Yani bizde o an titreme, vajinanın ıslanması ve kasılması , göğüs uçlarının sertleşmesi ve nefes alış verişinin hızlanması gibi erkeklerde aynı şeyleri mi hissediyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDünya farklıdır, biliyorsun farklı yaratıldık… bir erkek ile bir kadın farklı davranıyoruz, o yüzden, erkekler her şeye güçlüyüz ama kadın herşeye güçlü değil fakat yatağ ustune kadınlar güçlü, erkekler zayıf ! mesela.. bir erkek, kıza bakınca istekli oluyor, senin ile yatak üstünde hayal edince o şey büyüyor, ya da seni dudaklarına öpünce o şey büyüyor ya da seni dokununca de büyüyor/ kadın tarafta erkeği görünce önce beğenmeli, güçlü biri, yakışıklı biri, birşeyler hissetmek lazım, bir şey hissedince her tarafını koruma düşüyor.. düşünce o şeye gözü üstünde. Neyse soruna cevaplayalım.
Bir erkek sadece bir yerde zevk alıyor, vajinanıza girince (sıcak, kaygan, yumuşak, pamuk gibi, tatlı) etrafınıza hissediyoruz, ara sıra sizin iç vajinaniza hafif bir sığma hissediyoruz , orgazma yetişince bir an hızlı sürüyoruz, boşaldıktan sonra o penis iyilik veriyor vücuda. Ve her yerde gezer ve çok az titreşim 1 saniyeyle hissediyor.
bir kadın, 5 yerden orgazmı olabiliyor, (beyinden, meme ucundan, klitoristen, vajinadan, ve arkadan) ha unuttum, G noktası de var, içinizden penisi git-gel hissedince sanki bi sohpa içinizden resmen genişliyor ve farklı bir zevk alıyorsunuz, o zaman istemiyerek bağırıyorsunuz, orgazma yetişince iç vajinaniz kendi kendine bi sıkıp, bi açılıyor, sıkıp açılıyor , orgazmnızı yetişince , penis üstünde cikariyorsunuz , iç vajına tam sıktı , iyilik iç vajinanız başlar , klitorise ile (bacak arası) dudaklar dokunur, vücuda gezer, meme ucu dokunur, beyin de … bacak titreşimi iç vajina sayinde oluyor (git-gel) hissediyor ya … 10 saniye içinde sürüyor belki daha fazla..
bir gün deneme yaptım. Nereye kadar dayanabilir.. kız sonunda yari bayilmiş yari ölü gibi halı vardı, belki 15-20dk titriyordu, dokununca, dedi dokunma bana , hala git-gel hissediyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelden yukarı kısımda herhangi bir his haz hissetmem, tamamen belden aşağılarımda zevk veren kasılmalar olur ama ennn çok peniste ve t*şaklarda zevkli kasılmalar gerçekleşir ve bacaklarıma dizlerime ayaklarıma doğru akıp gider o zevk hissi... ama hayatıma giren kızların yaşadıkları orgazm anına şahit olduğum için söyleyebilirim ki kesinlikle kızlar daha şiddetli orgazm yaşıyor, çünkü orgazm anına gelmeden önce resmen kendinden geçiyorlar ve tüm vücutları kasılıyor adeta, geriliyor, kalp atışları kütür kütür hızlanıyor, ilişki esnasındaysak hatun orgazm olmaya başladığını hissettiğimde penisi tamamen kökleyip kendimi iyice bastırıp öylece kalırım ve göğüslerini avuçlayıp hafiften sıkarım, vajina kasılmalarını peniste hissetmek çok hoş bir haz hissettirir ve göğüslerindeki kasılmlaarı hissetmekte çok hoşuma gider, hem kasılıyor hem kaskatı oluyor memeleri resmen... bir de o an kendini göğüslerini acayip geriyor kızlar, bacakları kasılıyor kız bacaklarını uzatıp kasıyor, bacakları kalçası titriyor, .. orgazm anında kızın yüz ifadesini seyretmeyi çok severim çok hoşuma gidiyor o halleri ;) hem sevişerek masst* yaptığım bakire kızların orgazm anı hem de ilişki yaşadığım kadınların orgazm anını hissetmek bana ayrı bir haz vermiştir hep, ilişkiyle orgazm olan kadın daha fazla zevk hissettiğini düşünüyorum şahsen ama genç çıtır bakire kızın orgazm anındaki halleri de çok tatlı geliyor bana terapi gibi çok hoş izlemesi ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayırr çok farklı. Erkekler için birkaç dakika yeterli olabilir. Ama kadının orgazma ulaşabilmesi için 20-30 dakika gereklidir. Erkekte orgazm cinsel organ merkezliyken, kadın orgazmı cinsel organda başlayıp tüm bedene yayılır ve tekrar cinsel organa döner. Kadının orgazm olabilmesi için gerekli uyaranın kadına verilmesi gerekir. Bu da vajinal ve klitoral olmak üzere iki şekilde gerçekleşebilir. Erkeklerin yaklaşık % 95'i her ilişkide orgazm olsa da, kadınlarda bu oran % 65 civarı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıltüm vajina kısmı, kalçalarım, bacaklarım, göğüslerim ritmik olarak ve şiddetle kasılır gevşer kasılır gevşer 15 saniye kadar sürüyor böyle, her kasılma ile şiddetli zevk hissi de oluyor her yerlerimde, titriyorum, ıslaklık zaten var ama orgazm anında sanki daha fazla ıslanma oluyor. erkeklerde bildiğim kadarıyla sadece penisin baş kısmında oluyor zevk orgazm anında...
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılbiz kolayca rahatlıyoz siz öyle değil. ah ya kıyamam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Titreme uzun süre boşalmayınca oluyor. Gerisi normal bir şekilde boşalırsın o kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayir tabi ki cok farkli
01 Yorumla
Soran+1 yılNe farkı var
kadınlar daha fazla hissediyor ve kadınlarda durma yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı değil sizin daha güçlü
00 Yorumla
+1 yılFarklı oluyor yani illaki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenzer.. Ama gogus ucu vs yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok bizim ki daha bir değişik oluyor 😮
02 Yorumla
Soran+1 yılNe farkı var
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence farklıdır onlar bizim kadar inlemiyolar
126 Yorumla- +1 yıl
Sizin mesela ne kadar inliyorsunuz gerçek mi inleme
Cevap sahibi+1 yılyapmadım hiç bilmiyorum p*rno gördüğüm kadarıyla kadın her seferinde inliyo ama erkek sadece boşalırken inliyo öyle kadın gibi de bağırmıyo demek ki az zevk alıyor
- +1 yıl
Prno izledin ama hiç yapmadın mı
Cevap sahibi+1 yılyapmadım niye
- +1 yıl
Hiç mi mastürbasyon yapasın gelmiyor nasıl bastırıyorsun cinsel dürtülerini
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yapıyorum zaten ama illa cinsel ilişkiye girmem mi lazım evlenmeden günah olduğunu bilmen gerekir
- +1 yıl
Hayır mastürbasyon da da orgazm olunur
Cevap sahibi+1 yılee o zaman şart mı cinsellik
- +1 yıl
Hayır ben inlemeden söz ettim
Cevap sahibi+1 yılben mastürbasyon yaparken çok azarsam inliyorum yoksa inlemiyorum
Cevap sahibi+1 yılkendimi tutamıyorum zaten çok zevk alırsam ama gerçek olmayanlar çok ahlar bence o kadar da değildir ya
- +1 yıl
Bak demek ki inleme gerçektende varmış
Cevap sahibi+1 yılevet var tabii çığlık atacak gibi de oluyorum o da gerçek bence
- +1 yıl
Neyle yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılsuyla boşalıyorum
- +1 yıl
Çok iyi zevki doruklarına kadar hissediyorsun demek ki
Cevap sahibi+1 yılaynen gerçekten giriyomuş gibi oluyor
- +1 yıl
Su tutuyorsun yani tazyikli
Cevap sahibi+1 yılevet basınçlı su
- +1 yıl
O kadar iyi hayal kuruyorsun demek ki
Cevap sahibi+1 yılneyse daha fazla konuşmayalım ben naptım shshsh
- +1 yıl
Valla çok iyi
Cevap sahibi+1 yılazıyorum
- +1 yıl
Sen naptın cidden
- +1 yıl
şu an bendeeee
- +1 yıl
Özle gelir misin
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmiyorum daha kimseyi * hfjcksks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellikle aynı duygu yoğunluğu oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarda öylemi oluyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı dopamin aynı serotonin
00 Yorumla
+1 yılSacmalik nasıl aynı olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de soruyorum ya farkı ne
- +1 yıl
İkisi bambaşka ve seks yaparkende başka mastürbasyon yaparkende
Kadın kolay kolay orgazm olup bosalamaZ
+1 yılHayır erkekte biraz daha farklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır daha farklı
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Bunu mu anlatayım yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neredeyse aynı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil
00 YorumlaSanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıdır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım