Cinsel Yaşam İlk buluşma için mini etek giymek yanlış mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Cinsellik mi düşündürür? İlk buluşma için mini etek giymek yanlış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl "Selam. hoş geldin çok iyi görünüyorsun 😏 İlk buluşmamız için heyecanlı mısın" 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Bir kız, ne kadar açık giyiniyorsa, genelde o kadar da, seks geçmişi fazla oluyor.Kesinlikle doğru orantı var.Fakat, genelleme yapıyoruz.Yani, istisnalar da var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Giymiyim mi yani Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Geçmişinde seks yaşadın mı Yorumla Soran +1 yıl Asla Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Seksting veya nude ya da an*l Yorumla Soran +1 yıl Ya hayır dedim yaa öyle şeyler yapmam karşıyım hatta Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl Senin gibilerin nesli tükenmek üzere. Sen sen ol sakın o tür kötü şeyler yapma Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eğer kendi tarzın ise genelde öyle giyinen biriysen yanlıs değil ama o zaman özelse yanlıs olur farklı düşünceye gider 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tarzım karışık yani kombini sadece güzel buldum diye giyiniyorum ilk buluşmayla alakası yok Yorumla mavimuratfb +1 yıl Hm yani aslında mini etek ve dekolte de giyen birisin sorun olmaz bence seksi ve tatlı gözükürsün b Yorumla mavimuratfb +1 yıl Peki boy kilon kaç Yorumla
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bence gayet normal. Oraya kendini beğendirmeye gidiyorsun. Giyin arzulasın seni aklından çıkmaman lazım 2. buşuşma 0 1 Yorumla sk0634 +1 yıl 2. buluşma için Yorumla
Gemsas38 Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl İlk buluşma ne alaka, miniyi ne zaman giyersen giy erkeğe direkt seks düşündürür. Önemli olan bu düşüncenin senin için ne kadar önemli olup olmadığı. 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Mini ve dekolte guzel olur. Niyr yanlis olsun hissrtigin gibi yasa 1 0 Yorumla
ZAFERMTK Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 83% +1 yıl Yo düşünmez giy bence. Ama hava soğuk üşümez misin 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hoş karşılamayacağını düşünüyorum, kendi kafasında tabii ki.. 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl cinsellik düşünmek için kıyafete bakmaya gerek yok. cilvelerin arzu ve tutkuların belli eder bunu 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. giy altına çorpa da giy birazda firikik verirsin süper olur 0 0 Yorumla
hhgggs-ninSevgilisi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok canım evlenmeyi düşünü kesinlikleeee 🤩 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şaka mı Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. neden yanlıs olsun onun icin sşık oldugunu dusunur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkesin düşüncesi farklı tabi Yorumla anticooor07 +1 yıl dugunlerde şık olanlar seks icin mı oluyo Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır neden yanlış olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hani böyle ilk olduğu için kolay bi izlenim vermek istemiyorum aslında ama o kombini daha iyi buluyorum... Yorumla OphelianinAsigi +1 yıl Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin Yorumla
alynaiste Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl siyah bi peluş çorapla mini çok güzel durur 1 0 Yorumla
Alpagu19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl mini etek giymenizi yasaklamak lazım aslında 0 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Senin kararın ama yinede farklı ğiyin derim 😁 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. gıy adamın gozu gonlu acılsın 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanlış izlenim yaratir 0 0 Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Altına külot giymezsen yanlış sayılmaz. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. verir bu kafası yaşatır 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. normal giyimin bu ise giyebilirsin. 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İzmirli değilsen yanlış düşünür 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yani aklıma gelir 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Yanlış tabi 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yooo dusundurmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl popo donduran soğukta ne minisi azdın mı 1 3 Yorumla SertKaan +1 yıl ateşli olduğu kesin ama henüz azgınlık başlamamış Yorumla Soran +1 yıl Çorap denilen bir şey var ayrıca uzun kabanlar montlar var... Yorumla Soran +1 yıl Cidden çok fesatsınız ben sadece etekle kombin yaptığım için ve çok beğendiğim için dedim... Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Görmeden söyleyemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
"Selam. hoş geldin çok iyi görünüyorsun 😏 İlk buluşmamız için heyecanlı mısın"
Bir kız, ne kadar açık giyiniyorsa, genelde o kadar da, seks geçmişi fazla oluyor.
Kesinlikle doğru orantı var.
Fakat, genelleme yapıyoruz.
Yani, istisnalar da var
Giymiyim mi yani
Geçmişinde seks yaşadın mı
Asla
Seksting veya nude ya da an*l
Ya hayır dedim yaa öyle şeyler yapmam karşıyım hatta
Senin gibilerin nesli tükenmek üzere. Sen sen ol sakın o tür kötü şeyler yapma
Eğer kendi tarzın ise genelde öyle giyinen biriysen yanlıs değil ama o zaman özelse yanlıs olur farklı düşünceye gider
Tarzım karışık yani kombini sadece güzel buldum diye giyiniyorum ilk buluşmayla alakası yok
Hm yani aslında mini etek ve dekolte de giyen birisin sorun olmaz bence seksi ve tatlı gözükürsün b
Peki boy kilon kaç
Bence gayet normal. Oraya kendini beğendirmeye gidiyorsun. Giyin arzulasın seni aklından çıkmaman lazım 2. buşuşma
2. buluşma için
İlk buluşma ne alaka, miniyi ne zaman giyersen giy erkeğe direkt seks düşündürür. Önemli olan bu düşüncenin senin için ne kadar önemli olup olmadığı.
Mini ve dekolte guzel olur. Niyr yanlis olsun hissrtigin gibi yasa
Yo düşünmez giy bence. Ama hava soğuk üşümez misin
Hoş karşılamayacağını düşünüyorum, kendi kafasında tabii ki..
cinsellik düşünmek için kıyafete bakmaya gerek yok. cilvelerin arzu ve tutkuların belli eder bunu
giy altına çorpa da giy birazda firikik verirsin süper olur
Yok canım evlenmeyi düşünü kesinlikleeee 🤩
Şaka mı
neden yanlıs olsun onun icin sşık oldugunu dusunur
Herkesin düşüncesi farklı tabi
dugunlerde şık olanlar seks icin mı oluyo
Hayır neden yanlış olsun
Hani böyle ilk olduğu için kolay bi izlenim vermek istemiyorum aslında ama o kombini daha iyi buluyorum...
Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin
siyah bi peluş çorapla mini çok güzel durur
mini etek giymenizi yasaklamak lazım aslında
Senin kararın ama yinede farklı ğiyin derim 😁
Net verici tipi anlar
gıy adamın gozu gonlu acılsın
Yanlış izlenim yaratir
Altına külot giymezsen yanlış sayılmaz.
verir bu kafası yaşatır 😂😂
Ne alaka
Evet normal giyinsen yeterli
normal giyimin bu ise giyebilirsin.
İzmirli değilsen yanlış düşünür
evet direk cinsellik
Yani aklıma gelir
Yanlış tabi
Soguk degilmi hava
mini var mini var nasıl olduğu önemli
Yooo dusundurmez
popo donduran soğukta ne minisi azdın mı
ateşli olduğu kesin ama henüz azgınlık başlamamış
Çorap denilen bir şey var ayrıca uzun kabanlar montlar var...
Cidden çok fesatsınız ben sadece etekle kombin yaptığım için ve çok beğendiğim için dedim...
Doğru
Görmeden söyleyemem
Evet
Düşünmez hiç
Ne kadar mini