18 yaş ve üzeri olup ailesiyle yaşayan seks hayatına saygı duyulan, istediği saatte eve gidip gelebilen kadın var mı?

Ben mesela 29 yaşındayım ailemle yaşıyorum işim yok yeni işsiz kaldım. Hafta için standart işten eve evden işe gidip geliyordum bundan önce. Kaç yaşına geldim annem babama haber vermeden, onlardan izin almadan evden çıkamıyorum. Mutlaka gideceğim yeri söyleyip haber vermem gerekiyor saat akşam 7-8'i geçmeden evde olma zorunluluğum var. Böyle olan tek ben miyim? Bu yüzden sevgilim de olmuyor. Sevgili dediğin canlıya güzel olmak seksi iç çamaşırları giymek gerekiyor. Bunların hiçbirini yapamıyorum. Sevgilisi olan aktif seks hayatı olan kadınlar bunu nasıl yapabiliyor? Bunlar aileleriyle yaşamıyorlar mı? Kiraya çıkayım desem zaten maaşım kirayla denk gelecek hani eşyası faturası vs

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar doğu ve iç anadolu değil. Doğulu falan değilim çok seküler laik bir memleketteyim ama her şey dışarıdan göründüğü gibi değil.
18 yaş ve üzeri olup ailesiyle yaşayan seks hayatına saygı duyulan, istediği saatte eve gidip gelebilen kadın var mı?