Cinsel Yaşam Bakir erkek nereden bulabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 bende bakireyim ilk deneyimim bakirle olsun onunla yavaş yavaş öğrenelim bu işleri istiyorum Güncellemeler+1 yıl bursadayım Bakir erkek nereden bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Elnino1789 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Bazı tecrübelerden mahrum kalabilir, adam yirmi yılın abazalığını üstünde söndürmeye kalkabilir dikkatli olmakta fayda var, leğen ve omurlar dağılıp sünmesin 😅 0 0 Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bakirle yapma, sana önem vermez, olayın heyecanından kendi zevkine bakar, sen hiç keyif alamazsın ve sadece canın yanar 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelde o türler defolu olabilir ona dikkat etmek gerekir alet kalkmaz arızalı olabilir onu uyarmak gerekir. Gönlünce olsun 0 0 Yorumla
NammıkKemaL Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 96% +1 yıl @gemistdark ben talibim dedi gorusek dedi. Ben aracıyım. Sjsjsj 1 0 Yorumla
Kajoira Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evliliğe düşünmüyorsun , bu zamana kadar beklediysen neden evliliğe götürmüyorsun 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Okumayı seven heriflerde bulma ihtimalin yüksekL 0 0 Yorumla
Spiker2721 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen delimisin acemi biri sana pişmanlık verir başka. bisey degil 0 0 Yorumla
alexrolex Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl Bakir erkek olduğu alnında yazmaz. Bulamazsın yani. Ne diye arayacaksın? Et ete değdi mi diye soramayacağına göre… 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. iste bu be sonunda benim gibi biri cikti ya sonunda be şükür 0 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Buradan bulamayacağın kesin awq boş boş iş yapma kalk git sosyalleş az öğrenirsin zaten 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Artık birbirinize girene kadar her yerinizi morartırsınız amatör hergeleler sizi :d 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Offff keşke aynı şehirde olsaydık bende aynı şeyleri istiyorum 😔 0 0 Yorumla
Kvothe_221 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Nesini ogreneceksin direkt cinsellik mi düşünüyorsun 0 1 Yorumla Kvothe_221 +1 yıl İyii bulursun aslında kolay Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl şu an öyle bir erkek olduğunu düşünmüyorum 1 10 Yorumla MurooZers +1 yıl Var 👋 Yorumla steelwings +1 yıl Ben kaldım kardeş ben hahshaha Yorumla MurooZers +1 yıl Yanlız değilsin @steelwings Yorumla steelwings +1 yıl Ne olacak bizim bu halimiz ya bu yaşa geldik kimse yok hayatımızda Yorumla MurooZers +1 yıl Bilmiyorum kardeşim ben bilerek yapmıyorum evliliği bekliyorum kimsenin geleceği ile oynama hakkına sahip değilim vicdan azabı çekemem bide Yorumla steelwings +1 yıl Ben de aynı sebepten yapmıyorum da dayabilir miyim bilmiyorum. Yorumla MurooZers +1 yıl Sabret kardeşim cidden sonu güzel olacak :) Yorumla steelwings +1 yıl İnşallah reis inşallah : ) Yorumla MurooZers +1 yıl Sabrın sonu selamettir kral :) Yorumla steelwings +1 yıl Aynen öyle Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Bakir erkek bulmakta zor artık 0 0 Yorumla
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Bakirim bşk buldun chfhf 0 1 Yorumla Yorgunbirey +1 yıl Bursa'da olmasaydın eydi orada bakır yoktur fgtfdg Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bakir no 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben bakirim bursa' ya yakın bir şehirdeyim. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse buradan aramıyorsun galiba :D Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. çok var bulursun kolayca 0 0 Yorumla
FreeDad Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnan bunu yasasan tecrübeli istersin net 0 1 Yorumla FreeDad +1 yıl Yakinmis Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşine sakla burada arama 1 0 Yorumla
MurooZers Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl 🫣🫣🫣 0 9 Yorumla MurooZers +1 yıl Ben evlilik bekliyorum bence sen de öyle yapmalısın Yorumla Soran +1 yıl off napıyım 28ime kadar bakire mi kalıcam saçmageliyor bana ya Yorumla MurooZers +1 yıl 28 de mi evlilik düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl bilemm ki okul iş tanışma birini bulma faland erken ancak o zaman olur galiba Yorumla MurooZers +1 yıl Sizce ne kadar doğru bir durum bu? Yorumla Soran +1 yıl ney Yorumla MurooZers +1 yıl Bakireligini kaybetmek Yorumla Soran +1 yıl nesi yanlış yaa bu yaşlarım bir daha geri gelmicek belki gelecekte hiç sevişmek istemicem keşke imkanım olsa şu an evlensem Yorumla MurooZers +1 yıl Evlenmeye ben de karşı değilim ama evlenmeden de yaşamam ilişki Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. KS den 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bulursun elbet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben bakirim 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şansını kaybettin geçmiş olsun bbyy Yorumla Soran +1 yıl yaş kaçpeki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben bakirim. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bursada değilim maalesef. Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Üniversiteden 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bende bursadayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl olmaz dayı Yorumla mahsun3636 +1 yıl Yaş yanlış resme bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Bazı tecrübelerden mahrum kalabilir, adam yirmi yılın abazalığını üstünde söndürmeye kalkabilir dikkatli olmakta fayda var, leğen ve omurlar dağılıp sünmesin 😅
Bakirle yapma, sana önem vermez, olayın heyecanından kendi zevkine bakar, sen hiç keyif alamazsın ve sadece canın yanar
Güzelde o türler defolu olabilir ona dikkat etmek gerekir alet kalkmaz arızalı olabilir onu uyarmak gerekir. Gönlünce olsun
@gemistdark ben talibim dedi gorusek dedi. Ben aracıyım. Sjsjsj
Evliliğe düşünmüyorsun , bu zamana kadar beklediysen neden evliliğe götürmüyorsun
Okumayı seven heriflerde bulma ihtimalin yüksek
L
Sen delimisin acemi biri sana pişmanlık verir başka. bisey degil
Bakir erkek olduğu alnında yazmaz. Bulamazsın yani. Ne diye arayacaksın? Et ete değdi mi diye soramayacağına göre…
iste bu be sonunda benim gibi biri cikti ya sonunda be şükür
Buradan bulamayacağın kesin awq boş boş iş yapma kalk git sosyalleş az öğrenirsin zaten
Artık birbirinize girene kadar her yerinizi morartırsınız amatör hergeleler sizi :d
Offff keşke aynı şehirde olsaydık bende aynı şeyleri istiyorum 😔
Nesini ogreneceksin direkt cinsellik mi düşünüyorsun
İyii bulursun aslında kolay
şu an öyle bir erkek olduğunu düşünmüyorum
Var 👋
Ben kaldım kardeş ben hahshaha
Yanlız değilsin @steelwings
Ne olacak bizim bu halimiz ya bu yaşa geldik kimse yok hayatımızda
Bilmiyorum kardeşim ben bilerek yapmıyorum evliliği bekliyorum kimsenin geleceği ile oynama hakkına sahip değilim vicdan azabı çekemem bide
Ben de aynı sebepten yapmıyorum da dayabilir miyim bilmiyorum.
Sabret kardeşim cidden sonu güzel olacak :)
İnşallah reis inşallah : )
Sabrın sonu selamettir kral :)
Aynen öyle
Bakir erkek bulmakta zor artık
Bakirim bşk buldun chfhf
Bursa'da olmasaydın eydi orada bakır yoktur fgtfdg
Bakir no
bakir istiyorum yazıp 3131 e gönder
Ben bakirim bursa' ya yakın bir şehirdeyim.
Neyse buradan aramıyorsun galiba :D
çok var bulursun kolayca
Hepsi burada elektronik bölümü
İnan bunu yasasan tecrübeli istersin net
Yakinmis
Eşine sakla burada arama
seks ötle bir şey değil
Maalesef değilim. Elimle evleneli çok oldu.
Muğladayım ben uzaksın 😅
Bursadayım ve spor yapıyorum
Cidden buna hazır mısın
🫣🫣🫣
Ben evlilik bekliyorum bence sen de öyle yapmalısın
off napıyım 28ime kadar bakire mi kalıcam saçmageliyor bana ya
28 de mi evlilik düşünüyorsun
bilemm ki okul iş tanışma birini bulma faland erken ancak o zaman olur galiba
Sizce ne kadar doğru bir durum bu?
ney
Bakireligini kaybetmek
nesi yanlış yaa bu yaşlarım bir daha geri gelmicek belki gelecekte hiç sevişmek istemicem keşke imkanım olsa şu an evlensem
Evlenmeye ben de karşı değilim ama evlenmeden de yaşamam ilişki
Keşke
KS den
Al bendende o kadar sonunda aynı fikirde bir kız
Bulursun elbet
Öğrenmek için mi istiyorsun
Çok kolay
Buralarda yok bacım
ben bakirim
şansını kaybettin geçmiş olsun bbyy
yaş kaçpeki
23