Tiktokta Sevdiginle evlenmek etiketlerini gormekten hayatim zehir oldu
Nasilda seviliyolar cocuk yapiyolar. bebek videolari atiyolar
Bi ben bekarim bi ben sevilmiyorum bi benim sevisme hayatim yok
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tiktokta Sevdiginle evlenmek etiketlerini gormekten hayatim zehir oldu
Nasilda seviliyolar cocuk yapiyolar. bebek videolari atiyolar
Bi ben bekarim bi ben sevilmiyorum bi benim sevisme hayatim yok
Bence sen zengin Koca arıyorsun zengin zengin Koca bulamadın diye evdesin
zengin koca aramak yerine evine ailesine bağlı namuslu dürüst insan baksan iyi olur
Zengin olmak istiyorsan. Çalışkan namusuyla çabalayan bir kocan olacak el ele vererek birlikte çabalayarak bir yere vararak hem zengin olursun. Hem boy boy çocukların olur
Bekar olan nice bayan akrabalarımı hala da hali vakti yerinde elit bey bekliyor
Gözü yukarılarda biri değilsen koca çok
NOT: ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH. NE DİYELİM HAYIRLISIYLA BİRİNİ CİKARIR ALLAH UTANDİRMASİN
Merhabalar,
Koca sevgili eş bulunmaz bu kişiler insanların hayatlsrina çıkarlar sosyal medya platformu insanın kendi hayatını üst düzey de gösterdiği bir platformdur bu gibi platformları insanları çok yıpratır hayal ve ütopik olan bir hayatta gerçeklik bulamazsınız hepsi gösteriş için yapılan videolardir içeriğine girdiğiniz de öyle mutlu bir hayat olmadığını görebilirsiniz siz kendinizin ne istediğinizi bilin ne istemediğiniz de bilin onun için mücadele edin haylleriniz hedefleriniz insanların yaşamı olmasın insanlar dışarıdan göründükleri gibi mutlu değiller
Yani sadece sen değilsin senin gibi birçok insan sevişmeden hayata devam etmek zorunda kalkabiliyor
Hatta hiç sevişmemiş bir insan sadece merak eder ama sevişmiş evlenmiş ayrılmış bir insanı düşün tadını biliyor ama yaşayamıyor ya da yaşamak istese de artık yaşadığı başka şeyler yüzünden kendi kendine triplere girmiş korkular panik ataklar yaşamış ve evlilikten korkmuş
Yani çeşit çeşit olaylar yaşayan insanlar var
Yavrum hayatı zindan ediyorsun kendine. Çok daha güzel şeyler var ugrasilacak, senin bunları düşünmemen lazım. O tarz videolar izlemen de saçma zaten yani diyette olup yanına çikolatalı pasta koyup ona bakmak gibi bir şey bu. Hem bunu geçtim çevrende gördüğün çiftler dışardan güzel görünüyor olabilir ama içeriden çoğu rezil. Üzme kendini
Cevap
24Cevap
dışarıya ilan ver ben eş arıyorum diye
Sevdiğinle evlenmek mi? Tiktok mu? Bu gördüklerimiz bence tamamen nispet amaçlı buradaki hiçbir sevgi samimi değil ben şahsen ömür boyu sevebileceğim birini istiyorum.
De hele daha yolumuz var bekle acelesi yok ya. İnşallah hakkımızda en hayırlısı olur da bir daha bu sorularla siteyi işgal etmemiş oluruz😇🤲🏻.
Sen hemen gerdeğe girmek için mi evlenmeyi bu kadar çok istiyorsun?
Gazze’de milletin (bebeğin, çoluğun-çocuğun, gencin-yaşlının, kadının-erkeğin) kafasına bombalar yağıyor, senin derdine bak❓
Neymiş efendim; sevişme hayatım yok… Ne diyeyim: belki de sen de haklısın…
Ne güzel demiş herif;
Herkesin bi derdi var. Kiminin ekmeği bayat, kiminin pırlantası ufak…
Ellerine sağlık
Sosyal medyadakileri kafana takarsan işin zor be seninde
Onların hepsi yalan... hem reel de bile olsa bi yere kadar o yapmacık sevgileri bitiyor
Sıralama yanlış olmuş ve bence senin kafanda çok deli sorular var önce onları cevaplayarak başla.
Erkekler he demeni bekliyor, sanırım senin evlenesin yok.
Yahu anlasana zengin Koca lazım zengin
Parası çok
Lüks araba lüks villa sarayları olan adam lazım
Koca istemiyor
Hanım efendi için
Bey lazım ağa lazım
Ben kadını umut ederim ama o beni umut etmez
Senin koca bulamaman ve evde kaldım psikolojin bitirdi beni
nasip hayırlısı olsun evlenenlerde boşanıyor
Asosyal birisi isen işin zor, görücü usulü falan dene
Amacınız koca bulmak değil kabul edin. Zengin, sevgi dolu, yakışıklı birini istiyorsunuz. Denginizi bulun o halde.
Nasip.. zamanla olur elbet, sabret!
Sadece evlenmek için evlenmek bana göredeğil
Sen kitap okuyor musun
Her şeyin bir zamanı var
derdin bu olsun yeter
Dışarıda aktivitelere katıl
Hiçbir şey hayatı akışına bırak
Bulalım bitane
Bulmak zor değil
Mesaj kutun doludur şimdi.
Bende doğru kişiyi bulamadım 🥺
Bi sen değilsin? 🫡😆