Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler bakıyor mu
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl beceriyorlar evlenmeyi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Valla tam tersi erkekler saf yav he olduğu için kandırılıyor çok azdır bile bile evlenen :D
Nasıl evleniyo bardan çıkmayan kiz
Kendini hiç tanımayan veya kendini bir şekilde acındırıp farklı tanıtıp evleniyorlar özellikle duygu sömürüsü yapıp evlenen çok kız gördüm
Geçmişini bilmiyo mu ki adı çıkmış oluyo
Yani adı çıksa da herkes bilemez, ve işin komik kısmı bilenlerde damadı tanısada ayıp olur diye dile getiremiyor maalesef
İyi aile çocuğu ile bu kiz evlendi olmayan şansimi
Bende çok şahit oldum aynı tayfadan 3 4kişinin birlikte olduğu kızla evlenen oldu ama çocuk oluyor vs 2 3yıl sonra boşanıyorlar herkes dengine düşer yolun sonunda
Sigara yakıyorum..
Dur bende eşlik edeyim..
Yani ben bakiyorum onemsiyorum da, sebebi dini acidan. Kendim de oyleyim dogal olarak insan kendisi gibi birisini istiyor/ariyor. Yasamis olsam onemsemeyen biri olsaydim fark etmezdi ama ben zaten oyle birisini kendim istemiyorum, farkli dunyalarin insaniyiz olarak goruyorum ustelik esim olacak kisiyi benden once onca erkek sey yapmasi yani dusuncesi bile cok kotu ben bunu kabul edemezdim kaldiramam yani koyar bana...
Of ya niye öyleleri evleniyo
kimler
Boşuna dememişler kadın kadının kurdudur diye soruya bak. Kendini kocasına saklayanlar şokta! dkdkkdkd
Günah ve haysiyetim var zevkten öte birine ait olmak daha güzel
Ol o zaman sana ne başkalarının hayatından
Seviyor evleniyor dusmez ki kimseye. Bakire olup anal kralicesi olarak gezenler var. Takilmamak lazim
Abicim yinede adı çıkıyor anal deme erkekler ad çıkarır kız da geçmişi kirli nasıl evlendi
Bende çok merak ediyorum hoyle bir tanıdığın var kız tanımadığı kişilerin evinden çıkmazdı şimdi nişanlı ve çok seviliyor nasıl oluyor bu
Kendini iyi pazarliyor demekki 😀
Ben bu zamana kadar temiz kaldım bir erkek için yapmadım kendim için yaptım
Yav bizde neden şans yok iyi aile cjcugu ile evlendi bara giden kız bana bak bide bıktım
İşte temiz kızlarin şansi yok her zaman böyle oldu geçmişi pis olan kızlar seviliyor nedense biz nerde yanlış yapıyoruz
Sigara yakıyorum...
Bunun gibi kızların mutluğu uzun sürmez yani üzülmeye gerek yok
Ya evet şu anda durum böyle oldu biraz ama hala kızların yarısı bunu koruyor %50 % 50 diyim sana
Ciddi mi
Evet özellikle benim jenerasyonum bok gibi abla tüm kızlar valeybol topu gibi bi ondan bi ona
Valla sana şöyle diyim ben Djlik yapıyorum benim 4 senem barlarda clublarda geçti ve daha çok gencim orada çok fazla şey gördüm ve yaşadım orada ne kızlar gördüm kocalarını aldatan sevgililerini aldatan erkeklerle yatmaya giden
Bence kendisi gibi bi adam bulmuştur onunla evlenmiştir anca öyle olur
🥺cidden ya iyi aile çocuğu ile evlendi bizde şerefsizlerle yola devam olmayan şansimi...
Bende aynısıyım kadehi şişeyi kıralım
Semicenk batık gemi ve bı sigara yak..
Ama aşk acısı çekmiyorum ben istediğimi yaşıyorum ama seni kırmayıp eşlik edicem
Adamsınnn🥹
Ama sakın hiçbir şeyi kafana takıp kendini kötüleme suçlama her şeyi akışına bırak olumlu bak hayat bu belli olmaz ben 2 senelik sevgilimle konserde tesadüf şekilde tanıştım kaderin karşına kimleri ne zaman nerde çıkaracağı asla belli olmaz her zaman olumlu ol pozitif ol ve akışına bırak her şey yolunu bulur 🫶🏻
Çok teşekkür ederiiimm🥰🥰
Kuranda zina yapmıs biri zina yapmamış biriyle evlenmesini yasakliyor. Herkes zina yapıyor su an ne diyebilirsin?
Aynen aynen ondan erkekler kız olmayan kadın almiyolar diktiriyor kadınlar kendilerini gizliyorlar falan bu masalı anlat sen
Herkesin kendi vicdaninın meselesi
Kimse birbirini kandırmasın bunu bakire. olmayanlar böyle avutuyor kendini kısa ve net çoğu erkek bekarete önem verir burada salladiklarina bakma
en çokta öyleleri kral bir hayat yasıyor dırek zengınlıgın ıcıne cups oturuyor mutluluk desen oda zirvelerde bende anlayamıyorm sdasd
Sigara yakıyorum
yak aga yak tüm anlamsızlıklara yakıyorum
Kanka bazı erkekler hayat kadını kadın stili seviyor.
Dahası çoğu erkekler bazı kadınlarla sırf yatmak için evleniyor duygusal anlamda bağ 0
Bekarete bakmiyomu
Yook
Her malın alıcısı vardır 😂
Kız bardan çıkmazdı iyi aile çocuğuna gitti diyeceklerim bu kadar
İyi insan olmak bu devirde bir işe yaramıyor benimde diyeceklerim bu kadar
Sigara yakıyorum...
Al knka 🚬
Biz yanlısı nerde yapıyoruz he
Hemen özet geçiyorum:
Kafana fazla takıyorsun insanlar gibi özgürce istediğini yapmıyorsun hep kendini kısıtlıyorsun darlıyorsun
Günah ve haysiyetsiz değilim zevkim icin
Ben öyle demedim ki 🙄🤦🏼♂️
Her istedgimi yapıyorum cinsellik harici onu da eşimle istiyorum ama dürüst düzgün adam yok
Kendini bu şekilde darlama nasibin çıkmadı demekki karşına sosyal ol bunalma
Onemli degil bekaret kizlik sacma bi kavram
Bakan var demeki onlar öyle kabul ediyor
Hoşlarına gidiyor