farkımız neydi ki yani bende 40 dk sürdü başka kız 15 nedendir ya kendimi kötü hissettim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Farklı bir tenin, kızın, fiziğin verdiği zevkle o kadar dayanabilmiştir. O bende de oluyor gayet normal
fiziğim herşeyim güzeldi aslında...
Mesele o değil. Seninle uzun süre birlikte olduğu için tanıyor ve biliyor. Ama yabancı birisiyle ilk defa yapıyor uzun süre sonra. Onu verdiği heyecanla kısa sürer. Aynı şey senin için de olur. Farklı bi erkekle yatsan ya kasılır sevişemezsin Ya da heyecandan ölürsün. Gayet nırmal bir şey bu
birde sürekli istedi fulk bittikden sonra normalde 1 posta yapardık 2 yaptı bide bende titreyerek boşalmış öyle dedi
Arada oluyor öyle. Çok istekli olduğunda üst üste 2-3 yapılıyor ama bu çok nadir. Kısaca her an her şey olabilir. Sen ona değil sana olan sadakatına takıl. Sana değer veriyorsa zarar vermez
Kötü hissedecek durum ne anlamıyorum ya erkek erken gelse suç geç gelse suç
onda neden 15 dk
Haci bizim şeyimizin zamanını başından tutup ya da altından tutup ayarlayamıyoruz o an öyle denk gelmiş sende böyle denk gelmiş normal yani dert etme
2 keremi aynı denk geldi
Gelebilir o kadın belkide adamın g noktasına teması vardır adam kendinden geçiyordur daha erken geliyordur olabilir
yine daha iyi o kız yani
Neden olmasın yani bir yanda malak gibi yatmak var bir yandan erkekle zevk alıp tüm bedenini kullanabilen kadın var ikisinde de aynı boşalamaz bir erkek siz kadınlar içinde aynı şey geçerli size tecavüz eder gibi davranan erkekle size kdınlığınızı hissettiren erkekte farklı hissettirir
Sen çok ateslisin daha çok odaklandım demeye çalışıyor
evet dedi zaten çok ateşlisin galan ama bana neden inandırıcı gelmedi
Seni gazlamak için yaptığından doğal gelmemiştir ve sana bu demesi sacma olduğundan öyle gelmiş
bilmiyorum güzel kızım aslında fiziğim falan düzgün
Daha detaylı konuşmak ister misin
O dönem amatörlüğüne denk gelmiştir, olur öyle şeyler
benle alakası yokmu
Yok
Senden daha iyi zevk almış işte geç boşalmak daha iyi kötü düşünme.
eminmiyiz ya
Evet önceki sevgilisinde hemen olsun bitsin demiş ama seninle doymamış ne kadar uzatabilirse uzatmış.
ya evet öyle dedi oldu bittiye getirdim falan ama bilmiyorum bana neden inandırıcı gelmedi
İnan inan boş ver gerisini düşünme
beni çok arzulamasa sürekli penisi kalkmaz değilmi
sürekli yapmak istiyo bana çok ateşlisin falan diyo çok sexysin falan diyo ben hiçbirine inanmıyom ama 😂😂
Tabi ki seni arzulamasa seninle sürekli yatmak istemez 😂
dedikleri doğrumu 😂😂
Tabi doğru 😂
Sende tabi memnunsan tatmin oluyorsan onunla yaptığın seksten bence kaçırma derim😂
oldum galiba bilmiyorum anlamadım çok su geliyor vajinamdan
Islaniyorsun. Zevk alıyorsun belki
yazarın sevgilisi 😂😂
😂😂😂😂
Başka kız daha etkileyicidir bende yaşadım öyle gjdkfjfj
:/
Sende başka erkekle yap o halde
yapmicam kendimi kötü hissederim
O baska kızla yapıyo
eski olayı şuanki değil
O kız neymiş öyle ya banada lazım 1 saat yapmaktansa hızlı boşalmak daha zevkli
Sevgilinin başka bir kıza emanet ettin?
of hayır hayır allah allah eski olayı
Hm anladım her insan farklıdır mesela, küçüğü var ortası var, büyüğü de vardır (nadir), kısa süren var, orta süren var, uzun süren de var (nadir)… herkes farklı davraniyorlar, hissediyorlar, vücuda göre, kız veya kadın tarafta de aynı şekil, şanslı olanlar 5dk da orgazm olabiliyorlar veya fışkıra bilir bazıları de 10-16dk oluyorlar sonuçta her vücut farklı oluyor olabiliyor de. Sorunun kökeni çözelım eski sevgili 15dk sürmüşse ve seninle 40dk sürmüşse, şikayetin nedir? Sanırım her kızlar senin yerine olmak çok isterdiler…. Çok mu yavaş sürüyor?
Sen iyi yapamamıssın diye mi düşündün
evet ya
Başka kız derken senden önce başka bir kız mı bu?
aynen benden önceki
Yani ikinizle ayni duyguyu yaşadığını varsaysak senden öncekine daha çok yükselmiş anlamı çıkar. Ama şu da olabilir, senden önce tecrübesizdi tutamıyordu sende daha tecrübe edindi. Bu da olabilir.
ya şey yapmış boşalcağı vakit boşalma hissinin gitmesini bekleyip devam etmiş
-miş mi? Sen neredeydin o sırada ?
arkama dönüğüm nerden biliyim
Durduğunu anlarsın ;)
sende başka erkekte yaşa aynısını
onun yeni olayı değil eski olayı
genelde hangi pozisyonlarda yaparsın
doggy
anal falan yapıyomusunuz
yoook
farklı şeyler deneyin işte
Demekki sen de çok fazla tahrik olmuyor
bende öyle düşündüm morelim düştü
Moralini bozmana gerek yok bunun bir sürü sebebi olabilir yani bunları çözmek sorunu da çözer
bide şey dedi tam hpşalma vakti çıkarıp durup tekrar devam etmiş boşalmamak için bende
rekor kırmış öyle dedi
Yani dediğim gibi buradan çok detay veremiyorum sana yoksa bunun tabii ki bell sebepleri var
dediği şeyden olabilirmi bende
sende titreyerek boşaldım dedi tekrar falan istedi baya ama benim bilmiyorum morelim düştü
Onu daha fazla arzulamış.
galiba çok morelim bozuldu
Hayatım çok da zkimde bu durum.
ben çok kırıldım bilmiyorum ya bide dediki boşalma vakti durmuş bende gitmesini beklemiş sonra devam etmiş
Vay be başkalarına arzu hissedip sana rekor denemesi yapıyor hahaha
hayır ya o kı olayı eski olay şuanda tek benle yaptı çok uzun zaman sonra
Bence senin anatomik sorunların da olabilir. Genişlik gibi. Boşa sallıyor olabilir.
hayır tam tersi aşırı aşırı darım beni çok uzun uğraşlar sonucu bu kadar girdi asla giremiyordu bana aylarca giremedi 😂😂😂
O da problem. Dar iyi bir şey değil.
Bunuda sanamı anlattı kanka
evet eski olayı kanka?
Qmın buz tutmuştur.
yooo çok sıcaksın dedi
Farki soyleyim mi
söyleee
Oral falan olmadımı
Yalan..
ney yalan
Yoğ 40 yok 15 dakika amaç kıskandırmak kandırmak yatağa atmak 🙄🤦
hayır bende 40 dk kızda 15 olmuş
15 okurken ğördün mü yani bunu ve bunu sen bi başarı mı ödül olarak mı kendine laik ğoruyırsun 🤔
hayır başarı değil kötü hissettim kendimi
Neden kotu?
onda neden az bende çok
Sen ozelsin
nasıl
Nasıl? Buraya yazamıyorum