Cinsel Yaşam Birisi bizi hiç hayal etmiş midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 mastürbasyon yaparken bizi hiç hayal etmiş midir birileri Birisi bizi hiç hayal etmiş midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşimin bir arkadaşı var, onun yaptığına eminim. Bir şey hissetmedim ama bu denli yalnız olmasına üzüldüm. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl eminsin Yorumla zimbabwe-cumhurreisi +1 yıl Bir iki hareketini fark ettim, o yüzden mesafeliyim. Yorumla Soran +1 yıl Yaşın kaç Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl ya siz kadınlarda illaki olmuştur ama biz erkeklerde şahsen beni mesela he merak etmişimdir bunu, ve hiç bilemeyecez bu çok acı bişey ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 3. Kişi itiraf ettin beni düşünerek mastürbasyon yaptığını sana itiraf eden oldumu hiç 0 0 Yorumla
umutsuzvebunalimli Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl etmistir tabii ben popomu parmakliyorum mesela mastürbasyon yaparken hahah birisini dusunerek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimi Yorumla umutsuzvebunalimli +1 yıl bir arkadasimi Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Beni etmişlerdir haha 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O tiple Zor gibi knk Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Değil knk Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söyleyen olmuştu şaşırmıştım. Sence seni hayal eden olmuş mudur 😅 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Etmiştir sevgilin oldu ise 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vala illa eden vardırr 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani çok vizyonsuzca olur. Bir sürü ünlü var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ünlü ne alaka ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Scarlett Johansson varken bizi hayal etsinler ki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya da başkaları? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beni kesin etmişlerdir 1 1 Yorumla fibula77 +1 yıl Neden öyle düşündün Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kesinlikle etmiştir 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Etmiştir de çokta … 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Eşimin bir arkadaşı var, onun yaptığına eminim. Bir şey hissetmedim ama bu denli yalnız olmasına üzüldüm.
Nasıl eminsin
Bir iki hareketini fark ettim, o yüzden mesafeliyim.
Yaşın kaç
ya siz kadınlarda illaki olmuştur ama biz erkeklerde şahsen beni mesela he merak etmişimdir bunu, ve hiç bilemeyecez bu çok acı bişey ya
3. Kişi itiraf ettin beni düşünerek mastürbasyon yaptığını sana itiraf eden oldumu hiç
etmistir tabii ben popomu parmakliyorum mesela mastürbasyon yaparken hahah birisini dusunerek
Kimi
bir arkadasimi
Beni etmişlerdir haha
O tiple Zor gibi knk
Değil knk
Söyleyen olmuştu şaşırmıştım. Sence seni hayal eden olmuş mudur 😅
Etmiştir sevgilin oldu ise
Vala illa eden vardırr
Fiziğine ve erkeklerle konuşma bağlı
etmemesi inandırıcı mı
Yani çok vizyonsuzca olur. Bir sürü ünlü var
Ünlü ne alaka ya
Neden Scarlett Johansson varken bizi hayal etsinler ki?
Ya da başkaları?
Beni kesin etmişlerdir
Neden öyle düşündün
Esilmissindirr bencee
en kötü komsu etmiştir
aman aman töbest tüh tüh 😅
Kesinlikle etmiştir
Hemen söyleyim sana
Yaş. Evli bekâr?
seni etmişmidir görmeden bişey diyemeyiz
Dikkat çekici biri misin
Etmiştir