Alakası yok, kilolu bir kadın zayıf bir adamla birlikteyse mecburiyettendir bence. Her kadın kendisinden daha güçlü ve kalıplı bir erkekle olmak ister içgüdüsel olarak
Söyle açıklayayım cinsellikte zirvedeyim karşımdaki kadının doymama şansı yok cunku cok iyiyim ben istediğim kadını alırım karsimdakinin de gönlü az birsey olsa bile bu bana yeter. Kendimeguvenim sonsuz
Tm oya sen kilolu ol insallah evde kalirsin evl3n3m3zsin amin mutlulugun yerlebir olur insallah ama evlenemiyecegini hissettim eminim ilerde sozume gelirsin ins
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İri yapılı kaslı senin balık etini ne yapsın acaba
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
El kadar kuru kızları ne yapıyorlar ben de onu anlamıyorum kardeş
Kardeşim sen balık etlisin ve kendine göre seksisin. Zayıfları kupkuru ve seksi olmayan kategorisine alıyorsun kendince. Kapkalın bacağın, hafif göbeğin var, belki de sarkma başlangıcı olan memen.
Benim vücudum bir haftalık sporla toparlanabiliyor desem.. ama gerçekten aşırı zayıf insanlara bakmaya korkuyorum. Ve bu ayrımcılık değil gözüm dayanamıyor. Zayıf olup kıvrımlı kadınlar da var sen galiba onları kastediyorsun. Ama ben onları da yetersiz görüyorum. Kemik görmek çok korkunç geliyor bana. Nerde olduğunu tahmin edersin. Neyse ben düşündüklerimde ısrarlıyım ve biraz fazla kilo çok iyidir
Kardeşim kendini övmek istiyorsun anladım, maşallah Allah daha çok versin. Ama bit kadar kozların yanında izbandut gibi herifler de görüyorum ve genelde minyon kızları sevdiklerini söylüyorlar. Çok ilginç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
ben zayif severim her yerine hakimiyet kurmak ondan guclu olmak onun bana karsi caresiz gibi olusu hosuma gider
Ben zayıfım zayıfla kilolu uyumlu oluyor bence
Alakası yok, kilolu bir kadın zayıf bir adamla birlikteyse mecburiyettendir bence. Her kadın kendisinden daha güçlü ve kalıplı bir erkekle olmak ister içgüdüsel olarak
alakası yok yanlış düşünüyorsun
Kardeşim kendinden daha iri kadınla ne işin var? Bence böyle bir durumda kendine erkek deme
Yanılıyorsun diyorum sadece açıklama yapmak istemiyorum bundan dolayı cevapsız bırakıyorum ama yanılıyorsun
Erkek olmaya odaklan, o zaman istediğin kadar kıvrımlı bir kadını hak etmiş olursun ama önce hak et lütfen
Söyle açıklayayım cinsellikte zirvedeyim karşımdaki kadının doymama şansı yok cunku cok iyiyim ben istediğim kadını alırım karsimdakinin de gönlü az birsey olsa bile bu bana yeter. Kendimeguvenim sonsuz
Mesele hareket kapasiten değil, dışarıdan görünüşünüz
Disaridan görünüşüm sıkıntı tehlike
Onu düzelt
Düzelecek bisi yok iyiyim beğenen beğenmiş alan almış beğenmeye devam edenler de var düzeltmek istediğim birsey yok
Ne diyeyim Allah Mesut etsin
Sana tavsiyem Şimdi iki türlüsü dene farkı gör
Denedim ben deneyeceğimi ama artık zayıf erkek görmek istemiyorum
Tercih meselesi ama sasirttin
Daha iyi tabi. Ama zayıfla da pozisyon zenginliği oluyo
Duygusuz ilişkiler bana göre değil o yüzden anlamsız geldi
Tm oya sen kilolu ol insallah evde kalirsin evl3n3m3zsin amin mutlulugun yerlebir olur insallah ama evlenemiyecegini hissettim eminim ilerde sozume gelirsin ins
İri yapılı kaslı senin balık etini ne yapsın acaba
El kadar kuru kızları ne yapıyorlar ben de onu anlamıyorum kardeş
Seksiler alımlılar
Nesi seksi kardeş kupkuru diyorum. Alımlı dediğin ne oluyor, kıvrımlı ve bakımlı kadın hepsinden alımlıdır
Kardeşim sen balık etlisin ve kendine göre seksisin. Zayıfları kupkuru ve seksi olmayan kategorisine alıyorsun kendince. Kapkalın bacağın, hafif göbeğin var, belki de sarkma başlangıcı olan memen.
Benim vücudum bir haftalık sporla toparlanabiliyor desem.. ama gerçekten aşırı zayıf insanlara bakmaya korkuyorum. Ve bu ayrımcılık değil gözüm dayanamıyor. Zayıf olup kıvrımlı kadınlar da var sen galiba onları kastediyorsun. Ama ben onları da yetersiz görüyorum. Kemik görmek çok korkunç geliyor bana. Nerde olduğunu tahmin edersin. Neyse ben düşündüklerimde ısrarlıyım ve biraz fazla kilo çok iyidir
Zayıf biri benim fizigime uygun değil zaten
Bence erkek kendisinden daha zayıf her kadınla olabilir, ama kadının yanında mutlaka daha geniş yapılı bir erkek olmalı
Kazalara sebebiyet vermek istemiyorum 🤭🤭
Saçmalıyorsun gibime geldi ama neyse
Sacmalikla ne alakası var. 155 160 boyunda 45 50 kilo biriyle birlikte olmam çok abes olur
Kardeşim kendini övmek istiyorsun anladım, maşallah Allah daha çok versin. Ama bit kadar kozların yanında izbandut gibi herifler de görüyorum ve genelde minyon kızları sevdiklerini söylüyorlar. Çok ilginç
Sen şimdi durduk yere ne diye tribe giriyorsun? Kendimi ovecek olsam pire gibi kızları mi örnek gösteririm
Tövbe estağfurullah
Dinimiz amin
ne kadar kilolu ona bağlı
En azından balıketli olsun. Ama yanındaki erkek de kadından daha iri yapılı olmalı
E tabi yani
Tabi diyorsun ama ülkenin geneli zapzayıf erkekle dolmuş durumda
nerde ya :D
Çık sokağa bak
Balık etli kadın candır
Evet ama hep zayıf erkeklere düşüyoruz
Yaşın kaç senin?
Ne yapacaksın
İlgimi çekti desem
Yani ilgini çekmesi gereken şey benim düşüncelerim, onlar da yeni doğdu sayılır
Düşüncelerini de tanıdıkça öğreniriz
Sevmem
Sen de mi zayıfsın
Evet
Biliyordum
Yok be ne zayifi 90 kiloyum :)
Böyle söyleyenler gerçekte 50 kilo çıkıyor
1.85 boy.90 kilo foto ile ispatlrim
Boyun uzunsa kilo yine az 😂
Gobek var. Kiloluyum yahu
İşte göbek değil kas olmalı kardeş
Kas olsa xayif olurdm
İkisi beraber olmadıktan sonra beş para etmez
Bana görede öyle illaki balık etli olcak
Aynen öyle
Kaç olması lazim
Balıketli ve üstü işte
Baliketli erkek kaç kilo oluyor onu anlamadım
Erkek değil kadın yahu. Ayrıca kilo mühim değil dışarıdan nasıl göründüğün önemli. İr yapılı ve kaslı olmanız lazım
Vücut hatları olması lazım balık et zayıf falan değilde bence
Tamam işte aynı şey sayılır
Mantıklı olan o
bilyiorsun bu işi ;)
Ne bileceğim ya hemen imalara başlamayın. Sadece zayıf erkek görmekten illallah ettim. Ülke sefaletten geçilmiyor resmen insanlarımız kupkuru
haklısın anlamında biliyorsun işi dedik.
Zaten sana fazla yüklenmişim soruları karıştırdım
sorun yok :)
Çok kilolu olması çok kötü
Daha zevkli
Bence çok tatlı olur çok isterim 😍
Bu yaşta tatlı mı buluyorsun
He kilolu ele avuca gelir fenna 😍
Kötüdür
Katılıyorum sana
Sen sen ol vücudunu ve beynini geliştir, en ideal haline ulaş
Tamam :)
😅😅