Güncellemeler
+1 yıl
Benim de hoşlandığım bir erkek var ayrıca bunu biliyor
20 yaşındayım oda arkadaşım da öyle. Yurtta kalıyoruz. Birkaç defadır benim arkamdan sarılıyor, popoma ve göğsüme dokunuyo. Şaka yollu yapıyo ama bunları. En son yaptığı şey aniden arkamdan gelip beni dolaba yaslamasi oldu. Ne yapmaya çalışıyor? Erkek arkadaşı da var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yurt apart deneyimim oldu arkadaslarimla hic oyle bisey yasamadim. Hatta bir tanesiyle hep sarilirdik bana hep bebek gibi kokuyosun yüz kisi olsa seni kokundan tanirim diyodu ama hic oyle bisey sezmedim. Ama sunu hatirliyorum bi kere siniftan kiz arkadasim kalmaya gelmisti yasida benden bayagi buyuktu bana hep iltifat ediyordu ben uzanirken yanima gelip sen var ya sen ne yere bakan yürek yakansin demisti orada bi tuhaf oldum gece kapiyi acik yattim saldirir falan diye hahahahah inan ki
İşte bu bazen elliyor beni deyim yerinde ise. Normal kızlar arasında tabi ama özel bölgelere dokunma fazla
Benimde tayt giydigimde popoma vuruyolardi ama sen anlarsin sonucta ne niyetli hareket ettiklerini
Ya o bir süre normal ama bu son yaptığı içime şüphe düşürdü artık
Kanka yapma huylaniyorum de
Dedim ve davranışlarım ile de belli ediyorum zaten
Bir daha yapmaz heralde
biseksüel olabilir. Lgbt'ye pek iyi bakmadığını yazmışsın bir yorumda. Gizli gaylerin (genel tabir) çok sık yaptığı bir olay bu :DD
sende deneme yapıp gerçeğini suncak belki bırak rahatlasın sende hamle kalacak değilsin ya
Deneme tahtası mıyım kardeşim ben
sende zevk almaya bakıcaksın artk :D
Hem lez hemde erkekle ilişkisi olan biri senin gibi kezidabulmus lez ilişki yasaman istiyor olabilir. Gece ve sabah libido yükselince senle söndürmeye senide yükseltip tatmanın istiyor olabilir bu işlere keyif işidir yaşamak güzel bence
Temas bağımlısı olabilir belki de arkadaşın yani tam anlayamasam da bişey sorabilir miyim sana
Rahatsız olmuyor, böyle bir deneyim yaşamaya da hazırsan karşılık verebilirsin.
Yok istemiyorum deneyim falan
O zaman bu durumdan rahatsız olduğunu ve yapmamasını medeni bir şekilde söyleyebilirsin.
bence ilgisi var sana güzel biriysen cinsel olarak istiyor seni kendine hakim olamıyor
Düzenli olarak spor yapıyorum. Ancak böyle şeylere karşı biri. İyyy falan diyor lgbt hakkında bir konu açılınca
genelde aşırı tepki veriyorlar bu tarz muhabbetlerde aynı odada giyiniyorsunuz demi
Doğru diyorsun
Hayır
Çok şanslısın değişiklik olur bence bir şeyler yaşa 😁
Arkadaşın biseksüel. Seninle sevişmek istiyor. Sen de istiyormusun
Buyuk ihtimalle senden cekım alıyor
Sen bu rahatsız mısın
Yeni şeyler denemek istiyor olabilir
Bende niye denesin?
Sen yakınındasın belkide etkilenmiştir
Erkek arkadaşı neden var o zaman?
Yeni şeyler denemek için sevgilisinden ayrılmasına gerek yok
İğrenç bir düşünce şu an bu söylediğin
Senin dediğine göre yorumladım ben
Tamam da erkek arkadaşı varken bana niye böyle yapıyor. Yeni şeyler denemek istiyor ise ayrılsın o halde
Bu bi aldatma sayılmaz ayrıca belkide sadece sevdiği için öyle davranıyordur
Yapma diyorum ama. sen erkek arkadaşının penisini avuçluyor musun
Saçma awk avuçlamam tabi ama popon tokat atarım
Yapılacak şey var yapılmayacak şey var işte.
Şakasınadır diye düşünüyorum
Her bayanin icinde bu duygu vardir
Lez demek
bknz: threesome and the FFM
offf canlandı gözümde
Biseksüeldir belki
Biseksüel olabilir
Bisextir
Onemli olan bu yaptigi senin hosuna gidiyormu
olabilir dkdkdkdkdk
Kesinlikle lezzz.
Nasıl yasladı