21 yaşındayım. Bekaret takıntım yok ama özgüvensiz biriyim. Karşıma bu tarz bir şey yaşayacağım kimse çıkmadı. Sevişmeyi ve daha ilerisini çok merak ediyorum. Açıkçası hayatıma biri nasıl alacağım nasıl o raddeye geleceğim bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılvücudunun içinde adeta meltem esintileri hissediyorsun hazzın etkisiyle... ya da bir nevi hafiften bir elektrik akımı gibi bir his... tahrik gücüyle kalçaların göğüslerin çok hoş oluyor tatlı bir haz dolaşıyor bedeninde erkek öperken okşarken... bacaklarında dizlerinde tatlı tatlı zevk hissi oluyor... git gide çoğalan bir his ve daha fazlasını hissetmek için sabırsızlanıyorsun o an... erkeğin sımsıcaklığını gücünü hissetmek çok hoşuna gidiyor o an... sevdiğin erkeğin kucağında olmak apayrı bir haz huzur veriyor... zevk hissi bir yana psikolojik olarak da çok iyi gelen bir yanı var sevişmenin... ilişki ise bammbaşka hisler hazlar zevkler bütünü.. penisin girerken ki hissi çok tatlı bir haz veriyor, yakıcı bir sıcaklığı oluyor penisin ve ilk o sıcaklığını hissedince yakıyor içlerini adeta ve o sıcaklık hissi muhteşem bir haz veriyor, bir yandan da peniisn semsert oluşunu hissediyorsun girerken, penisin baş kısmının içini yararak girişini hissediyorsun ve o his çook aşırı hoş bir haz veriyor, en dibine kadar girince penisin baş kısmı adeta ateş gibi yakıyor diplerini ve o his öyle tatlı bir zevk vermeye başlıyor ki tüm kalçalarında bir anda öyle tatlı bir haz hissediyorsun ki kalçaların bacakların kasılıyor göğüslerine doğru o haz akıyor ılık ılık adeta, o an erkek göğüslerini de öpüyorsa okşuyorsa onun da ayrı bir hazzını hissediyorsun, erkek girip çıkarken git gide hızlanır daha hızlı ve daha sert girmeye başlayınca hissettiğin zevkte git gide çoğalmaya başlar tüm vücudunu kaplar o haz ve adeta mayışıp kalırsın kendinden geçer gibi bir halin olur inlersin kıvranırsın istemsizce, sertçe vurarak köklediğinde bir anda sanki yüreğin ağzına geliyormuş gibi olursun ama bir anda yoğun bir haz kalçalarından göğüslerine doğru zınk diye gelir sanki öyle bir his oluyor sert vurarak yaparsa... erkeğin gücünü sertliğini hissetmek çok hoşuna gider o an.. erkek bazen bir anda tamamen kökleyip içinde bekletir penisi bir süre git gel yaparken yorulursa felan, 1-2 dakika bekletir içinde, o içinde beklemesinin de accayip tatlı apayrı bir hazzını hissedersin, içinden hiç çıkmasın istersin o an..
24 Yorumla- +1 yıl
Yaşattın bize olayı inan
- +1 yıl
Sustun?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi öncellikle güzel bir soru kötü bir soru değil sorunu okudum biraz tebessüm ettirdi bende 29 yaşım bu yaşa kadar bilerek isteyerek tuttum kendimi çünkü özel olsun düşüncesi ağır bastı özgüvensiz değilsin güvencegin sarılcagın güven duycagın erkek Yok veya çıkmadı karşına bu yüzden bence bende İzmir'de yaşıyorum
.. şimdi öyle duyguydu hissetmen normal hiç yaşamayan erkek de senin gibi istekli olur ister yani doya doya sevişmek ister bu çok güzel bir şey açıkçası bende kendim gibi birini bekleyen deliyim belki özgüven sorunun inan güvendiğin bir erkekle çok basit
Bende düşünüyordum bakire hiç bir erkekle hiç bir şey yaşamamıştım biri çıksa bir birimizin ilki olsak düşüncesi beni kendimi tutmamı sağladı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumunu da bekliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
düzgün bir seçim yap illede birini alacağım diye de sana zararı olacak musallat olacak birini alma az seçici ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bilirsen keyfi çıkmaz zaten, herşeyi akışına bırak illaki çıkacak. önemli olan seni üzmemesi yıpratmaması.
00 YorumlaYanlız değilsiniz benim de 21 olmaya 13 gün kaldı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYa :)
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba her şey burada konuşulmaz merak ettikleriniz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
00 Yorumla
+1 yılEşinle yap ya bence daha özel ve değerli olur ilişkin
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan tanış ev ya da otel tutup sevişin. Bu harika şeyi tatman lazım
00 YorumlaBu tarz şeyler şans işi yani, gerçekten sevdiğin birini bekliyorsan. Umarım bulursun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İşi bilen olgun biri ile olman sana fayda sağlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sevgilin olduktan sonra zamanla öpüşme ve sevişme noktasına geldikçe kendiliğinden gelişir
02 Yorumla
Soran+1 yılAma olmuyor..
+1 yılYaşamak istersen burdayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet normal keşke bursada olsan
00 YorumlaBende istemedim kimseyi bilmiyorum neden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de İzmirdeyim aynı şekilde ben de merak ediyorum 🥰 Tanışabiliriz ☺
00 Yorumla
+1 yılSohbetini yapalım gel
00 YorumlaSenin gibi biriyle tanışmak isterim ciddiyim
00 Yorumla
+1 yılSen yinede bekaret koru. Sevdigin adam cikar illa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılaşama aşama gitmen gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehirdesin okuyomusun
02 Yorumla
Soran+1 yılİzmir'de
Cevap sahibi+1 yılİzmirde de sevişemiyorsan çok çekingen birisin demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin de mi olmadı
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır.
Cevap sahibi+1 yılYani seksting falan yapmayı dene önce
Cevap sahibi+1 yılEn azından özgüvenin artar diye düşünüyorum
Soran+1 yılDiyorsun
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünüyorum şahsen dene bence denemekten zarar gelmez
Cevap sahibi+1 yılAma insan bi cevap verir 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerde yaşıyorsun hiç sevgilin olmadı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoruma geldim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli biri ile yap ilk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal tabiki
00 Yorumla
+1 yılÖzelden yardımcı ola bilirim istersen
00 Yorumla:////
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. boş ver etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldene merak ediyorsan bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer sen bulurlar
00 Yorumla
+1 yılDene gor.