Cinsel Yaşam Sevgilimle cinsel ilişki sırasında zevk alamıyorum, normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Birbirimizin ilkiyiz ama boşalamıyorum sadece idrar gelir gibi bir his oluyor Güncellemeler+1 yıl Gpnd Güncellemeler+1 yıl Kl Sevgilimle cinsel ilişki sırasında zevk alamıyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. mastürbasyon esnasında da aynımı? 0 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Aceleci davraniyordur. Durumu konuşmak en iyisi. Kendini gelistiremiyorsa daha deneyimliler ile keyfi yaşa 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Başkasına ver, artık sevgilinle sıradanlaşmış, ten uyumu da yok sanki 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutun kendiniz keşfedin farklı poz. Deneyn 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani demekki ten uyumu yok bide tam istediğin şekilde seks yapmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seks zaten öyle bir şey kadın çok zevk almıyo mastürbasyonu bırakman lazım falan diyolar 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok mastirbasyon yaptığın icin 0 0 Yorumla
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben olsaydım zevkin doruğunu yaşardın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bende öelydim düzeldim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl düzeldin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorunu begndım anltırım basıt Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Birbirinize uymuyorsunuz ya da yapamıyorsunuz 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Yapamıyor mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
mastürbasyon esnasında da aynımı?
Aceleci davraniyordur. Durumu konuşmak en iyisi. Kendini gelistiremiyorsa daha deneyimliler ile keyfi yaşa
Başkasına ver, artık sevgilinle sıradanlaşmış, ten uyumu da yok sanki
Ön sevişmeyi uzun tutun kendiniz keşfedin farklı poz. Deneyn
Yani demekki ten uyumu yok bide tam istediğin şekilde seks yapmıyor
Seni yeterince doğru noktalarından zevke getiremiyor canım
Seks zaten öyle bir şey kadın çok zevk almıyo mastürbasyonu bırakman lazım falan diyolar
Çok mastirbasyon yaptığın icin
Demek ki seni iyi beceremiyor
Zamanla aşılacak bir sorun
Ben olsaydım zevkin doruğunu yaşardın
bende öelydim düzeldim
Nasıl düzeldin
sorunu begndım anltırım basıt
Zamanında çok mastürbasyon yapmışsın
Birbirinize uymuyorsunuz ya da yapamıyorsunuz
Yapamıyor mu
Ayrıl daha büyük penisli sevgili al
Sorun var sanirim