Beni yargılamayın lütfen. Bir senedir tanıdıpım çocuk var aramızda cinsel muhabbetlerde vardı. Benden küçük 5 yaş kadar o 21 ben 26. Ama göstermiyorum yaşımı neyse…
Bu sürede normal şeylerden de konuşuyoduk telden felanda. Sadece cinsellik değildi ama her konunun sonu oraya bağlanıyodu tabi bende istiyodum😅 bir ay önce çok kötü kavga edip ayrıldık sonra beni tekrar ekledi geleceğimiz yok yaş farkımız çok dedi. Bende tm aynen dedim olgunca şeyler dedim. Yılbaşında aradı açmadım. Niye aradın dedim wp den yazarak. Yazmadı bişey ama rehberine ekledi. Ses seda yok ozmndan beri. Başka bi çocukla daha konuşuyorum bana çok değer veriyor ama işi gereği yurtdışına gidixem diyor. Ben yapamam oralarda dedim o da herkes gitmek istiyor sen kalmak istiyosun burada dedi birlikte geleceğimiz olacaksa ona göre konuşalım diyo çünkü ben kesin gidicem diyo. Senide alırım yanıma diyor. Kafam karman çorman ya? Aklıma diğeri gelip duruyor 21 yaşındaki onunla konuştuğumuz şeyler geliyor bazen yaa
Bu sürede normal şeylerden de konuşuyoduk telden felanda. Sadece cinsellik değildi ama her konunun sonu oraya bağlanıyodu tabi bende istiyodum😅 bir ay önce çok kötü kavga edip ayrıldık sonra beni tekrar ekledi geleceğimiz yok yaş farkımız çok dedi. Bende tm aynen dedim olgunca şeyler dedim. Yılbaşında aradı açmadım. Niye aradın dedim wp den yazarak. Yazmadı bişey ama rehberine ekledi. Ses seda yok ozmndan beri. Başka bi çocukla daha konuşuyorum bana çok değer veriyor ama işi gereği yurtdışına gidixem diyor. Ben yapamam oralarda dedim o da herkes gitmek istiyor sen kalmak istiyosun burada dedi birlikte geleceğimiz olacaksa ona göre konuşalım diyo çünkü ben kesin gidicem diyo. Senide alırım yanıma diyor. Kafam karman çorman ya? Aklıma diğeri gelip duruyor 21 yaşındaki onunla konuştuğumuz şeyler geliyor bazen yaa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yenisi eskisi gibi cinsellik konuşmadığı içindir. Konuşsa bile eskisi ile kıyaslayacaksın gene kafan karışacak. vs... (karışık işler Vessellam...)
Valla yaaa kafam karışık cidden ne istediğimi bilmiyorum
Boş ver takılma fazla, kadınların doğasında vat bu tıpkı östrojen gibi...
Olgun ve sana doyumsuzlugi tattıracak bir erkeğe ihtiyacın var senin çoluk çocukta kalmış benim aklım dersin hele cinselik yönünden 😊varya sen yorum yap bana görürsen bunu
Görürsen yaz muhakkak
Ne kadar ezik bir insansın. 26 yaşında birisi kadın olmuştur artık ve 21 yaşında daha dün ağzı süt kokan biriyle konuşuyorsun
maalesef ki haklısın eziklik dimi bu
Gayet eziklik ve ozguven eksikliği
Özgüvrn eksikliğiyle ne alakası var peki? Ama evet bunda da haklısın
Gayet var. Çünkü akranların yerine küçüklere iletişim halindesin
Çevrem yok pek. Ama belki onu sevdim olamaz mı
Olamaz. Yoklukta onunla idare ettin bence. Senin olgun bir erkekle kendini tatmin etmen gerek
Kendimi mi kandırıyorum acaba sevdim diyerek? Şunu anladım bi ilişki cinsellikle başlarsa asla hayır gelmiyor ben evleneceğim insanla bu anları yaşamak istiyorum
Sevmek değil sığınmak kadınsı duygularını tatmin etmekti amacın. Sana yetişkin olgun bir erkeğin kadınlığını hissettirmesi gerek
Evet ona ait hissettim işte özel şeylerimi paylaştım kadınlığımı da azcık hissettirdi bana bağlandım
Çocuklarla bir yere kadar sana gerçek bir erkek gerek bebeğim
Ona kendi yaşıtındaki kızlar bakmıyosur ben gittim baktım
Onun yaşındaki kızlar bile daha olgun erkeklere bakiyor zaten. Sen yanlış yapmışsın
Evet ya. Ben niye nöyle bişey yaptım inan bilmiyorum
Canın çekiyor sonuçta kadınsın bebeğim arzuların var
Şey sorcam sana yaptığında kü mantık nedir sence? Bizden olmaz diyo hemde geri ekliyor sil gitsin abi madem istemiyosun yoluna bak. Seksting için deme çğnkü bayadır konuşmuyoduk zaten iletişimdeykende..
Ergen tavırları işte olgun bir erkek değil anlasana. Çoluk çocukla takılıyorsun yani yuh
Evet aslında o bile bana baştan beridir diyodu bak bizden olmaz diyede ben zorladım işte
Seni olgun bir erkek tatmin etmeli bebeğim
Tatmin oluyor muydun
pekı onun ısteklerı daha cazıp geldımı sana
Kimin
genc olanın
ara bi daha görüş
Himm daha önce konusmusmuyduk bu konuyu seninle
Yani kalbin kime ait karar ver
umursama keyfini çıkart ya hoşuna gidiyorsa
ikiside olmaz güzelim
Diğeri neden olmaz
b, irini yaşı küçük kafalarınız hiç uymaz diğer yurt dışı aile özlemi alşışma süreci seni yorar
Ama brnim için yırtdışı baya farklı deneyim olur. Ya o çocupa ayak uyduramazsam diye korkuyorum ya sadece
kafa olarak uyarım diyorsan sorun olamz. işte önemli olan zaten o süre
Cidden değer veriyor ama bana diğer 21 olana göre.
zaten 21 unut ondan hayır gelimez sana. seks muhabbet için dahi tutma en sonunda bitecek o iş. Diğerini senin kararterine bağlı yapabilirmisin
Evet en sonunda bitti. Mal beni geri eklemiş rehberine o aklıma takıldı. Aptallı bende onu hayatıma aldım
kendinden küçüklere bulaşma zor iş
Sorma böyle bişey hayatta yapmazsım hayatta hemde nasıl oldu çekildim işte
o çekilmek değil başka bişey aslında konu senle alakalı .
Ne sence
21 yaşındaki kişi ile muhabbetin iki sebebei var 1 incisi istediğini alabilmen yani üstün olman, ikincisi senin cinsel isteiğini bastırmadan en kolay yaş olması. daha konuşmak istersen ekle mesajtan konuşalım
İstk attım
Onla konustugun seyler aklina geliyo aziyosmusn
Çok fena
Çok karışıksın