Cinsel Yaşam Seviştikten sonra hemen uyumak istemesi normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Seviştikten sonra hemen uyumak istemesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Klasik erkek modeli aslında normal değil ama erkeklerin çoğu böyle maalesef 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Seviştikten sonra rahatlıyor ya bütün kasları gevşekiyor o zaman bir ağırlık cokuyor Yorumla Soran +1 yıl Benle ilgili degil yani Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Yani buradan çok detay veremiyorum sana ama belli başlı sebepleri olabilir yani Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Yani dediğim gibi burada çok detay veremiyorum özel konular sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Ama benle mi ilgilidir Yorumla mur_aaat34 +1 yıl Yani sana söyledigim gibi de olabilir senden kaynaklı da olabilir Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hangi saatte seviştiğiniz ne kadar sürdüğü sabah ne iş oldu aranızdaki ilişki hepsi önemli 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl adamın hayat felsefesi - bir posta atarım döner yatarım ckxlx 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı. Enerji sarf ettiyse fazladan ufak bi şekerleme iyi gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazen gerçekten normal bu. Eşim de sorun etmişti ama bazen gerçekten ben de hemen uyumak isterim. Artık sorun etmiyoruz. 1 0 Yorumla
MuRaT300 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Değil o ne öyle aman işimi bitirdim hemen uyuyayim gibi 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rahatlıkta uyku bastırıyor benim de başıma geldi 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. kişiye göre değişir evet yorgundur 0 0 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı. Normal ostroje. Ani yükseliyor bu sebep 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir aslında uyumamak lazım 0 0 Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gayet normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla bosgezenadam12 +1 yıl Enerji harcıyor enerjisi bitince uyuyor mutluuk hormonu salgılıyor beyin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evet uyku bastırıyor çok fena 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Herkes mi boyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl genelde evet müsait misin Yorumla Soran +1 yıl Uyuyacagim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl birazcık ya gzldn çksm eklr msn Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet normal 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal drgil bence 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. normal tabi 0 0 Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yorulmuştur, normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Klasik erkek modeli aslında normal değil ama erkeklerin çoğu böyle maalesef
Neden ki
Seviştikten sonra rahatlıyor ya bütün kasları gevşekiyor o zaman bir ağırlık cokuyor
Benle ilgili degil yani
Yani buradan çok detay veremiyorum sana ama belli başlı sebepleri olabilir yani
Ne gibi
Yani dediğim gibi burada çok detay veremiyorum özel konular sonuçta
Ama benle mi ilgilidir
Yani sana söyledigim gibi de olabilir senden kaynaklı da olabilir
Hangi saatte seviştiğiniz ne kadar sürdüğü sabah ne iş oldu aranızdaki ilişki hepsi önemli
adamın hayat felsefesi
- bir posta atarım döner yatarım ckxlx
Enerji sarf ettiyse fazladan ufak bi şekerleme iyi gelir
Bazen gerçekten normal bu. Eşim de sorun etmişti ama bazen gerçekten ben de hemen uyumak isterim. Artık sorun etmiyoruz.
Biraz erkek davranışları hakkında kitap makale oku
Değil o ne öyle aman işimi bitirdim hemen uyuyayim gibi
Rahatlıkta uyku bastırıyor benim de başıma geldi
kişiye göre değişir evet yorgundur
Normal ostroje. Ani yükseliyor bu sebep
tek atim yapiyorsa pil bitmistir
Kişiye göre değişir aslında uyumamak lazım
Gayet normal
Neden
Enerji harcıyor enerjisi bitince uyuyor mutluuk hormonu salgılıyor beyin
evet uyku bastırıyor çok fena
Herkes mi boyle