Biriyle hoşlandınız sonra sevgili oldunuz ilişki yaşadınız. Sonuçta aranızda çekim oldu ve sevgilisiniz bir birinize karşı hisleriniz olduğu için. Sonrasında söz nişan ve evlilik böyle ilerlemez mi? İnsanlar ne zaman sonra söz nişan yapıp evleniyorlar? Çok genç yaşta evlenenler var maddiyat vs her kesimden görüyorum. Yani olay maddiyat olamaz. Sevgililik hissettiğin kişiyle ileri dönük planların ilk adımı mı yoksa sevgililik çok da ciddi olmayan evlenene kadar erkeğin deneyimlediği bir düzenli cinsellik yaşayabildiği motive ilişkisi mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim Belli ki evlilikten korkuyor Aslında birlikte yaşıyorsunuz evli sayılırsınız sadece nikah yok belki de evlenirseniz boşanmaktan korkuyordur bence evlenmeye ikna et Şahsen ben şu anda evlenmeyi çok isteyen biriyim ama eğlenecek kişiyi bulamıyorum Üstelik tipim değildir eğitimin de iyidir kira gelirim kendi evim arabam falan da var ama yok işte yani Sen eğer ondan ayrılıp da benimle evlilik düşünseydin Ben senden şüphe ederdim ondan yüz bulamadı tekmeyi yedi Sonra benim karşıma çıktı diye b** mu var daha böyle heriflerle birlikte oluyorsunuz anlamıyorum ki
0108 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTipim iyidir ***
Soran+1 yılBöyle herifler nasıl herifler anlamadım? Sevgilimi çok seviyorum ayrıca çok yakışıklı bakan bir daha bakıyor. Siz neden evlenecek birini bulamıyorsunuz? Bulamıyor musunuz, beğenmiyor musunuz? Çünkü evlenmek isteyen bir sürü kız var gayet
Cevap sahibi+1 yılIşte sen yakışıklılığa önem veriyorsun evlenecek adam olmasına dikkat etmiyorsun yaşın gelmiş 28'e 29'a çok özür dileyerek söylüyorum ama 35 yaşından sonra anne olan bir kadının çocuğunda gelişimsel yetersizlikler olma ihtimali var 40 yaşından sonra çok yüksek yani o adam seninle evlenmeyecek çok net söyleyeyim sana ve sana o ilişkiyi bıraktıracak Sen bırakmıyorsan da biz bu ilişkiyi yürütemiyoruz diyecek Ayrılmalıyız diyecek Daha sonrasında evleneceklerini bulman da zora girecek bu sefer aşk öncelikli değil evlilik öncelikli düşüneceksin ve evleneceğin adam senin hayatımda 2 adam olarak kalacak Şu anki sevgilin kadar Aşık olmayacaksın ona Bana gelince Ben temiz bir geçmişi olan babası olmayacak bir adamla yatarsam çocuklarımın yüzüne nasıl bakarım diye düşünen bir kadın arayışında olduğum için şimdiye kadar Boşta kaldım Çünkü bulmam çok zor bulduğum birkaç kızdı Zaten beni İstemediler Ama artık evlenmeyi yuva kurmayı istediğim için tabii ki kadının geçmişine de önem vermiyorum bir şekilde evleneceğiz artık ne yapalım
Cevap sahibi+1 yılYani niye seninle evlenmeyi istemeyen bir adamla aşk yaşayıp aynı evde yaşıyorsun ki Bence bu senin kendi hayatın açısından da yanlış bir durum Yanlış anlama yani ahlaksızsın demiyorum ama bence daha öncesinde tanıştığım ve Daha sonrasında tanışacağın erkeklere karşı bir haksızlık bu bir kız benimle evlenmeyi istemiyorsa Ben o kıza aşık falan olmam Çünkü bana diyorsa ki bir gün gelecek ve ben senin hayatında olmayacağım O zaman benim için bir değeri yoktur istediği kadar güzel olsun Bana saygı duymuyor diye düşünürüm
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılJordan peterson diye çok meşhur bir Amerikalı psikolog var Mehmet Öz'ün programında evlilik dışı birlikte yaşamak hakkında bir konuşma yaptı İngilizce bilmiyorsan ben çevireyim sana
Soran+1 yılYaşım 27. Tabi ki olay yakışıklılığı değil ben ondan üniden beri hoşlanıyordum. Hiç öyle yakınlaşmamıştı önceden. Ben hep şey diye düşündüm erkek ya belli ki finansal kaygıları var sorumluluk onu korkutuyor diye düşündüm. Birde geçmiş üzerine böyle düşünmen sanki biraz hastalıklı. Önemli olan histir. Geçmişi temiz zannettiğin biri tarafından aldatılabilirsin orası hiç belli olmaz. Geçmişi kötü diye gördüğün biri belki seni her koşulda sevecek biridir bilemezsin. Aşık olmak birine karşı yoğun duygular hissetmek haliyle sevişmek kötü bir şey değil ki. Bu arada nerelisiniz? Bu tutuculuk kültürel yapınızla alakalı olabilir
Cevap sahibi+1 yılSana şimdiye kadar Bak utanarak söylüyorum sana bunu iki tane bakire olmayan kadınla uzun süreli ilişkim oldu sana burada yaşadıklarımı Anlatırsam var ya ne demek istediğimi çok iyi anlarsın
Cevap sahibi+1 yılBen aslen ıspartalıyım ama Antalya'da yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen sana kesinlikle ve kesinlikle ahlaksızsın demiyorum Öyle bir şey söyleyemem ne içimden ne dışından
Cevap sahibi+1 yılYa benim o dediğim kadınlarla uzun süreli cinsel ilişkim oldu ben tutucu biri falan değilim Vaktin varsa ben sana yardımcı olmak adına yaşadıklarımı anlatırım buradan özele falan çekmeye çalışmam
Cevap sahibi+1 yılHe ama ailem son derece muhafazakar insanlardır yani annem sabah namazını bile aksatmaz Ben 23 yaşında dini inancımı kaybedene kadar Esselatu hayrun minel nevm dediği zaman Sabahın beşinde namaza kalkan adamdır ama sonuçta Şu anda kesinlikle muhafazakar bir yapım yok
Cevap sahibi+1 yılSevişmek kötü bir şeydir demiyorum ama emin ol bak 30 yaşına geçtikten sonra evlenecek kişiyi bulman çok zorlaşacak ki zaten 30 yaşına yaklaşmışsın artık Evlilik odaklı düşünmeye başlayacaksın aşkı ikinci plana atacaksın ve bu ileride eşin olacak kişiyi çok rahatsız edecek
Cevap sahibi+1 yılVe ben sana şunu çok net olarak söylüyorum o çocuk seninle evlenmeyecek evliliği sürekli önüne serersen zaten o ilişkiden soğuyacak
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılAma uzun zamandır arkadaşız ya. Sonuçta böylesine büyük bir kötülük yapmaz değil mi? Birde bizim ilişkimiz bu kadar herkes tarafından bilinirken beni terkederse çevremiz hep aynı. İş ortamlarımız okulumuz herkes tanıyor bizi. Bu düpedüz insanlara yem atmak olur ki öyle merhametsizliğini şahit olmadım hiç. Terketmeye niyeti var gibi de durmuyor. Bu arada bende bakire değilim. Benim de iki ilişkim oldu. Ama sevgilimi görsen tanısan öyle şeylere takılacak bunları düşünecek biri değildir. Entelektüel biri. Birde niyeti cinsellikle 10 yıldır durdu durdu son iki yılda mı sevgili olası tuttu
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılEvet bir ihtimal ayağı hep kapı dışında tutuyor olabilir. ama seviyor da olabilir? İnsan hayvanla bile bağ kuruyor ayrılamıyor
Cevap sahibi+1 yılÇok üzgünüm ama terk edileceksin kendi yaşadıklarım arkadaşlarımdan çevremden Duyduklarım sosyal medyadan öğrendiğim şeyler bunu doğruluyor Yani seninle evlenecek olması çok küçük bir ihtimal ben sana o ilişkinden sonraki ilişkin için bazı tavsiyelerde bulunabilirim
Cevap sahibi+1 yılAyrıca Daha geçen bu sitede 5 yıllık ilişkinin ardından bir sene cinsel ilişki yaşadıktan sonra terk edilen kız var 7 yıllık ilişkisi cinsel ilişkiden sonra terk edilen kız var Bak işte o adamı dinle benim yaşadıklarımın duyduklarımın ve bu sitedeki Söylenen her şeyi doğruluyor
Cevap sahibi+1 yılAyrıca entelektüel anlamda bu ülkede benim gibi birini bulmak gerçekten çok zor az çok Arapça bilirim ingilizce 81'im var yds'den Farsça 68'im var 3 ay İran'da kaldım kendi alanım Türk dili edebiyatı klasik batı müziğini bilirim Doğu müziğini de bilirim dünya klasiklerini okumuşum mesela edebiyatta dünya sinemasını izledim 40'tan fazla operaya gittim liseden beri tarih okurum felsefe okurum iki tane kadınla da uzun süreli ilişkim oldu cinsellik dahil 19 yaşında bir kızla da ara sıra cinsel ilişkiye girdim zaten Antalya'da yaşıyorum ama şu anda Örneğin Sen şu anki sevgilinden ayrılsan aklımda bir şüphe olurdu Beni onun yerine koyamaz diye ki zaten Sen kendin söyledin çok yakışıklı çok aşığım falan diye bu rahatsız eder bir sonraki ilişki yaşayacaksın adamım Hele ki evleneceğim biriyse kendisini evlenmeye layık görmeyen adamı benden nasıl daha çok sever diye rahatsız olur ki zaten söylediklerin bunu gösterdi
Cevap sahibi+1 yılBen daha önce bir kadını çok sevmiştim sözlendim bakire değil de cinsel ilişkide yaşadım evlenecektim ama vazgeçmek zorunda kaldım mesela sen de öyle bir durum olmayabilir Ama ben çok sevdiğim halde bırakmak zorunda kaldım
Cevap sahibi+1 yılBöylesine büyük bir kötülük yapmaz mı diyorsan Bence risk almamalıydın Ama ne olursa olsun bir süre sonra eğer evlenmiyorsa seninle kesinlikle Sen kendine ayrıl
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılSen neden ayrılmak zorunda kaldın seviyorsan? Ben İstanbul’da yaşıyorum. Uzun zamandır tanıyorum. Daha öncesinde çok kere evinde de kalmıştım. Aramızda hiç bir şey geçmedi. Seviyordum ama belli etmiyordum. Onun sevgilisi olmuyordu. Güçlü şeyler hissetmem lazım falan diyordu.. hiç ayrılmadık arkadaş olarak hep aynı grup takıldık. Bir anda başlattı ilişkiyi. O gün bugündür sevgiliyiz. Ailem karışman değildir serbest büyüdüm. Ama ablam çok fazla sıkıştırıyor ayrıl diye. Aramız çok kere bozuldu bu yüzden. Bilmiyorum motivasyonum da düşüyor zaman ilerledikçe. Ben bu kadar sürede hiç bir kötülüğünü görmedim. Niyeti kullanmaksa neden o kadar süre de hiç yapmadı bunu diye düşünüyorum. Tek sorun cinsellik mi? ya da bu kadar sürede adım atmaması mı? Evlenmek aile olmak istemiyor olabilir mi acaba? Bazı erkekler öyle baba olmak vs istemiyor. Bilmiyorum ne tür kızlar evlenmelik diye düşünüyorsunuz ki? Sonuçta alınlarında yazmıyor ki
Cevap sahibi+1 yılYani tabii ki Ablan durumu bildiği için sana ayrıl diyor çünkü sen ayrılmazsan o ayrılacak erkeğin huyu budur ilişkiyi bıraktırmaya çalışır evlilik dışı cinsel ilişki yaşayıp sıkıldıktan sonra
Cevap sahibi+1 yılYani Belli ki şu an için evlenmeyi istemiyor ama evlilik dışı cinsel ilişki yaşadıktan sonra evlilikle sonuçlanan ilişki çok azdır aslen nereli sizin aile?
Soran+1 yılNeden kendi ayrılmıyor peki? Yaşınız neydi bu arada?
Cevap sahibi+1 yılBen daha önce iki tane bakire olmayan kadınlar cinsel ilişki yaşadım İran'da 3 ay kalmıştım dönüşte Tahran'a havalimanında benden 6 yaş büyük 33 yaşında bir kadınla tanıştım Güven uyandırdım ayrıntısına girmiyorum telefon numaramı verdim Şubat ayında Martın birini de bana mesaj attı Denizli'de kalıyordu sonra Antalya'ya çağırdım falan evime götürdüm hiç kalmadı dedi neyse işte tanıştıktan yaklaşık 2 ay sonra cinsel ilişki yaşadık 4 ay süreyle aynı evde kaldık benim ilk cinsel ilişkinin de onun üçüncüymüş Ben aslında evlilik dışı ilişkiyi Kesinlikle doğru bulmayan biriydim ama daha öncesinde evlenmeyi ilgilendiğini ilişki olmayınca artık yaşamalıyım diye düşündüm onunla Yaşadım ve o kadın sen ilk defa mı yapıyorsun Nasıl yaşamadığın şimdiye kadar falan diye Alaycı bir ses tonu bile konuştu benimle dalga geçti ilk ilişki yaşadığı dam İran'da çalıştığı okulun okul müdürü ve aynı zamanda ortağı olan bir adammış Kendisi de İngiliz Dil Edebiyatı yüksek lisans mezunuydu kadının adamın evinde kalmış falan bir seneden fazla süre genel olarak aynı evde kalmışlar sonrasında adam başından vefat etmiş ondan sonra başka biriyle daha ilişkiye başlamış O kişi ciddi görünüp cinsel ilişki yaşadıktan sonra evlenmeyi istememiş ondan sonra Antalya'da 30 tane özel okulu gezdirdim bir yer buldum en sonunda orada düşük bir ücretle çalışıyordu resmen kölelik ediyordu dedim ki Gel bak benim çalıştığım otelde Restaurant'ta çalış Farsça Ana Dilim İngilizce senin branşın açık Türkçe'de biliyorsun gest relationa geçersin falan
Cevap sahibi+1 yılBana dedi ki Ben garsonluğa mı laylıyorum dedi İyi de canımsın senin sevgilin de garsonluk yapıyor Ben yıllardan beri garsonluk yapıyorum epey bir gururumu incitmişti artık evlenmekten ümidi kesmişti Zaten ben de daha evvel evlenmeyi çok istediğin biri vardı Keşke evlenseydim bir yoğun olsaydı falan deyince beni böyle yağlayıp ballamaya başlamıştı dut yemeği yapmaları başka şeyler falan yani en sonunda Antalya'da yapamadı denizdeki arkadaşlarının yanına döndü ara sıra Antalya'ya geliyordu Umarım tırrına güncellendi vida taktım başından ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılGarsonluğa ömı layığım dedi***
Cevap sahibi+1 yılMırın kırkn etti def ettim başımdan ayrıldım *
Cevap sahibi+1 yılHani dedin ya ne tür kızlar evlenmeliktir diye bu tür kızlar evlenmelik değildir
Cevap sahibi+1 yılBen 27' idim o 33'tü
Cevap sahibi+1 yılHa pardon Affedersin Ben şu an 33 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılŞu an ayrılmıyorsa henüz vakti gelmemiştir sevgilin resmi iyi bir bağ olmasını istemiyor her zaman açık bir kapı olmasını istiyor o Amerikalı psikolog da aynı şeyi söylüyor zaten
Soran+1 yılBenim ilk cinsel ilişkim 20 yaşındaydım sevgilimle oldu. Onunla 2 yıl beraberlik yaşadık. Çok anlaşmazlıklar yaşıyorduk çokta hatırlamak istemiyorum acı çektim çok çünkü bitirdik ilişkiyi işte neyse. Sonra yine ilişkim oldu o da 7 ay sürdü. Sonrasında da kınama ama fb ilişki yaşadım. Boşluktaydım ve aslında şu an ki sevgilimi seviyordum ama o hiç yeşil ışık yakmıyordu. Herkesle kanka ayağı yapsam da ona hep daha kibardım. Anladı anlamamalığa vurdu ya da anlamadı gerçekten bilmiyorum. Ama o sırada hoşlandığım çocuğa yoğunlaştım ona karşı hislerim oluştu çünkü ve zamanla sevmeye başladım ve onunla ilişkim başlarken hiç kıskanmadı diye şu anki sevgilimden vazgeçmiştim. 2 yıl ve çok güzel bir ilişkiydi. 2. İlişkimde ki çocuk biraz kabaydı. Ki ilişki bitişinde dde çok zor ayrılmadık. O da hemen bitirdi bende çok etkilenmedim bu ayrılıktan. Bu süreçte biraz boşlukta hissettim dedim rahatlamak istedim ve 4-5 ay kadar fb ilişkisi yaşadım. Aslında daha da sürerdi ama okulu için yurt dışına gitti. Sonra 1 yıl kimse girmedi hayatıma. 24 yaşım bitmek üzereyken bu sevdiğim vazgeçtiğim sevgilim adım attı. 2 yıldır beraberiz
Soran+1 yılBu Arada çok ayıp etmiş. İnsan sevdikten sonra mesleğinin parasının ne önemi var ki? Çok kalpsiz bir kadınmış böylelerini takmayacaksın.
Cevap sahibi+1 yılKınama mı niye kınayayım kı fb ilişki yaşamasını sorun etmem bir kadının evlenirim de ama bir adama çok aşık olup da cinsel ilişki yaşamışsa ve hazinemi verdim diyorsa o zaman çok büyük sorun
Cevap sahibi+1 yılKi onu da bir sonraki ilişkimde yaşadım o
Cevap sahibi+1 yılVallahi o da terkedecek ben sana söyleyeyim
Cevap sahibi+1 yılBence artık evlenmelisin
Cevap sahibi+1 yılSana hayatını adayacak birini bulmalısın
Cevap sahibi+1 yılBence bununla gittiği yere kadar gitsin düşüncesinde de olma çünkü vakit kaybetmemelisin ablan da bunu düşünüyor bence ablan kaç yaşında?
Soran+1 yılFb ilişkisi yaşamış kıza daha kötü bakıyorlar genelde. Aşık olup cinsellik yaşayan kızı neden sorun olarak görüyorsun ki? Ben hazine filan saçma bulurum öyle şeyleri. Seversin bir şeyler hissedersin cinsellik yaşarsın doğal olarak. Hazine verdim ne saçmalık. Ablam 30 yaşında evli o.
Cevap sahibi+1 yılHiçbir kadının hayatında ikinci adam olarak kalamam fb sorun değil onun için bir bağ yok arada
Cevap sahibi+1 yılSiz aslen nerelisiniz?
Soran+1 yılOrduluyum
Cevap sahibi+1 yılBana kalırsa onu bırak etrafında Hoşlandığın biri varsa onunla sevgili ol bir şekilde içki evliliğe doğru götür ama sana söyleyeyim o çocuk seninle evlenmez emin ol hayatından çıkacak
Cevap sahibi+1 yılBenim 2 sene önceki ilişkim ki sözlenmiştim sonrasında benden 4 yaş büyüktü 35 yaşındaydı 2010'da 24 yaşındayken bir subay ile evleniyor kadın vajinismus Bir sene boyunca evli kalıyor kocası çok sevmiş kadın çalışmıyor çalış para kazandı dememiş şiirler yazmış ona cinsel ilişki yaşayamamışlar psikoloğa gitmiş dünya kadar para vermiş adam cinsel ilişki yaşayamayınca kendi kafasına silah dayanmış Olmuyor olmuyor falan diye En sonunda bir senenin sonunda cinsel ilişki yaşayamayınca adam banyoya girmiş hıçkıra hıçkıra ağlamış Ondan sonra adamdan ayrılmış 2013'te üniversiteye başlamış Konya'da kendine memleketi Denizli bu arada 2 sınıftayken bir erkek arkadaş olmuş ama 2 sınıfın son 2 ayında Psikolojik sıkıntı yaşamış bir polar olmuş Konya'yı bırakıp Denizli'ye dönmek zorunda kalmış psikolojisini düzeltmek için kullandığı ilaçlar yüzünde yaralar çıkarmış güzelliğini kaybetmiş ödem oluşmuş karnında bir şekilde güzelliğini tekrar kazanmış psikolojisi de düzelmiş ama Konya'ya tekrar gitmeyi istemiş bana söylediği kız arkadaşlarıma bu şekilde görünemezdim falan zaten yalnız kalmaktan korkuyordu erkek arkadaşın yanında kalmak zorundaymış Konya'da onun yanında bulunabilmek için onunla cinsel ilişkiye girmiş cinsel ilişkiye girdikten sonra hazine mi verdim falan diye düşünmüş yaşadıktan sonra ağlamış falan o çocuğu takıntı haline getirmiş onunla evlenmeyi istemiş ama çocuk istememiş evlenmeyi Bu arada çocuk Konya'nın zenginlerinden elektrik elektronik mühendisi babadan varlıkların şirketi var zaten ben ayrılmaya yakın bakmıştım gazeteden 800 kişi Kasrda düğün yapmış Daha sonrasında Ben tanıştım işte Bana söylememiştir cinsel ilişki yaşadığını sadece boşandığını söylemişti Ben birkaç defa Yaşamaya çalıştım olmadı giremedim yani ben ayrılmak zorundayım eşinin kaderini Paylaşamam deyince ağladı sızladı tamam olacak dedi olduk kan gelmedi telaşlandı falan bana esnek dedi ama yüz ifadesinden ses sonundan Anladım yalan söylediğini sordum
Soran+1 yılKan gelmediği için mi bıraktın? Ben iki kere ayrıldım aslında o geldi yalvardı yakardı. Dedim 2 yıl oldu hala sevgiliyiz bizimle ilgili ne düşünüyorsun gelecek planın yok mu bizimle ilgili dedim. Kolay mı bu devirde evlenmek dedi. Hem aşk için hem evlilik şart mı mesele belge mi yani dedi.
Cevap sahibi+1 yılHayır kan gelmedik ten sonra 6 ay boyunca ilişki ysşadık zaten
Cevap sahibi+1 yılBen benim gururumu incittiği için ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılVallahi seninle evlenmeyecek kesinlikle ayrılacak
Soran+1 yılVallahi seninle evlenmeyecek diyorsun ama ya evlenirse? Kesin yargın bu mu? Bu kadar sürede beni sevmemiş olamaz öyle değil mi?
Cevap sahibi+1 yılSevmiştir Tabii ki sevmiştir ama başka birini de sevmeyi ister o kişi senin kadar etkileyici olmayabilir mesela ama onunla ilişkiye başlamayı ister evlilik dışı cinsel ilişki yaşadıktan sonra evlilikle sonuçlanan ilişki gerçekten azdır Türkiye'de seninle evlenme ihtimali var mı var ama çok düşük bir ihtimal evlenmiyorsa da zaten ayrılır ömrünün sonuna kadar seninle yaşamaz yani Aksi olursa çok şaşırtıcı bir şey olur
Cevap sahibi+1 yılYok bu devirde evlenmek kolay mı falan sözü de bahanesi senin gibi bir kızı bulmuş Neden evlenmek istemeyebilir ki E zaten aynı evde yaşıyorsunuz sen çalışıyorsun nişan düğün çeyiz altın falan da istemiyorsun istemiyorsun şu an pek çok erkek senin gibi bir kadını arıyor evlenmek için O bir nikahı Sana layık görmüyorsa Demek ki evlenmeyi istemiyor Sana bağlanmayı istemiyor Ben onun yerinde olacağım nikahı basardım sana emin ol araba da alırdım hediye olarak değer yargılarımız birkaç konuda çok farklı ama iki gündür tahammül edip dinleyebiliyorsun yani ikili ilişkilerde en önemli şey ama o yani Bir nikah kıyıp Hastalıkta Sağlıkta ömrünün sonuna kadar Ben senin olacağım diyemiyorsa ne demek lazım
Soran+1 yılDüşüncelerin çok hoş teşekkür ederim. Ben çok sabırlı biriyimdir. Hep verici oldum. Mutlu olması için elimden geleni yaptım. Aslında o başka birini seviyordu. Karşılıksız bir aşktı. Benimle ilişkiye başladığında bana bunu söylemedi. Sonradan öğrendim. Ama yine de kabullendim problem çıkarmadım. Aşk acısı yüzünden çok zayıf düştü inanmayacaksın belki ama hastalandı. Mutlu olsun toparlasın diye elimden geleni yaptım. Planlar programlar hep o mutlu olsun unutsun toparlansın diye oldu. Yaşadığımız yeri değiştirdik o kızı görmesin karşılaşmasın diye. 1 yıldır görmüyor tamamen çıktı hayatımızdan. Sağlık olarak toparladı ama hala aklına geliyor anlıyorum hissediyorum. Bakışları falan dalıyor. Benimleyken çok mutlu. Hatta bazen vakit geçirirken o kadar mutlu ki gülüşlerinden belli oluyor aldığı keyif. Odaklandığın yer tamamen bizim geleceğimiz olsa tamamen kurtaracak kendini ama nasıl bir şeyse kurtaramıyor kendini tamamen. Bu süreçte birbirimizi çok daha iyi tanıdık birbirimize merhem olduk bundan ders çıkarması gerekir. Çünkü çok iyi bir uyum yakaladık aslında.. geçmişten gelen tanışıklıkta birbirimize güvenmemiz konusunda yardımcı olan bir şey. Kadınlar galiba daha net ne isteyip istememe konusunda. Erkekler daha zor karar verebiliyor.. böyle konuşuyorum ama ona karşı kendimi ifade etmekte bu kadar iyi değilim. Onu seviyorum. Ama bir yerden sonra onun adım atmaması ve benim evlilik düşüncem sanki beni al baskısı gibi hissettiriyor. Kimseye bana evlilik teklifi et denmez kız olarak. Erkek düşünür ve o adımı atar. Kendimi zorla istetiyor gibi hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılTahmin ettim ama soramadım keşke sorsaydım ben sormadan sen söyledin Yani aklında başka birisi var zaten ah ah bence ileride o olamayacak bile olsa onun yerine koyacağı biriyle evlenecek özür diliyorum seni seviyor olabilir ama ilgi ihtiyacı tensel ve cinsel ihtiyaçları sana duyduğu sevginin üzerinde senden illaki ayrılacak bence hemen şimdi Sen ayrıl evi terk et ailenin evine git neden olarak da açık açık söyle Sen benimle evlenmeyi istemiyorsun Ben benimle evlenecek birini hayatıma alacağım bu devirde evlenmek kolay mı falan bahanesine inanma emin ol erkeklerin çok büyük bir çoğunluğu Bir gün mutlaka evlenir Çünkü üreme içgüdüleri vardır seninle evlenmiyorsan 2 sene olmuş o zaman def et başımdan zaten istediğin tek bir şey bir tane nikah
Soran+1 yılBenimle evlenmeyip başka biriyle niye evlenecek? Yani anlamak için soruyorum. Ne olursa olsun evlenmeyeceği tek kişi ben miyim? Herkesle evlenir ama benimle evlenmez mi? Onunla muhabbetimizin tutması yaşadıklarımız hiç bir şey ifade etmez mi? Neden herkesle evlenebilir benimle evlenmez? Yani 2 yıl birlikte olup evlenmedi için mi öyle düşünüyorsun? Bu arada böyle söylenmesi doğru değil belki ama çok güzel bulunan biriyim. Onun kafasında koyduğu yerde bana ait güzel hayaller yok mudur? Hani bu kadınla 2 yıl boyunca güzel vakit geçirdik. Güldük eğlendik. Hastalandım yanımda oldu, yeri geldi ona ağladım. En basiti kokum bile onun için bir şey ifade etmiyor mu? Ölen kedimi bile unutamıyorum ben. İnsan hayvanına bile bağlanıyor. Sevgilisine ne olursa olsun hiç bağlanmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılBunu hangi erkeğe Sorarsan sor sana aynı cevabı verecek O seninle evlenmez Çünkü seninle zaten 2 yıl boyunca yaşanabilecek her şey yaşanmış doymuştur yani unutmak acıdır Özellikle kadın bağlanır yani birlikte olduğu adama Ama bir şekilde unutmak zorundasın karşına başka birisi çıkar evlenirsin ayrıca çok güzel olman onun için Tamam bununla evlenmeliyim hissi uyandırmaz erkekte Örneğin Ben geçen sene birlikte olduğum bir kız vardı 19 yaşında kız manik depresif Ben Sonrasında o kanıya varmıştım mani dönemindeyken Instagram'dan bana mesaj attı bir yorumumu görmüş hemen konuşmaya başladık Ardından telefon numarasını yazdı WhatsApp'tan görüntülü konuştuk o akşam soyundu Ertesi gün de Antalya'da Otele gittik kızın dediğine göre ondan fazla kişiyle birlikte olmuş tam sayısını Kendisi de bilmiyor bereketi kaçmasın diye saymadım demişti bana ben birlikte olduğum zamanlarda mani dönemindeydi Yani bir mutluluk patlaması yaşıyordu sonra ben gerçekten ilgi gösterip sevdiğimi belli edince kız bana bağlandı çünkü gelen geçen çakıp geçmiş daha sonra bir kız benden çok hoşlanmıştı Boyu benden uzun gerçekten esmer güzeli bir kızdı Öyle olunca ben de o birlikte olduğum kıza ki kız 19 yaşında yani dedim ki biz seninle olamayız Bir gün gelip bu ilişki bitecek Kız yemin ederek söylüyorum ağlamaya başladı Hayır seni çok seviyorum falan dedi ayrılmayacağız dedi tamam o zaman evlenelim dedi Normalde evlilik insanı değil Daha sonrasında WhatsApp'tan konuştuk Ben tekrar ayrılığı ima edince WhatsApp'tan görüntülü konuşurken yine ağladı makyajı aktı falan hakikaten aşık olmuştu bana ama ben o kızla evliliği düşünmezdim mesela Çünkü o dediğim esmer kız ben de gerçekten çok özel şeyler bulmuştu onun yanındayken bana çok saygı duyduğunu hissediyordum ve benden çok daha iyisine layık olduğunu da düşünüyordum Sonuçta ikisini de tercih etmedim Kıbrıs'a geldim okumak için bir buçuk sene sonra öğretmen oluyorum
Cevap sahibi+1 yılyani Mesela şimdi O birlikte olduğum kız beni kaybetmeyebilmek için ağlasa da sızlasa da önemi yoktu çünkü o dediğim esmer güzeli kıza Hayrandım Üstelik birlikte olduğum kız o kızdan daha güzeldi mesela ama benim için bir önemi yok güzel olmasının Hatta seks yapabilmenin bile bir önemi yok o dediğim esmer kız zaten bakireydi Kürt kızıydı hiçbir şey yaşamadım ama yine de Hayrandım kıza çünkü yani Mesela maddi açıdan statü açısından benden çok daha iyisini bulabilecekken bana çok ilgi göstermişti kıskanıyordu beni sürekli benim hakkımda sorular soruyordu ne zaman konuşsan gerçekten hayranlıkla dinliyordu çok özel biri olduğumu bana hissettiriyordu
Soran+1 yılKonuları tam tutamadım. Yani 10 kişiyle yatan mı bakire sana aşık olan hangisi. Sen hangisine hayran kaldın kişiler karıştı bende. Ama kafamı karıştıran şu evlenmiş olsak da mı doyacaktı? Mesele evlenmeden yapmak mı? O zaman tüm erkekler evlenir doyar ve aldatır mı? Sadece sevgili olanlar mı doyar ve bırakır?
Cevap sahibi+1 yılBolca seçeneği olan Bir erkeğin bir kadınla evlenmesi onu gerçekten çok sevdiği aşık olduğu anlamına gelir çok aşık olduğu bir kadın olursa evlenirse aldatmaz yapabilecek şansı olsa bile
Cevap sahibi+1 yılBen bakire olan kıza aşıktım hiçbir şey yaşamadığım halde ama diğer kız 10 dan fazla erkekle birlikte olan kız beni gerçekten seviyordu ama ben ona aşık değildim üstelik her şeyi yaşadığım halde benim için ağladığı halde
Soran+1 yılYani erkek sahip olduğunu değiş sahip olamadığını mı sever?
Soran+1 yılAşk acısı çektiği kız da kapalı biliyor musun
Cevap sahibi+1 yılYani tabii ki Tahmin edebiliyorum ama o kıza aşık Seni seviyor Ve tabii ki tensel cinsel ihtiyaçlarını da seninle gideriyor
Cevap sahibi+1 yılSahip olmadığını sever demiyorum yani O kız onunla bir ilişkiye başlasaydı emin ol onunla evlenirdi Çünkü kız onunla evlilikte çocuğun seni ilişki yaşayabilecek bir kız değil senin sevgilin o kızla evlenmeseydi zaten o kız en fazla bir sene sonra o ilişkiye sonlandırırdı Çünkü evliliğe gitmeyeceğini bilirdi ama sevgilinin seninle durumu farklı sana evlenmeden de sahip olmuş
Cevap sahibi+1 yılZaten sana aşık değil Aşık olsaydı evlenirdi
Cevap sahibi+1 yılO kızla neden olamamış kız istememiş mi sevgilini
Cevap sahibi+1 yılSevgilinin aklı halen daha o kız da biliyor musun Neden bu ilişkiyi kabul ediyorsun ki bu ilişkiyi sürdürmem büyük bir hata kabul etmem bile hata
Soran+1 yılSevgilim entelektüel biri. İçki içer dövmeli piercingli biri kız kapalı. Kabul etmemiş. Ailem kabul etse bile ben senin gibi biriyle yapamam demiş. Değişirim söz içkiyi bırakırım çıkartırım piercinglerin demiş. Hatta çıkardı da. Ben biliyorum sen dayanamazsın yaşantından vazgeçmezsin ben sana sen bana göre değilim demiş. Hala ısrar edince eğer peşimi bırakmazsan abime kuzenime derim döverler seni istemiyorum anla artık demiş.. yaa bence o kızla çıksa tahammül edemezdi. Yaşayamazdı öyle bir hayat. A
Cevap sahibi+1 yılYok Vallahi öyle bir dayanırdı ki hiç sorun etmezdi Ben bir kızla çok aşık olup sırf dövme sevmediği için yani kızla evlenmek için dövmesini sildiren arkadaşı tanıyorum yani Bu işler böyle aşıksa Eğer
Cevap sahibi+1 yılBenim kızdığım sensin kusura bakma ama yani seninle evlenmeyi isteyen bir sürü erkek bulursun güzel bir kızım diyorsun birkaç gündür konuştuğumuz kadarıyla karakter olarak da çok iyi birisin Yani Bulursun birini evlenecek ama tutmuşsun Afedersin Neyse şimdi sevgilim bir şey demeyi istemiyorum gitmişsin onunla birlikte yaşıyorsun ya değmeyecek birine neden hem zamanını harcıyorsun hem buradan soru sorduracak kadar kendi canını da sıkıyorsun
Soran+1 yılTamam madem o kadar açık konuştuk. Bende kendi korkularımı söyleyeyim. Ben bilmiyordum başkasına aşık ve acı çekiyor diye. İlişkimizin 6-7. Ayındaydık. Sevgili olduğumuz hafta beraber olduk zaten demiştim biz 10 yıldır arkadaşız. Ben o zamanlar arada bir kalıyordum. Ama çevremiz bir bizim okul, iş arkadaşları hep ortak zaten. İlişkimiz baya herkesçe biliniyordu. Birde bu kıza aşık olduğunu da biliyorlarmış çoğu. Ben bu sefer hırs yaptım unutucak onu diye. Şimdi yarın derken 2 sene doldu ilişkimizde. şu an ayrılsam herkes ilişkimizi beraber yaşadığımızı vs biliyor. Bende sonuna kadar gitmek ya da ilişkiyi bitirip kullanılan kadın olmayı kabul etmek arasında ilişkiyi yukarı taşımak için elimden geleni yaptım
Cevap sahibi+1 yılAyrılacaksın Başka çaren yok bir defa aklında başka birisi olan bir adamı kabul etmen de yanlış kendine yaptığın bir saygısızlık sonuna kadar gitmek diyorsun ama bu ilişkinin bir sonu yok Ayrıca kullanılan kadın olmak diyorsun ama bir daha evvel de senin cinsel ilişki Yaşadığım bir sevgilin olmuş onu Kimse Bilmiyor muydu O yüzden mi öyle söylüyorsun
Soran+1 yılBiliyorlardı ama bu başka. Başkasına aşıkken benimle oldu. Bilseydim kabul etmezdim. Ama ilerlemişti ilişki ve o kadar yaşanan şeyden sonra ben çok bağlandım. Hep vaatlerde bulundu. Bir ömür mutlu olalım falan. İlişkimiz gerçekten arkasında dönen bu gerçek dışında çok iyi ve uyumluyuz. Sadece cinsellik değil ilişkimiz. İlgisiz biri değil. Yemek yapar, bana hastalanınca ilgilenir. Menfaat değil yani. Aslında olduk biz tam ya… şimdi ilişkimiz çok güzel gerçekten güzel. Bitirsem bildiği halde devam etti 2 sene beraber yaşadılar şimdide bitti ilişkileri kız kendini kullandırdı demezler mi bana?
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama o zaman Evlenmeden birlikte yaşamayacaktın Tabii ki kız kendini kullandırdı diyecekler Sen de bundan rahatsız oluyorsun madem keşke birlikte yaşayabilmek için nikahı şart koşsaydın Jordan Peterson da bunu söylüyor zaten ama bayağı aşıkmışsın ona işte Sonuçta o senden ayrılacak Ve üstelik belki 30 yaşında ayrılacaksın nikahlı olmadığınız için çocuk da yapmayacaksınız Dolayısıyla bağlayan hiçbir şey olmayacak ya ayrıldıktan sonra evlenecek erkeği olmak da zorlaşacak 30 yaşından sonra yani En azından şimdi bıraksan Zaman kazanmış olursun
Cevap sahibi+1 yılArtı bu söylediklerimi söylersen erkekler kolay kolay evlenmeyi istemezler yani Çünkü ortada söz yok nişan yokken Birine çok aşık olup birlikte yaşamasın her türlü aşkı heyecanı için sen zevki ona yaşatmışsın bir sonraki tanıştığım sevgilimle cinsellik yaşayabilmek için nikahı şart koşarsan bu sefer orada kendini değersiz hissedecektir Eğer iyi niyetli biriysen kötü niyetli biriyse de bu durumu kullanır zaten seninle birlikte olup ayrılır Yani bu durum da aslında kadını kullanılır hale getirebilir
Soran+1 yılYani bakire olmadığım için, sevgilimle beraber yaşadığım için ne yaparsam yapayım ben zaten değersiz görülen olacağım. Bunu bilen biri ayrılmış olsaydım da beni anlayışla karşılar mıydı? İnsan hata yapamaz mı? Biriyle ya da birleriyle ilişki yaşamak neden kadını değersiz yapıyor? Yani anlamıyorum. Her türlü zevki yaşatmışsam ne olmuş? Geçmiş geçmiş değil midir? Bu arada vazgeçmiş gibi konuşuyorum ama ben nasıl vazgeçebilirim bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYani sana dürüstçe söylemem gerekirse bir şey soracağım Senin Dini inancın var mı yani Müslüman veya Hristiyan mısın Sadece merak ettiğim için soruyorum benim dini inancım yok yargılamak için sormuyorum
Cevap sahibi+1 yılHa şunu söyleyeyim sana hiçbir Türk erkeği bak En geleneksel olan dindar olan Türk erkekleri bile bekarete önem vermez Türk kadınının en büyük yanılgısıdır erkekler hakkında en geleneksel Türk erkekleri eli kadın eline değmemiş Türk erkekleri bile bakire olmayan yabancı kadınlarla evleniyorlar ve hiç de sorun etmiyorlar neden?
Cevap sahibi+1 yılVe mesela Haberlere falan da çıktı son derece dindar bir adam genelev kadınıyla tanışıyor evleniyor onunla mesela biliyor da ne iş yaptığını hiç de sorun etmiyor
Cevap sahibi+1 yılSeninle konuşalım ben sana her şekilde yardımcı olmaya çalışacağım Çünkü çok iyi niyetli iyi bir insansın Yaşadığım bir sürü şeyi sana anlatırım daha sonraki ilişkilerinde çok faydalı olur
Cevap sahibi+1 yılBugün çalışmaya gideceğim 2.00'de işbaşı yapıyorum 10'a kadar da çalışacağım ondan sonra müsait olabilirim
Soran+1 yılNeden? Bekaret sorun değilse sorun ne o zaman? Ben deistim. Teşekkür ederim düşüncelerinden dolayı
Cevap sahibi+1 yılAfedersin yazacam sana konuşalım ama mutlaka
Cevap sahibi+1 yılSınavlsra hazırlabıyorum arkadaşlar da bırak şu telefonu diyorlar akşam yazacam
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim dersler yoğundu ya işte Önemli olan şey bir kadının hayatında vazgeçilemez olmak en değer verdiği en çok aşık olduğu erkek olabilmek bir erkek bir kadınla evleniyorsa saygı duyulmayı ister bu erkek için çok önemli bir şeydir
Cevap sahibi+1 yılO yüzden diyorum işte yani Mesela sen o adama çok aşık olmuşsun öyle ki aklının hala o kadında olduğunu bilmene rağmen ilişkiyi sürdürmüşsün o aklını ondan alsın psikolojisi düzelsin diye bir sürü şey yapmışsın aynı evde yaşamışsın en güzel şeyleri yaşatmışsın ona şimdi diyelim ki ben seninle aynı şeyleri yaşayan bir Kadınla evlenmeyi istesem onun hayatında ikinci adam olacağımı bilirim ve bu beni rahatsız eder
Cevap sahibi+1 yılYani şimdiden sonra karşına hangi erkek çıkarsa çıksın bundan rahatsız olur yani Benim birkaç kişiyle cinsel ilişkim oldu ama yine de sorun ederim Bunu yani çünkü cinsellik de çok büyük bir şey evliliğin temelidir Yani onunla aynı evde kalman aynı yatakta uyuman Yani iki sene boyunca birlikte olman Bunlar çok büyük şeyler hem nikah olsa sorun değil Sonuçta koşulsuz şartsız yaşatmamış olursun bir sürü güzelliği hazzı Ama şu an senin durumun farklı bu ileride karşına çıkacak erkeğin rahatsız edebilir istediği kadar üst düzey bir erkek olsun ki ben de öyle değerlendirilen biriyim Yani
Cevap sahibi+1 yılYani onunla olan ilişkin elbet bir gün bitecek O seninle bir sürü güzel şey yaşamışken bunu da evlilik kastı ile yapmamışken seninle evlenmez ama Daha sonrasında hayatına çıkacak erkekler olursa birlikte yaşadığını vesair bunları söyleme Hiçbir şey anlatma
Soran+1 yılÖnemli değil ne demek ne kusuru. Derslerinde başarı diliyorum. Yani ben evlenip boşansam sorun değil ama bunu evli olmadan yaşamış olmam mı sorun? Sorun birini sevip bir şeyler yaşamak mı? Ben saygı duyuyorum sevgilime. Her şeyden öte seviyorum. Onun başkasına aşkına rağmen emek veriyorum bu onu ne kadar sevdiğime, değer verdiğime, saygı duyduğuma örnek değil mi? Bir şeyle yaşamış olmak neden sorun bunu anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvli olarak yaşamakla nikahsız yaşamak aradınds dağlar kadar fark var bu dini bir mesele değil zaten nikah denen şey tek tanrışı dinlerin ortaya çıkışından öncedir Mezopotamya da nikah törenleri yapıldığı biliniyor yazıdan da sonra tespit edilen şeyler üstelik şimdi evlendikten sonra boşanmak zor bir mesele hele ki evlilik demek zaten çocuk demektir yani nikah kıyıp evlenirken hastalıkts sağlıkta ömrünün sonu kadar vs diye yemin edilip nikah kıyılır yani niyet bellidir eğer ki boşanma olacaksa niyet dışı bir durum olur ekstra durumlar şiddetli geçimsizlik vs. Ama birlikte yaşarken bunlar olmuyor taahhüt yok söz yok ayrılmak zahmetsiz bu yüzden zaten nikah kıymadan birlikte yaşamanın sebebi budur en azından bir taraf için ki genellikle erkekler için öyle oluyor
Soran+1 yılYani birlikte olmasının da birlikte yaşamasınında amacı geleceğe yönelik değil menfaat için. Gerek mental gerek cinsel ihtiyaçlarını giderip mutlu bir yaşam istiyor ama sorumluluk istemiyor. Yani ayrılmak her zaman kafasında ama asla evlenirim düşüncesi yok
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef öyle kesin sonuç çok güzel özetlemişsin
Cevap sahibi+1 yılBana kalırsa ablanın dediğini yap ayrıl He diyelim ki ayrılıyorum dedin evden ayrıldın peşinden koşarsa Tamam gel evlenelim dersen o zaman da şartları konuş çocuk istiyorsan ben çocuk istiyorum de hatta istemiyorsan da de yani her türlü sorumluluğu göze aldığını belli etmiş olur Gerçi Yine yalan da söylemiş olabilir ama sonuç olarak o da senin elinde hap kullandığını söylersin seni hissetmek istiyorum falan dersin çocuk yapmak istiyorsan yine yaparsın sonuçta yani demek istediğim çocuğumuz olsun da istiyorum derse Zaten yeterince ciddidir gidersiniz nikahı kıyarsınız evlenirsiniz
Cevap sahibi+1 yılAma ben ablan gibi düşünüyorum evleneceğini zannetmiyorum Hele ki biraz zaman tanıyalım birbirimize diyorsa hiç evlenmeyecektir direkt ayrıl sonra da senin değerini bilecek evlenmeyi isteyecek birini bulursun evlenmeye açık adam belli olur zaten kalbini çalarsın evlenirsin
Cevap sahibi+1 yılBu arada sevmediğin birine de Sırf seninle evlenmeyi istiyor diye aşık numarası yapma Çünkü bir şekilde anlıyor ve çok rahatsız oluyor ve hüsranla sonuçlanıyor ben yaşadım daha önce erkek için ayrılmak da çok zor oluyor Bir sene atlatamıyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılJordan Peterson bir yıldır takip ediyorum Dinliyorum Bu adamın söylediklerini Hep haklı çıkıyor programlarını falan izle ingilizcen varsa geliştirmiş olursun
Soran+1 yıl27 yaşında sevgilinle evlenmeyi düşünmeyen 30 yaşında bir erkek olmaz herhalde. Üstelik zaten uzun zamandır tanıyorsa ve 2 Yıldırım beraberse değil mi? Çok teşekkür ederim bu kadar zahmet edip benimle konuştun derdimle ilgilendin çok müteşekkirim. Umarım seninle gönlünce olur hayat
Cevap sahibi+1 yılBen de şansını dene diyorum zaten ama seninle evlenmeyi istemeyecek adım gibi biliyorum Sen de İnşallah sevdiğin biriyle evlenir mutlu olursun
Soran+1 yılBenimle evlenmek seçim olamaz ama sevgili olmak seçim olabilir. Çok kırıcı.. teşekkür ediyorum sana. Seninde hakkında güzel olan ne varsa diliyorum. Umarım mutlu olursun ömür boyu
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim🙂 hiç önemli değil Sen de eminim evleneceksin çocuğun ve mutlu bir yuvan olacak
Soran+1 yılUmarım 🙂
Cevap sahibi+1 yıl🙂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliğe bakış açısı herkesin farklı ama genel olarak bir çok kişi evlenmeden önce sevgilik dönemi yaşayarak zaman içerisinde evlilik için adım atmaya yönelik birliktelik yaşıyor bazıları aşık olduğu için güzel oluyor bazıları ise maalesef ki sadece hevesini gideriyor ama aslında olması gereken güzel bir aşk yaşayarak sevgili dönemi yaşayıp bir çok şeyi evliliğe saklayıp evlilik de mutluluk içinde her şeyi yaşamaktadır en iyi şekilde
00 Yorumla
son cumlndeki tanimi blirleyen sey kadinlarin beklentileri ve verdikleriyle dogru orantili.. erkegin kadindan en cok talep ettigi sey seks.. alinca rahatliyor ama kadin gunumuz erkek modelini degistiriyor.. sevgililik cogu erkek icin 30 lu yaslarin basina kadar vur gec mantigidir.. kimse ikinci bir zihinsel yuk ekonomik yuk almak istemiyor..
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir yük olabilir ki evlilik? Evet 2 yıldır beraberiz zaten çalışıyoruz ve beraber yaşıyoruz. Yani aslında ev geçimini de beraber üstesinden geliyoruz. Evlilik dediğin ilişkinin adını koymak kalıyor geriye
- +1 yıl
Evlen o zaman gönül eğlendirme gerek yok günah flört
Soran+1 yıl@uyanmakzorundayiz ben istiyorum evlenmek adım atmıyor sevgilim
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. çok da ciddi olmayan evlenene kadar erkeğin deneyimlediği bir düzenli cinsellik yaşayabildiği ilişkidir. sürekli doyumsuz ca seks yaparsınız sıra evliliğe gelince sudan sebepler le erkek ayrılır ve yalnız kalırsınız.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani kızları böyle kullanıyor musunuz? Duygularını önemsemeden
Soran+1 yılSevme ihtimalleri hiç mi yok
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel tatmin amacıyla başlar. Sevgi sonradan oluşur. Fikirler uyuşuyor ve maddi güçte yerindeyse beklemenin anlamı kalmıyor
12 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl yeterli bir süre değil mi
Cevap sahibi+1 yılFazlasıyla yeterli
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnsanlar sadece evlilik niyetiyle sevgili olsa sokakta sevgili çifti göremezsin doğru düzgün
00 YorumlaValla evliliğe gitmesini istemiyorsa başta söylesin
013 Yorumla
Soran+1 yılİlişkinin başında evlilik istiyorum denir mi ki? Ayıp değil mi? O ilerleyen süreçte söylenmeli değil mi?
Soran+1 yılİlk hafta beraber olduk diye niyeti öyle diye düşündüm
Soran+1 yılTanışıyorduk zaten bir anda yaptı işte durdumadkım
Soran+1 yılDurdurmadım bende
Soran+1 yılKonu bu mu?
Soran+1 yılNiye soruyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi kac ay yatip ayrilicaz ne ciddiyeti
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir yatıyoruz sence geçici gibi mi duruyor?
Cevap sahibi+1 yılciddi seyler uzamaz. adi konulur. konmayanlar 3 5 sene surer biter.
Soran+1 yılNasıl uzamaz 3-5 sene sonra bitecek mi ilişkimiz öyle mi diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılcidid seylerin adi hemen konulur. bak uzun iliskiler hep ayrilikla sonuclanir genelde
Soran+1 yılNeden ama uzun sürmüş ki güzel ilişkiymiş çünkü niye bitiyor?
Cevap sahibi+1 yılsikiliyosun. zaten adini koymamis evkenmemissin. yenisine bakiyosun
+1 yılKarsimisin sen
06 Yorumla
Soran+1 yılNeye
- +1 yıl
Cinsellige
Soran+1 yılHayır. Ama değer bilmezliğe karşıyım
- +1 yıl
Kim bilmedi
Soran+1 yılSevgilim. 2 yıl oldu hala söz nişan yok
- +1 yıl
Bence yat
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında