Cinsel Yaşam İmkansiz dediğiniz biri ile oldunuz mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 İmkansiz dediğiniz biri ile oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Evet. Hiç beklemediğim bir anda oldu valla. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet yabancı fransız türkiyede yasıyor aynı sehirdeyis ablasıyla aynı okuldayım ilk o yazdı konusuyorduk sürekli seninle flörtüm ama ilişki istemiyorum dediğindne beridir umursamıyorum arada konuşuyoruz ama kız dünya güzeli 0 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Ben oldum çok beğendim imkansız dediğim bir kızla 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Oldum 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimdi Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Burdan yazmam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oldum 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Kimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi eczacı vardı adam varya kimseye bakmıyor zengin akıllı yakışıklı efsane bir şey yani bu bana bakmaz dedim ama bi anda ne olduysa baktı ve olduk Yorumla Soran +1 yıl Devamını peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahah noluyor be dağılın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse cevap vereyim bari evet devam etti Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler bebis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla Soran +1 yıl 🌸🌸🌸 Yorumla karizmaderler +1 yıl Vay be Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Sen kimi düşünüyorsun ya da oldun mu 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oooof of girme o konulara 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet oldu 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Kimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ablamın Sevgilisi Yorumla Soran +1 yıl Vovvv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙈🙈🙈🙈 Yorumla Soran +1 yıl İyi cesaret vallahi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ehhh evet Yorumla Soran +1 yıl Zevklimiydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yasak olunca tabi seni uyanik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet güzeldi 😂🤪🤪🤪 Yorumla Soran +1 yıl Gizli olmadan iyiymis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğendim soruyu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla karizmaderler +1 yıl Anlatsana bı ya Yorumla
RRomeooo Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. oldu oyle birseyler 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Evet oldum. 1 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birkez oldu 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
izmirligenc35xx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Olgun bi kadın benim in imkansız ama olucak 0 0 Yorumla
Bengeldumz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Anlatırım 0 6 Yorumla nazzll56 +1 yıl Allah aşkına profili değiştir yaa Yorumla Bengeldumz +1 yıl Hayır anısı var Yorumla Soran +1 yıl @nazzll56 korkuyomusun Yorumla nazzll56 +1 yıl Sesli güldüm sksjjsjsjs ne anısı beee Yorumla Bengeldumz +1 yıl DM at anlatırım Yorumla nazzll56 +1 yıl Hem korkunç hem saçma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Evet. Hiç beklemediğim bir anda oldu valla.
Oldum ve biraktim.
Evet yabancı fransız türkiyede yasıyor aynı sehirdeyis ablasıyla aynı okuldayım ilk o yazdı konusuyorduk sürekli seninle flörtüm ama ilişki istemiyorum dediğindne beridir umursamıyorum arada konuşuyoruz ama kız dünya güzeli
Direkten döndüm ya sen?
Olduk sonu hüsran ama
Ben oldum çok beğendim imkansız dediğim bir kızla
Oldum
Kimdi
Burdan yazmam
Evet oluyorum
Oldum
Kimdi
Bi eczacı vardı adam varya kimseye bakmıyor zengin akıllı yakışıklı efsane bir şey yani bu bana bakmaz dedim ama bi anda ne olduysa baktı ve olduk
Devamını peki
Hahahah noluyor be dağılın 😂
Neyse cevap vereyim bari evet devam etti
Teşekkürler bebis
Rica ederim 🌸
🌸🌸🌸
Vay be
Hayır olmadım
Hayır ama olmasını dilerim
Sen kimi düşünüyorsun ya da oldun mu
Oooof of girme o konulara
Evet oldu