Flört ilişki cinsellik yaşarken kadının işi çok zor. Tamam baştan bağıran çağıran küfür eden gergin insanları eliyoruz zaten ama çoğu erkek dolarda maske takıyor ama cinsellik yakınlaşma veya ilişki sanimileştikçe kadına fiziksel psikolojik duygusal şiddet uyguluyor. Yani kadını aşağılamaya kötü hissettirmeye köleleştirmeye çalışıyor. Yönetmeye çalışıyor ya da kadına Baskı yapıyor veya şiddet uyguluyor cinsellik sırasında can yakma vurma zorlama vs gibi. Bunları bir kadının yaşamaması için nasıl kendini garantiye alması lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşlangıç olarak sadist ve mazoşistlere karşı daha az önyargılı olunmalı ki bu kişiler arzularını daha özgürce ve açıkça ifade edebilsin ve uyumlu çiftler birbirleriyle eşleşebilsin. bir kişi sadist ya da mazoşist olduğunu söylediği anda sapık diye bağırıp sinir krizlerine girerseniz bu insanlar eğilimlerini gizlemek zorunda kalırlar. nazikçe bu tarz şeylerle ilgilenmediğinizi söylemek çok mu zor? bir sadist olarak fantezilerimi paylaşmadığını söyleyerek beni geri çeviren hiçbir kadının gazozuna ilaç falan atmadım. hiç kimseye arzusu hilafında bir şey yapmadım. potansiyel seri katil muamelesi görmekten hiç memnun değilim. umursamazca hakkımda yalan yanlış dedikodular çıkararak itibarımı yok eden, işimi, ailemi, hayatımı batıran sizler mi daha kötüsünüz, yoksa buna çok istekli olmalarına rağmen insanları ruhen ve bedenen kalıcı olarak incitmemek için sizlerden on kat daha özenli olmaya çalışan ben mi daha kötüyüm?
01 Yorumla
Soran+1 yılMal başta söylerse ben kimseyi yargılamam ama bunlar maskeyle flört ediyor ben baştan sevmiyorum dememe rağmen beni zorluyor istemediğim şeyi yapıp benim huzurumu mutluluğumu bozuyor. Benim gayet köle sevgilim vardı ikimiz de birbirimizle konuşup güzelce yaşardık ama konuşmadan karşı taraftan izin almadan bir şeyleri zorla yapmaya çalışanların Allah bin Türlü be lasını versin insanı ilişkiden soğutuyorlar.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzdendir ki kadınlar daha çok ilişkisi olan erkeklerden hoşlanıyor. Çünkü karşıdaki kişinin ilişkideki durumuna bakarak değerlendirme yapabiliyorlar. Bunun yanında ayrıca uzun zamandır tanıdıkları güvnebeilecekleri kişilerle ilişki yaşıyorlar.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli iletişim kurma. Sık mesajlaşma. Yeri geldiğinde kavga çıkarıp tepkilerini ölçme. Cinsellik konuşma. Fantezilerini açığa çıkarma. Tüm bunları yapmak lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Yok be olum herkes BDSM sevmiyor, sevişmeden önce partnerini uyarabilirsin romantik birliktelikleri sevdiğini söylersin. Agresif gözüken insanlardan da uzak durursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılYooo diyorum zaten ama yine de öpüşürken popoma vuran çok erkek oldu uyardım ne yapıyorsun diye yalandan ay pardon gaza geldim vs diyor biber sürerim ağzına yani neyin gazına geliyorsun öpüşürken. Benim bdsm kölem vardı onda bile sorup sorup vurur yapardım kafama göre zorlamazdım.
- +1 yıl
İlginç kölesi olan bir kızla konuşacağım hiç aklıma gelmezdi, biraz da şu ayaklar var bak ben sert erkeğim görüyor musun şimdi seni yatağa atacağım ben eve boş otobüste ayakta gideceksin tripleri. Saygılı bir partner bulabilirsin kendine sonuçta aralarında elbet normal insanlar vardır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlamazsınız ki Evlendikten sonra bile farklı fanteziler kuruyorlar kafalarinda p*rno izleyip izleyip bize sariyorlar.
32 Yorumla
Soran+1 yılÖyle cidden.
- +1 yıl
Demek ki iyi tanımamışlar sevdiği kişiyi onların hatası
+1 yılKendinizi garantiye almak istiyorsanız en iyi yere geldiniz hanfendi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıliletişim kurmak gerek bence konuşup cinsellikte nasil biri oldugunu soyleyip kendi kirmizi cizgini demesi lazim sende aynini demen lazim olurs olur olmazsa olmaz demek gerek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamazsın. Dışarıdan baktığında gayet efendi duran biriyim. Ama sekste sertlik seviyorum. Kimse seksteki kişişiliğini dışarı vurmaz. İşin zor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks iki tarafın kabul ettiği bir eylemdir iki tarafında istediği şeyler yaşanır rahatsız oluyorum demen yeter
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. bir erkeği koynuna almadan gerçek yüzünü göremezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılYooo almadan de gördüm çok mal olanları.
Soran+1 yılEvet işte çoğu çok mal zaten.
+1 yılEşinle yapınca hayat daha güzel güven sevgi saygı önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyorumlarında kısmen haklısın ama ilişkiler karşılıklı değilmidir. yani her şey sizin beklediğiniz gibi olmayınca bırakır mısınız? Şiddet her türlüsü sıkıntılı. ancak günümüzde fikir paylaşmayıda şiddet, hem fikir olmayıda şiddet diye adlandırırsanız, erkekler sadece kadınlarla cinsel içgüdülerinin sesini dinleyerek yakınlaşır.
010 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta ben ona sargılı özenli davranıyorsam o da bana öyle davranmak zorunda. Ondan bahsediyorum şiddet diye. Erkeklerin geneli bencil ve Saygısız ve her şeyde kadını zorlayıp Baskı yaratıyorlar. Ben bu durumda hep terk ediyorum özellikle cinsellik için Baskı yapıyorlar. Hani hep seks olsun onlar isteyince seks olsun başkası gerginliği yaratıyorlar böyle bi hak yok.
Cevap sahibi+1 yılkatılıyorum.
Soran+1 yılSonuçta o bana para mı ödüyor da neyi talep ediyor yani. Bana hiçbir şey yapmıyor sadece adımız sevgili diye bedavaya her istediğinde kadınka sevişeceğini mi sanıyor saçma. Gitsin para harcasın hediye alsın o zaman kadına para versin.
Cevap sahibi+1 yılbuna katılmıyorum. bir kadın cinselliğin karşılığını maddi olarak istiyorsa bunun amiyane karşılığı bellidir.
Soran+1 yılBen erkeklerle hep bu gerginliği yaşıyorum kendiler ilk günden itibaren benle öpüşüp elleyip sevişmek istiyor ama bir kahveyi yemeği zor ısmarlıyor. Cimriliğe bak.
Soran+1 yılYooo ben gayet de parasal karşılık bekliyorum yani sonuçta karşımda brad pitt yoksa. İnanılmaz seksi yakışıklı ise belki istemem.
Cevap sahibi+1 yılyukarıdaki açıklamalarında şiddet diyorsun. ama asıl meselenin maddi beklentilerin olduğunu anlıyorum. bu konuda benimde tercihim hep para yiyicilerden uzak kalmak olmuştur. Ismarlamak yerine ortak ödeme planları daha iyidir.
Cevap sahibi+1 yılCinselliği parayla yapanların adı bellidir. Bu adıda erkekler koymadı. Toplum koydu. :)
Soran+1 yılYooo bi erkekle ilişki yaşıyorsam asla tamamen ortak ödemem. Erkek daha fazla ödemeli.
Cevap sahibi+1 yılSorunuzu ona göre düzeltin. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşması lazm istemediği şeyleri yaptırmaması lazm
00 YorumlaSen ne anlatıyosun ya o sertliği yaşamak için bazı kızlar köpek oluyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıllez olacak kurtulacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Erkekler yam yam degildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya insan yüzünden belli olur bence
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerhaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerme sende açıyorsunuz hemen bacaklarınızı
00 Yorumla
+1 yılbu yazdıkalrını anlayacak erkek sayısı % 1
00 YorumlaZeki olmak lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında