Eşiniz günde 4-5 defa ilişki istese ne tepki verirdiniz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
İlk zamanlar öyle olur ama zaman geçtikçe azalır zaten dayanılmaz o kadar. Bahçe hortumu değil
Ne kadar sürede azalır
Cicim ayları bitince
ilk yıllarımız da yapıyorduk. zamanla bal yiyen baldan bıkar misali canınız pek istemez
Umarım
Başlarda bizde öyleydik sonra günde 2 ye düşürdük şimdide riskli gebelikten sıfıra indi 😂😂 garibim sürekli çocuk doğsa da bi saldırsam sana diyo bende aynıyım gerçi de
Ne kadar sürede azaldı
6. Ayımda risk dendi işte o zamana kadar günde 2 yapıyoduk
Ben kurtulmaya çalışıyorum bu durumdan
Rahatsız olduğunu dile getirsen dindar mısın mesela ibadet ettiğini falan bahane et
Hayır o ecnebi. Ve şiddet huyu var hastayken bile mecbur kalıyorum.
Ah be bacım işte başına bela almışsın ne diyim
Doğru
Benimki ayda istemeyen cinste sekste zevksiz birisi
Ne kadar saygılı bir eşsin. Benim eşim de seninle aynı yaşta eğer en az günde 4 defa ilişkiye girmezsem olay çıkarıyor.
Bennkonustum ugrastim yorulduk artik vazgectim
4 - 5 kez nedir ya? Hangi erkek buna dayanabilir ki 45 er dakikadan?
15-20 dk her sefer
Cinsellik yaşamak sadece gitgel olayı değildir. Zaten bir kadında buna asla dayanamaz.. 2 olsun 45 er dakikadan bu yeterli hafta da 3 gün. 👍🏻
Musluk mu bu o ne ya kacmiyoz ya :)), biraz erotizm iyidir
Tavşan mıyız biz ya rutin halinde olmamalı bence hergün bal yersen bıkarsın sıkılırsın yani
Motor muyum ben derim seks işçisi miyim derim ne denir başka😁kim yapabilir ki o kadar
erkekler bu kadar ilişkiye dayanamaz, testis sancısından kıvranırlar... ayrıca sen de aşırı tahriş sebebiyle acı çekersin sen de dayanamazsın
Eşim istiyor benim de hayır deme şansım kalmıyor.
o zaman onun beline çüküne t*şşaklarına kuvvet :D sana da Allah kolaylık ve dayanma gücü versin
Yok nolur kuvvet falan deme ben cinsel istek azaltıcı uyku getirici bitki falan araştırıyorum
kolay gelsin
Benim için hava hoş ya sen bana dayanır mısın derdim
Ben istiyorum ama eşim ayda 1 istiyor aldatmak istemiyorum ama beni çok zorluyor
Bence iyi kalpli birisiniz umarım eşiniz değerinizi biliyordur
maalesef zerre kadar değer bilmiyor üstüne üstlük her zaman beni haksız bulur haksız olduğunu asla kabul etmez
Teşekkür ederim
Benim eşim ona hayır dersem önde olay çıkarıyor sonra şiddete başvuruyor
Önce*
Eşin abartıyor seninde isteklerin önemli olmalı sadece o istiyor diye onun istediği sadece olmamalı
Eşinizle durumunuzu hiç konuştunuzmu?
Hoşuma gider asla kırmam eşimi ama istemiyor
Karşılık veremeyeceksek ne diye evlendik?
Mecbur mu insanlar 4-5 defa sekse her seferinde tamam demeye
Allah seni güldürsün emi 😂😂 evlenirken gırtlağına kadar sokuyrosunuz erkekleei borca. İsteyince de vermiyorsun ne iş
Borca falan sokmadım. Aksine suçunu örtbas ettim.
Şaka bi yana evlenip helalin varken seni aldatmasını istemezsin. Hiçbir şey yapmasan altına uzan rahatlasın kendi. Zamanla azalır
Zaten evlilikte hiç cinsel ilişkiye girmemek kadın için de erkek için de boşanma sebebi olabilir. Ama karlı tarafın özgürlüğünü ve sağlığını etkileyecek boyutta cinsel ilişki için diretmek ve bunun için saldırgan davranışlar sergilemek de boşanma sebebidir hatta suç sayılır. Bir insan 2 ay boyunca günde 4-5 defa cinsel ilişki ihtiyacı hissediyorsa tedavi olmalıdır.
Karşı tarafın*
Başkalarına saldırsa daha mı kötü. Hem ne iş yapıyor da her gğn 4-5 defa istiyor
Başkalarına saldırsa daha mı kötü derken? Başkaları için ben mi kendimi siper edeyim? Bir erkeğin eşi buna tahammül etmek zorunda mı sırf eşi sapık diye ya da kadının görevi adamın eksikliğini gidermek mi? Eğer sapıksa gitsin tedavi olsun hiç kimseye zarar vermesin, ne eşi ne de başka insanlar buna maruz kalmak zorunda değil. Senin kafa yapındaki iğrenç ataerkil zihniyetli insanlar olduğu sürece de dünya gelişmeyecek.
Sen bilirsin
ne erkekmiş be helal :)
az bile içinden çıkmam
Elimden geldiğince yapmaya çalışırım
Ne tepki verim ortam müsaitse alır kuçag götürürüm
Gerekeni yapardım ahaha
Mük mük gearrrçikten mük
Tepki değil istediğini verirdim
Var mı öyle biri
Erkek arkadaşım
Yapıyor mu
Dolabı ağzına kadar doldururum