Üstü normalde ten rengi ama ben pembe olmasını istediğim için pembe allık sürdüm artık o kadar kafaya taktım ki bunu hastalık boyutuna kadar geldi psikologa gidicem
Güncellemeler
+1 yıl
Hep erkeklerin bu pembe vajina dayatmaları yüzünden 7/24 bunu düşünerek deli oldum sayenizde psikologa gidicem
Vajinamın üstünün pembe gözükmesi icin pembe allık sürdüm bir şey olur mu?
JabNsks yav sen erkekler öyle seviyor diye niye gidip allık sürüyorsun bı soruyu ciddiye alamıyorum sjsj
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl bir kadın bir erkeğin penisine küçük dediği an o erkek deli oluyorsa bende bir benzerini renk olarak yaşıyorum ayrıca hastalık boyutuna kadar geldi diyorum komik bir tarafı yok bunun ergenleşme
Ajdjsj erkekler tende de beyaz seviyor o zaman git komple boya fıçısınin içine gir bu ne saçma bı düşünce onlara güzel gelmek zorunda mısın? ayrıca onlara. m olsun yeterki rengi şekli ne farkeder dikkat bile etmiyorlardir emin ol kurtul bu takıntından
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bedeniniz kabul etmem sorunlarınız var sanırım bence dediğiniz gibi destek alın. Bu şekil çok zararlı.
Beni bu hale erkekler getirdi
JabNsks yav sen erkekler öyle seviyor diye niye gidip allık sürüyorsun bı soruyu ciddiye alamıyorum sjsj
Nasıl bir kadın bir erkeğin penisine küçük dediği an o erkek deli oluyorsa bende bir benzerini renk olarak yaşıyorum ayrıca hastalık boyutuna kadar geldi diyorum komik bir tarafı yok bunun ergenleşme
Ajdjsj erkekler tende de beyaz seviyor o zaman git komple boya fıçısınin içine gir bu ne saçma bı düşünce onlara güzel gelmek zorunda mısın? ayrıca onlara. m olsun yeterki rengi şekli ne farkeder dikkat bile etmiyorlardir emin ol kurtul bu takıntından
ya niye takıyorsun bu kadar. hiç ciddiye almayın o mevzuyu. erkekler bulabiliyor mu sanki bir de rengine takılacaklar.
Makyaj fırçalarında çok mikrop birikiyor. Umarım enfeksiyon kapmazsın...
Bir de vajinanın içine allık da ilginç bi tercih... Vulva onun adı vajina değil
erkeğe vajina olsun renginin ne önemi var. takılma böyle şeylere
Peki oraya sürünce o çıkmayacak mı seks yaparken partnerin görmeyecek mi
alın şu deliyi şurdan
Sizin bu pembe vajina dayatmalarınızdan 7/24 bunu düşünmekten deli oldum evet
silah mı dayadılar kafana
Dayatmalarınızın emin ol silahtan daha beter bak bana hasta oldum sürekli bunu düşünmekten kimin sayesinde sizin sayenizde
KCJSKVKSKVKSKCKSICIDK akil fikir diliyorum
Nasil bi kafadasınız siz ya
Ne hale sokmuşlar seni :)
Siz soktunuz beni bu hale
Kuru kese yap açarsın orayı demekki pamuklu şeyler kullanmıyorsun
bir şey sürmeyin şuna ya
Psikolojim bozuk kafayı bozdum
niye bozuk psikolojin neyin var?
Sizin şu pembe vajina dayatmazlarınızdan kafayı yedim
onu dayatanlar fantezi arayanlar yok pembe olsun bilmem ne olsun diye boş ver sen takma kafana ya pembe olması şart değil
Nesi cok sıkıyordu ki seni
Kime göstereceksin ki?
Olur pastel boya ile de boyayabilirsin
Birisi için mi hazırlanıyorsun
Ne güzel yapmışın renk katmışsın 😁
Güldüm yaaa 😂😂
Florasını bozabilir
kime göstereceksin?
iltihaplanır
Vajinanin yapısını bozarsın tahriş olur
Görmek lazim
Bakayım