Aldatıldığımı öğrendim beni sevdiğini düşündüğüm bir adamın yalanlarına kanmışım çok zoruma gidiyor. Yanıma gelmiyordu telefonda konuşmayı sevmiyorum diyordu ben böyle olunca ayrılmak istediğimde de ayrılmıyordu. Ben seni seviyorum bana ayrılık konusu açma diyordu. Cinsellik istiyordu en başında reddettim bakireyim hayır kendimi evlenene kadar koruyacağım dedim. Benimde ihtiyaçlarım var dedi zaten ortaya da bu kız çıktı. Başka biri varsa neden tuttu beni yanında? Ya benim baş harfimi profiline bir kez olsun koymadı şimdi gidip o kızınkini koymuş. Onu gerçekten mi seviyor yani. Ben sevmekten başka bir şey yapmadım ki ağlamaktan yoruldum çok zoruma gidiyor.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendini suçla , adam söylemleriyle seni istemediğini dile getiriyormuş zaten. yapışıp kalmayı tercih etmişsin.
Ben kaç kere bitirmeye çalıştım neyin yapışıp kalması
sevişiyordunuz muhtemelen. biri yokken lazım olmuşsundur. bedave sevişeni kimse gitsin istemez :)
Abla olabilir en önemlisi kurtulmuşsun ne güzel o kızıda kandırıyodur pislikmiş
Onun baş harfini koymuş ama benimkini hiç koymadı sevmese koyarmı ki
Sevmiyo
Seninle hep bir ilişki kurmak istemiş sende reddedince demek o kız vermiş istediğini geçmiş olsun onu kaybetmissin
Neyine güvenip ilişki yaşayayım ki hareketlerine anlam veremiyordum benim için hiç çabası yoktu başka şehirlerdeyiz beni ayağına çağırdı ya
Oo kendini baya Bi aşmış kendisi gelmeyip bide kızımı ayağına çağırıyor yuh yaa ozaman en iyisini yapmışsın boş ver salla gitsin onun amacı senden faydalanmakmis
İyi ki cinselliği kabul etmemişsin
Evlenmeden yaşamam
Nedir bu erkek sevdanız anlayamıyorum
Yaptıkları zoruma gidiyor ben ayrılalım dediğimde ayrılmam diye tutturan kendisiydi madem sevmiyorsun neden beni hayatında tutmaya çalışıyorsun
Erkekler kızları sadece kullanımlık olarak görüyor ben bu erkek sevdanızı gerçekten anlayamıyorum
bence üzülme. her erkek aldatır.
Geçmiş olsun
Kisas yaparak
Nasıl anlamadım
Sende onu aldatip içini soğutucaksin
zaman en iyi ilaç. unutacaksın
İnşallah ama ben bu haldeyken onun mutlu olmasını kaldıramıyorum bir yandan
ne yaparsan bu zaman sonra kendine yaparsın. öıkar hayatından ve daha dikkatli ol bundan sonra. her acı sana bir ders. bu dersler olmasa iyisini bulamazsın
boş ver kurtulmuşsun
Olur bunlar
Kız çok eski birimi
Onu bilmiyorum
Kurtulmuşsun hiçmi anlamadın ortada bi kadın olduğunu ee sizin ilişki ne kadarlıktı