Bende geçmişimde birisiyle birlikte oldum. Ama evleneceğim kadında bir türlü hazmedemiyorum. Bunu bir türlü aşamadım. Bunu ilk başta söylemeyip aşık edipte söylese ne kadar seversem seveyim soğurum. Bana çok kızacaksınız ama yapamıyorum, psikolojik olarak kaldıramam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu konu ile ilgili bir takıntınız var ise ve gerçekten bu durum sizi rahatsız ediyorsa profesyonel birinden destek alıp bunu aşabilirsiniz. İçinde yaşadığımız toplumun hem erkek hem de kadına yüklemiş olduğu bilinçaltı kalıplarından biri de kadının sadece evleneceği erkekle cinsellik yaşaması gerektiği yönündeki yanlış bakış açısıdır. Kadınlar da tıpkı erkekler gibi kendi cinsel kimliğini oluşturma ve o süreçte bedeni ve cinselliği ile ilgili kararlar alabilme özgürlüğüne ve hakkına doğal olarak sahiptir. Bu hakkın ataerkil sistem tarafından kadından alınmak istemesi ya da alınmış olması onun bu hakkının varlığını ortadan kaldırmaz, erkeklerin; kadınları birer meta olarak görmeyi bırakıp onları da kendileri kadar ‘insan ve eşit’ olarak kabul etmeleri durumunda böyle bir rahatsızlık duymayacakları da aşikar, boşanma oranlarındaki artışın sürekli dile getirildiği bu dönemlerde, evlilikteki en önemli kriterin bekaretten çok daha farklı şeyler olduğunu düşünmeye başlamak da gerekiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılSonunda aklı başında yorum. Sanki ilişki yaşamış kadınları hakaret etmişim gibi saldırıyorlar. Yorumunuz için teşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
+1 yılSenin olmus onun olamazmi erkek yapinca elinin kiri kadin yapinca.. dusuncesinden cikin
27 Yorumla
Soran+1 yılSen sorumu anladın mı? Bunu psikolojik olarak kaldıramadığımı söylüyorum. Akıl danışıyorum. Git kinini başka yere kus.
- +1 yıl
Hazmedecen 🤷♀️buyuk lokma ye buyuk konusma yersin lafini
Soran+1 yılSorunlu musun aga sen. Seni de mi kandırdılar kuyruk acın niye.
- +1 yıl
Senin gibi bende takintiliyim cunku m. l
Soran+1 yılAğla 😂😂
- +1 yıl
Bakir erkek nerde bulcam bu konuda hassasim sen agla
Soran+1 yılİnan ki var. Ama bunu bilemezsin. O da sizin zorluğunuz.
Kendin yap sonra hazmedemiyorum. O kız seni hazmediyor ama. Bu çifte standarttan nefret ediyorum orsb çocukları sktrin gidin ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarrrdeş o zaman sende yaşamayacaktın öyle bi dünya yok hem öyle kadin iste hem sen yaşa yok ya? Hayat böyle bi yer değil denklik meselesi diye bir şey var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılAyranım dökülmesin misali :))
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle nsjdjsjdjdjs
- +1 yıl
Yakışır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026