Cinsel Yaşam Her kadın biseksüeldir sözü doğru mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Her kadın hemcinslerine de cinsel çekim hisseder mi? Her kadın biseksüeldir sözü doğru mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de 0 0 Yorumla
imkansiziyapmak Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Her kadın diye bunu kesin olarak söylemek asla doğru değil çoğu öyle fakat. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle misin Yorumla imkansiziyapmak +1 yıl Hiçbir kızla ilişkim olmadı bebiş Yorumla anticooor07 +1 yıl ıllakı kadın vucudu ıster yanı Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ever dogru bu söz benim ya keske telif alsaydim zamaninda. Orjinali şoyle ama.." Her kadın içinde biseksüelliği taşır. Kimi bastırır görmezden gelir. Kimi dilediğince yaşar.' 0 0 Yorumla
TheBadFella Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Her insanda biraz bu eğilim olabilir ama kadınlarda baya belirgin 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Her kadın demeyelim de %70-80 öyle diyelim 0 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yessss 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Değildir 0 0 Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Yalan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bazen olabiliyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sende var yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen ama Yorumla Soran +1 yıl Denedin mi hiç Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. kesinlikle doğru 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet birazcık var 0 0 Yorumla
mmeowww Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl her insan o 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler de dahil yani? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır tabi ki de
Her kadın diye bunu kesin olarak söylemek asla doğru değil çoğu öyle fakat.
Sen öyle misin
Hiçbir kızla ilişkim olmadı bebiş
ıllakı kadın vucudu ıster yanı
Ever dogru bu söz benim ya keske telif alsaydim zamaninda.
Orjinali şoyle ama..
" Her kadın içinde biseksüelliği taşır. Kimi bastırır görmezden gelir. Kimi dilediğince yaşar.'
Her insanda biraz bu eğilim olabilir ama kadınlarda baya belirgin
bazen deneneyi çok istiyorum aslında sadece merak
Her kadın demeyelim de %70-80 öyle diyelim
Onu bilmem ama kadinim benim olmami istese seve seve denerim ya
Ben doğru olduğunu düşünüyorum.
Yessss
Sanmam ama kıskançlık çok fazla
Değildir
Sapık ya kadınlar
Her kadın hissetmez
Değildir
Yalan