Partnerinizle ön sevişme yaşarken, ön sevişmenin seyri mutlaka cinsel birleşmeyle mi gelişmelidir?

Partnerinizle ön sevişme yaşarken, ön sevişmenin seyri mutlaka cinsel birleşmeyle mi gelişmelidir?

Bitmeyebilir. Partnerin özel durumları vardır, bakiredir vs. birleşme istemeyebilir, saygı duymak gerekir. Önemli olan ön sevişmede bile ona cinsel birleşmedeki hazzı verebilmek
Ön sevişme genellikle cinsel birleşme ile sonuçlanmak zorunda olmadığı gibi, onun amacı sadece cinsel birleşme olmak zorunda da değildir. Ön sevişme, partnerler arasında duygusal ve cinsel bağlantıyı güçlendirmek, keyif almak ve şehveti arttırmak için önemli bir unsurdur. Herhangi bir cinsel aktiviteye başlamadan önce, partnerler arasında açık ve anlayışlı iletişim kurmak önemlidir. Bir kişiye yönelik rızaların ve sınırların anlaşılması gerekir ve her iki taraf da keyif almak ve rahat hissetmek için ön sevişme sırasında nelere izin verildiğini ve nelere izin verilmediğini net bir şekilde ifade etmelidir.
Ön sevişme, cinsel birleşme olmadan da tatmin edici ve ödüllendirici bir deneyim olabilir. Partnerler arasında duygusal ve fiziksel bağlantıyı güçlendirebilir ve cinsel doyum sağlayabilir. Bu nedenle, ön sevişme sadece cinsel birleşme ile sonuçlanmak zorunda olmadığı gibi, önemli bir cinsel aktivite olabilir.
Ön sevişme sırasında her iki partnerin de rahat hissetmesi ve keyif alması önemlidir. Kişisel tercihlere ve sınırlara saygı duymak, sağlıklı ve tatmin edici bir cinsel ilişki için gereklidir. Ön sevişmenin amacı, her iki partnerin de mutluluğunu ve tatminini sağlamak olmalıdır ve bu, cinsel birleşme olmadan da mümkündür.
Rica ediyorum
En iyi cevap için teşekkür ederim
Her sevişmenin sonu seks ile biterse zaten o ilişkide pek heyecan kalmaz gibi. tatli sarilmalar öpüşmeler atismalar olmalı plansız programsız şekilde arada mutlu sonla bitebilir. ama ilişkinin tadı bence sevismekte. ruhlar sevişmeden bedenler asla sevisemez.
Teeeeşşşeeekkkürleeerrrrr
Cevap
9Cevap
Bitmelidir evet
önsevişmeyi cinsel birleşmeyle bitiremiyorlarsa çiftler kesin bir sorun vardır. İş o raddeye geldikten sonra bırakmak biraz zor.
Tamam güzel bir yere değindin ve farklı ber bakış açısıyla cevapladın soruyu ama senin dediğinde başka bir boyut ama ben daha çok soruyu şu şekilde yorumlayarak sordum bu soruyu, günün yorgunluğu ve vücut sıvılarındaki azalma miktarıda kişiye yorgunluk ve halsizlik hissi verebilir bu açılardan düşünerekte bence cinsel birleşme olmayabilir, bu saydığım nedenlerin sonucundada çiftlerden biri isterken diğer tarafta istemeyebilir ön sevişme sonrasında cinsel birleşmeyi.
ben onu ön sevişme olarak nitelendirmiyorum. ön sevişme, hedefi sevişme olan bir hazırlık neticede. çiftlerin her öpmesi koklaması sarılması sevişmeye dahil olmasa gerek.
Bakire hatunlarla maalesef ön sevişmeyle sınırlı kalabiliyorum o yüzden ön sevişmeyi mümkün oldukça zevkli hale getiriyorum
Birleşme olmadan sürtünme yoluyla da çiftler birbirlerini tatmin edebilirler
Bazı şeylere bitmesi gerektigi için degil zevk almak için yapmak gerek.
Yeni başlayan bir ilişkide hemen devamının gelmesi , hemende birlesmede tecrübesiz bir çift ise sonu kötü bitebilir.
Çünkü kadını doyuma ulastiramayan erkek söz konusu ise ilişki on bitmeye mahkûmdur.
Kadın mutlu olacak ki erkekte mutlu olsun.
İlişkinin %50sini oluşturduğunu göz önünde bulundurarsak.
Tabi bu %50lik kısım kimi için %80 veya 90 olabilir fakat çok uzun surmeme ihtimali de göz önünde bulundurulmamalıdır.
Doğru ama karşılıklı istek ve karşılıklı performansın sergilenmesi gerekiyor bana cinsel birleşmede tamam %80’lik erkekte ama geriye kalan 20’lik kadında ama şöylede bir durum yalnızca %100 oranı üzerinin bir kaç tık daha üstünden hesap yaparsak kadınında payı büyük oluyor, özelliklede oral seksten yana. Daha iyi, daha istekli ve daha detaylı yapması gerekir.
bazen ön svşme de yeter
Hayır bitmemeli
Yoo günü sevişme ilede tamamlayabilirler
Biterse iyi olur
Her zaman değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?