Bir kadın kocasını seviyor. Adam da partner olarak her türlü şeyi yapıyor. Oral dahil. Düzenli de ilişkileri var. Peki kadın neden zevk alamaz? Neden orgazm olamaz? Bunu yaşayan veya mantıklı bir açıklama yapabilecek olan var mı?
Cevabın nedir?
Ruhsal olarak kadın erkekle iletişim hâlinde değildir
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu doğru. Ama ilk evlendiği zamanlar iyiydiler ruhsal olarak. Ama yine aynı sorun vardı
Soran+1 yılHayır aşıklar
Soran+1 yılAdamda öyle bi sorun yok ama. Tüm şartlar elverişli ama kadın rahatlama yaşayamıyor
+1 yılAdam aceleci ve bencildir.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu da mümkün tabi
- +1 yıl
Bu şekilde ilişkisi olan kadınlar tanıdım. Aşağı yukarı aynı sorunlar yaşanıyor. Bir erkek olarak da gözlemlerimi aktarıyorum tabi
- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılBir süre sonra mi böyle oldu?
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilk evlendiğinden beri
- +1 yıl
Hastaneye gidildi mi peki?
Soran+1 yılHayır. Yani kadın kocamdan tatmin olamıyorum diye mi hastaneye gitsin
- +1 yıl
Sorunun kocasından olduğu ne malum? Belki kadında bir hastalık var. 😒
Soran+1 yılBen sorun erkekte de demedim. Nasıl bir hastalık olabilir. Bunu tahmin edemiyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum işte hastanede onun cevabını verirler
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kadınlar zevk alamıyo fazla mastürbasyon yapmayı bırak
113 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yapan birisi hiç değil. Cinselliğe karşı çok istekli değil. Ve ttatmin olamadıkça isteği daha da gidiyor. Ne demek kadınlar zevk almıyor. Alan öyle de bi alıyor ki
Cevap sahibi+1 yıl10 farklı erkekle yattım boşalamıyorum
Soran+1 yılÇok ilginç ama. Yani kadınlar zevk almıyor değil ama. Ben şu an çok güzel zevk alıyorum çünkü. Sen kendinin neden zevk alamadığını düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılYa zevk illaki azcık var ama boşalamadığım için mastürbasyon daha zevkli geliyor sen boşalabiliyormusun?
Soran+1 yılYaşın kaç. Benim de bi dönem öyleydi. mastürbasyon daha çok zevk veriyordu. Ama şimdi mastürbasyon nerdeyse hiç yapmıyorum. Tatmin etmiyor artık. Eşimi istiyorum. Ancak onla. O da 2. 3. de falan boşalıyorum. Ama ben sebebini biliyorum.
Soran+1 yılGizliden çıkarsan kız kıza konuşalım şu konuyu. Kadınlar da bu zevki tatmalı bence
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşındayım evli değilim düzenli bir cinsel hayatım yok düzene girerse değişir belki
Soran+1 yılÖnce Duygusal bağ kurarark birlikte olmuyor musun?
Soran+1 yılYaşın ideal yani. Kadınlar 27-35 arası daha istekli ve daha iyi seks yaparlarmış. Ben de 1 senedir baya iyiyim yani.
Cevap sahibi+1 yılBen anca klitoris okşarsa falan işte onu zaten kendimde yapıyorum :/
Soran+1 yılBen eşimden başkasıyla bişey yaşamadım. Ama hep merak ederdim. Farklı farklı kişilerle olunca aldığım zevk nasıl olır acaba diye
Cevap sahibi+1 yılHiç merak etme ben denedim beğenmedim şutladım sevdiğin ve ten uyumumun olduğu kişiyle sadece biraz daha farklı oluyor işte
Soran+1 yılNeyse burada çok yazıp rengimi belli etmeyim🤪
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Uyarilmiyordur vasja seyler zevk verebilir
16 Yorumla
Soran+1 yılYok öncesinde yapılanlardan çok memnun. Ama asıl olaydan tatmin olamıyor?
Soran+1 yılHayır öyle bişeyde değil
Soran+1 yılSansürlü yazabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıluyum haz yoktur yani ten uyumu yok
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir. Çok seviyorlar ama ten uyumu olmaması gibi bir gerçek varsa olabilir. Ama uyumsuz olsa iki tarafta zevk alamaz sanki
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kadın bu tür şeylere uzak mı
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik olarak mı. Yani bi çok türk kadını gibi uzak yetiştirilmiş tabiki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadın senmısın
112 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Cevap sahibi+1 yılEvlı mısın peki sen
Cevap sahibi+1 yılOrgazm olmamasının bi cok nedenı var
Soran+1 yılEvet evliyim. Hiç boşalma hissiyatı yok diyor
Cevap sahibi+1 yılİlişkileri kac dakıka suruyormmus
Soran+1 yılKısa sanırım. Ama 2. kez olduğunda da alamıyormuş
Cevap sahibi+1 yılKısa olması dogal ıkıncıye hemen oluyormus mu
Soran+1 yıl1 2 saat sonra. Erkek hazır olduğunda. 2. daha uzun sürüyor tabi ama yine sonuç değişmiyor kadın için
Cevap sahibi+1 yılBaska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Cevap sahibi+1 yılO sureler uzun kii
Soran+1 yılmaalesef yazamam
Cevap sahibi+1 yılNıyekı
bu kişi sen misin
01 Yorumla
Soran+1 yılŞuanda değilim. Ama bir dönem ben de böyleydim. Çok yakın bi kaç arkadaşım böyle olduğunu söylüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın erkekliği yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
- +1 yıl
Yaz anlatayım
+1 yılPsikolijik
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geçer
- +1 yıl
Uzan keyfini çıkar yaa
Bilmiyorum
02 Yorumla