Cinsel Yaşam Kızların göğüsleri büyük mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Genel de büyük mü küçük mü Güncellemeler+1 yıl Yani türk erkeklerin penis boyu falan tartışılıyor ya kızlarında göğüsleri genel olarak ortalama büyük mü küçük mü onu merak ettim çok saçma biliyorum ama ahahhs Kızların göğüsleri büyük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
kitapsevenlerevi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Türk kızlarının göğüsleri boyut olarak ortalamanın üstündeBenim penis 19cm sıkıntı yok yani 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. degisiyor ya hepsini avuclayip kontrol etme sansim olmadi 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. 85 B Türkiye de yok sayan südyen. Ona göre anla ortalamayı 🤣 0 0 Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ortalama 80b. Kendini ona göre konumlandır işte 4 0 Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. kucuktur ergen kızların buyuk fazla cıkmaz olanda zaten hormonol bozukluktur 0 0 Yorumla
endsim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Nasıl yani? Bir kız olarak nasıl bir soru bu 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Genelde küçuk 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bıktım olm pembe hesaplı erkek sorusu görmekten 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. geneli küçük ve orta 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. şaka mı bu soru? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim 90 ama bazen kalıplara göre 95 2 13 Yorumla BirGaripYolcu07 +1 yıl Zaten kalıplara göre 95 son değil mi en büyüğü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BirGaripYolcu07 ya değişiyor hani büyük bedenlere göre Yorumla BirGaripYolcu07 +1 yıl Bedenlere göre dediğiniz B veya c gibi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BirGaripYolcu07 şimdi baktım 100b ve üstü de var dediğim gibi mesela ben 90 ama kalıp küçük sırttan olmadı aparat taktim Yorumla BirGaripYolcu07 +1 yıl Pek anlamam kalıp dediğiniz sütyen olarak mı küçük veya büyük mü geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BirGaripYolcu07 evet Yorumla BirGaripYolcu07 +1 yıl Gidip araştırdın sanırım :) Aparat takınca daha da mı sıkı sarıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BirGaripYolcu07 yok ben sırtımı sıkmasın diye taktım Yorumla BirGaripYolcu07 +1 yıl Biraz daha büyük alabilirdin şu an sıkmıyor sanırım rahatsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BirGaripYolcu07 😅 Yorumla BirGaripYolcu07 +1 yıl Ne gülüyon ne dedim ki kendin demedin mi hem gidip araştıran sensin 🙂 Yorumla BirGaripYolcu07 +1 yıl Uyudun mu? Yorumla Costantinnn +1 yıl Büyük meme herzam iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Türk kızlarının göğüsleri boyut olarak ortalamanın üstünde
Benim penis 19cm sıkıntı yok yani
degisiyor ya hepsini avuclayip kontrol etme sansim olmadi
85 B Türkiye de yok sayan südyen. Ona göre anla ortalamayı 🤣
Ortalama 80b. Kendini ona göre konumlandır işte
kucuktur ergen kızların buyuk fazla cıkmaz olanda zaten hormonol bozukluktur
Nasıl yani? Bir kız olarak nasıl bir soru bu
Genelde küçuk
kocaman kanka kafam kadar
Hayrettin ismini anımsattın
bıktım olm pembe hesaplı erkek sorusu görmekten
Hepsi güzel geliyor gözüme 😀
kimisi büyük kimisi küçük
geneli küçük ve orta
Bilmem dikizlemiyorum sjssj
şaka mı bu soru?
Nasıl yani?
Ben büyük seviyorum
Orta
Bende gayet hoş bana göre büyük
Normal
Hepsine bakmadık ki
Sen kızsın sen söyle
Seninkiler nasıl
Benim 90 ama bazen kalıplara göre 95
Zaten kalıplara göre 95 son değil mi en büyüğü
@BirGaripYolcu07 ya değişiyor hani büyük bedenlere göre
Bedenlere göre dediğiniz B veya c gibi mi
@BirGaripYolcu07 şimdi baktım 100b ve üstü de var dediğim gibi mesela ben 90 ama kalıp küçük sırttan olmadı aparat taktim
Pek anlamam kalıp dediğiniz sütyen olarak mı küçük veya büyük mü geliyor
@BirGaripYolcu07 evet
Gidip araştırdın sanırım :)
Aparat takınca daha da mı sıkı sarıyor
@BirGaripYolcu07 yok ben sırtımı sıkmasın diye taktım
Biraz daha büyük alabilirdin şu an sıkmıyor sanırım rahatsın
@BirGaripYolcu07 😅
Ne gülüyon ne dedim ki kendin demedin mi hem gidip araştıran sensin 🙂
Uyudun mu?
Büyük meme herzam iyidir
Tam anlamadim
Büyüük