadece eşimle yaşarım ve eşim mastürbasyon yaparsa bu zoruma gider çok fena zoruma gider bu benim kırmızı çizgim.
Vücüt temizliğine önem vermeli ağız kokusu olmamalı ve saygılı olmalı
Ön sevişmesiz bir birliktelik olmazsa olmaz.
Evlilik olmadan cinsellik yaşamamak ama evleneceğim kişide ilk beyaz tene bakarım :)
Beğendiğim tarzı olan kadınları severim. Kendini bilen güvenen olgun kadınlar severim
Evet var çok istekli olmalı dayanmalı bi kaç en az içinde oda
Anal grup swinger scat regl iken asla yapmam.
Millet uçmuş, karşıdakinin zekasını ölçerken kendinde zeka var mı bunu hiç araştırmıyor.
Sevdiğim olsun, vücut tüylerini alsın, çok sakal bırakmasın ki öperken rahat olayım kaktüs gibi batmasın bana
Kas olsun. Mu
Kendi isterse yapar
Ama yağda olmasın veya aşırı zayıf. Sorun olur mu ki kas istemem? Onca erkek 90-60-90 isterken.
İsteğin bence normal kadında erkekte bakımlı olmalı ben spor yapıp yüzüyorsam vücuduma bakıyorsam karşı tarafta bakmalı ama şeninde fiziğin iyi olmalı
Çekici bulduğum birini isterim ve karşımdaki bana ayak uydursun yeter
Oo kurallarla doluyum ben çılgın biri hiç deilim :)
Bu yaş sınırıyla alakalı bence genclikte belki ama şu anda duygusal hissetmedigim biriyle imkansız
Asla ısrarcı olmayacak
Anal yapmam. Kanlı oyunlar oynamam.
dişiliğini hissedebileceğim birisi lazım
Evet hemcinslerimden hoşlanmıyorum 🤣🤣🤣🤣
fantezisiz asla.
ortada his yoksa kuru kuru yap daha iyi
Evlenmeden olmaz taamm mıı 😂😂
Kilolu kişilerden hoşlanıyorum
Sistem harfi yanlış koymuş.
Ben Hoşlanmıyorum yazmıştım değişmiş.
Ben zevkime bakarım
Temizlik-bol sevişme