cinsellik konuşmayı cok seviyorum, hosuma gidiyor. arkadas ortamında da cinsel sakalar yapiyorum, aklim surekli cinsellikte. istemsizce düsünüyorum. bazen bu sitede bile bana erkek misin falan diyorlar sanırım libidosu yüksek kız garip geliyor insanlara 😃
Güncellemeler
+1 yıl
herkesle değil tabii yanlis anlasilmasin oeldmkekxm
Ben abaza mıyım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
24
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Libidosu yüksekliği sen çok yanlış anlamışsın. Bu abazalıktan da öte sapıklık. Git biraz hayata insana karış bu ne aw
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gayet sosyalim, sapık değilim kimseyi rahatsız etmiyorum önce ne anlama geldiklerini öğren.
Belli. Rahatsız edip etmediğine sen karar vermiyorsun, çevren veriyor. Git tedavi ol allahın kezbanı sosyalmiş sende tam ezik asosyal cinsellik bağımlısı profili var başka bir şey değil
Sırf daha çok kişiyle seks muhabbeti yapabilmek için kız hesabı açan erkekler var. Senin erkek olduğunu düşünmeleri gayet normal
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yok abazalık başka bişey sen rahatsın bazen bende çok rahat konutuğum için bazı kızlar tarafından yargılanıyorum (yallah arabistana diyip geçiyom onlarıda xjsjjx)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Libidosu yüksekliği sen çok yanlış anlamışsın. Bu abazalıktan da öte sapıklık. Git biraz hayata insana karış bu ne aw
Gayet sosyalim, sapık değilim kimseyi rahatsız etmiyorum önce ne anlama geldiklerini öğren.
Belli. Rahatsız edip etmediğine sen karar vermiyorsun, çevren veriyor. Git tedavi ol allahın kezbanı sosyalmiş sende tam ezik asosyal cinsellik bağımlısı profili var başka bir şey değil
Insanlari yargilayan
canım
Beyinsiz
Cevap veren uye..
Yargilayarak kendini bir bok saniyorsun
Evet boksun zaten
Degmez seninle muhattap olmaya
gizli uye boş yapma allahin obezi tam bi ger*zekalisn
Sırf daha çok kişiyle seks muhabbeti yapabilmek için kız hesabı açan erkekler var. Senin erkek olduğunu düşünmeleri gayet normal
Yok abazalık başka bişey sen rahatsın bazen bende çok rahat konutuğum için bazı kızlar tarafından yargılanıyorum (yallah arabistana diyip geçiyom onlarıda xjsjjx)
sldmcmmcmxn
Seninde başına geliyodur öyle kızlar
O kelimeyi hiç sevmiyorum, neden abaza olasın ki, istellisin ve hoşuna gittiği gibi konuşup yaşıyorsun hepsi bu
Tanişsan tam benlik diyeceğin biriyim cvp ver yoruma lütfen
O zaman seninle aynı kafadayız tatlım biz çok iyi anlaşırız ben en fazla bir gün seks yapmadan durabilirim
Nesi kötü kanka ekmek yemek su içmek kadar ihtiyaç değil mi
Abaza olsan ne olacak
Abazalik kotu bir sey degil
Birine zorla güzellik etmedikten sonra
Israra ragmen ustine gitmedikren sonra abaza olsan ne olacak
Sanki herkes melek ya
Değilsin kardeşim kariyer düşünen kendini cinselliğe adamış Bir canlisin😀😀😀
fkdkjfdjcn ayy
Sana sapik Abaza diyenlerin dillerine karabiber dokerim 😀😀😀
bu tarz kızları severim iletişime geçebilsem keşke
Abazalik oyle nir sey degl
Erkek misin 🤣
Olur böyle şeyler, normal.
Durma tam gaz devam😅
AA benjm kiz halim jdjd
bir kızla dener miydin?
yok ya ilgimi cekmiyor
Anlıyorum. Ben de zaten tam olarak seks değil de bazen sadece göğüs emmeyi bazen de karşımdaki izin verirse canını acıtmayı falan seviyorum.
Uff tam aradığım kız 🤣🤣
Aynı ben yaaa
Lezbiyenmisin
hayır
Hmm peki
Senin gibi birini bulamadım 😀
Evlen kurtul
Evlenip hayatımı mahvedemem, kariyer yapıyorum. Evlenmeden de sevisilebilir bence 😃
Dene bir bunu belki biter
aslaa
Ulan evlenmeden dene diyorum belki iyi gelir ahshd
ha okey lekcnkdmx
ergensin
Sana bir koca lazim hemde bu gece lazım
harika ;)
O derece mi :)
Akrep
Birde yazsan bana neler neler paylaşırdik
Konuşalım :)
Onlar ne anlasın