öyle şeyler yapmalısın ki bir daha onlara ihtiyacı kalmasın. öyle şeyler yapmalısın ki dediğim şeyler de o videolarda olan şeyler zaten.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onun ahlaksızlığı için ben kendi ahlakımdan ödün veremem. Cok istiyorsa dışarıda çok insan var kendi edebine yakın o kişileri bulur benim hayatımdanda defolup gider
bir şey yapma uyarsanda da boşuna ya kendisi vazgeçecek ya da sen ondan vazgeçeceksin
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
İşte bende bu yorumu bekliyordum. Şimdi ona ekran resmi attım ikidir oldu bu. Yılların emeğine saygı duyup örtbas da edecek biri değilim ama öfkem de geçmiyor
He anladım ne bilim dedim küfür falan edilmesin bize çünkü suçluluk duygusu taşıyan insanlar bu tür durumlarda sağa sola saldırmayı pek severler haksız ya birde...
Nedeni şu bir kere yaptı izleme rahatız oluyorum. dedim. En azından ben görmeyeyim dedim ama şu an tekrardan yakaladim. Ben çevremde sakin asla böyle birşeylero karıştirmayacak biri olarak bilinirim. İlk defa baktım ve rezalet. Diğer insanların neden paronaya olduğunu anladım
p*rno bir insan için gayet yemek yemek gibi bir ihtiyaç bende partnerim veya sevgilim varsa azaltıyorum ama tamamen bitirmiyorum ama dediğin gibiysede sevgilinin dikkat etmesi gerekir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
öyle şeyler yapmalısın ki bir daha onlara ihtiyacı kalmasın. öyle şeyler yapmalısın ki dediğim şeyler de o videolarda olan şeyler zaten.
Onun ahlaksızlığı için ben kendi ahlakımdan ödün veremem. Cok istiyorsa dışarıda çok insan var kendi edebine yakın o kişileri bulur benim hayatımdanda defolup gider
valla patron sensin ablam
onun derdi zaten belli bukadar açık aleni cinsel dünyayla alakadar olan birinden hayır gelmez hıyar gelir
bir şey yapma uyarsanda da boşuna ya kendisi vazgeçecek ya da sen ondan vazgeçeceksin
İşte bende bu yorumu bekliyordum. Şimdi ona ekran resmi attım ikidir oldu bu. Yılların emeğine saygı duyup örtbas da edecek biri değilim ama öfkem de geçmiyor
Benim yorumumu kalkıp adama mı attın 🤔
Hayır tabii ki onun izlediği canım saçma şeyi ona attim
He anladım ne bilim dedim küfür falan edilmesin bize çünkü suçluluk duygusu taşıyan insanlar bu tür durumlarda sağa sola saldırmayı pek severler haksız ya birde...
Şimdi ben ne yapayım
Sen mi sadece bekle ama dediğim gibi durmayacaktır taa ki kendisi durmayana dek ya bunu idare edecek yafa vaz geçeceksin başka yolu yok
Ne kadar safmisim aldanmışım. Birde izlediği gün benim hastanede yattığım gün hiçbir şey bu kadar acitmadi canımı
Yaw abartma sende tamam iyi bir şey değil ama o kadarda takma kafana
neden ayrılıyorsun. sevgilin izliyor ki aynı şeyleri sana yapabilmek için
ayrılsan ne olacak herkes izlıyor relaks ol ızlesın send e, zle
Sorun bende neden yalan söylediği bir daha izlemeyecem dedi nsden yalan söylüyor
erkekelrın cogu yalan söler cunku durst olanı yok camı ımamı bıle söler ve ızler bız kızlar biraz safız sen rahat ol yalan söluyorsa kendıne söler
Sinirimi bozan kendisi bakıp benim giyimime karışıyor
sende bıraz gızlı gez herseyı ona anlatma ve kendı özelın olsun kıme ne kdr deger verirsen okdr bı tarafı kalkar
Aynen öyle çok haklısın bende artık öyle yapacağım bitti her şey eskiye dönmem imkansız. Kendisi ile diğer her erkeğe olan güvenimi de götürdü
sorunu begnedım ıstersen sohbet edleımmı
Olur
ısmımı gordunmu
Evet
ekle
benide ekle hakim olamıyorum bazen
İzlemeyen erkek yok denecek kadar az maalesef hatta kızlar da farklı değil
gayer normal bi durum
Bu gayet normal neden ayrılıyorsun ki
Nedeni şu bir kere yaptı izleme rahatız oluyorum. dedim. En azından ben görmeyeyim dedim ama şu an tekrardan yakaladim. Ben çevremde sakin asla böyle birşeylero karıştirmayacak biri olarak bilinirim. İlk defa baktım ve rezalet. Diğer insanların neden paronaya olduğunu anladım
p*rno bir insan için gayet yemek yemek gibi bir ihtiyaç bende partnerim veya sevgilim varsa azaltıyorum ama tamamen bitirmiyorum ama dediğin gibiysede sevgilinin dikkat etmesi gerekir
bende hakim olamıyorum bazen maalesef
sen sogukmusun cınsellıge karsı
böyle açık açık beğenenden hayır gelmez
Hiçbir şey yapma Tabii ki izleyebilir Beğenebilir
Konulu mu izliyor
Kendisini yeniliyor ve hazır tutuyor
Rol almalısın
Nasıl yani
Filme gerek var mı ben varken de
Yaşın kaç
E gayet insani bir durum
Beraber izleyelim de