Vajinam çok şişkin etli dış dudakları kabarık ama klitorisim çok küçük iç dudaklarıda ince kötü mü sizce?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Vajinam çok şişkin etli dış dudakları kabarık ama klitorisim çok küçük iç dudaklarıda ince kötü mü sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
istekli olduğunda vajinanın şişmesi normal aslında ayrıca erkekler etli vajina severmiş bence sorun olmaz kötü değil yani kanımca
şanslısın. erkeklerin çoğu etli şişkin vajina severler
Ama benimki sarkık biraz
O nasıl oluyor. Sarkık derken. Nasıl yani anlamadım, 😀 sarkık meme anlarım da. Vajina nasıl sarkık olabilir
neden kötü olsun ki sadece sana özel olan şekli odur
Hayır, bana göre daha iyi. Ne ile temizliyorsun?
Görmeden bişey diyemem ki
Şimdi abazalar sıra sıra dizilir 🤣
Böyle sorulara erkekler cevap verince niye abaza diyorsunuz
O zaman niye erkeklerin cevaplamasına izin veriyorsunuz
Her şey sizin istediğiniz gibi olmaz hanımefendiler kusura bakmayın
Neyin üzerinize alındınız ki anlamıyorum bazı abaza için dedim
Hayır hep böylesiniz yani
Şimdi sıra sıra dizilir ne demek sıra sıra dizilmek yorumlar değil mi sırasıyla yorum yaparlar e sen burada bana da abaza diyorsun bir kere var ya bu sizin gibi kızların hepinizin psikolojik tedavi alması lazım
Sen dahil neden bu kadar sinir oldun ki abaza dedim diye veya üzerine alınasin geldi anlamadım
Bana psikolojik oyun yapma
Kendini çok zeki sanma çok iyi iş planında bir şey öğrenmişsiniz klise
Beni bir şey söyleyince bak üstüne alınma açık beyniniz mi yok beyim vardır da akilmi Yok anlamadım ben
Ve hep insanlar bir şey söylüyor bak bu özenti insanlardan bahsediyorum senin gibi ortaya atıyor biz de hemen böyle bir şey söyleyen olunca hemen denilen bu üstüne niye alınıyorsun ki şimdi sana kim bir şey yazsa üstüne alınıyor diyeceksin
Şimdi bir yerde bir konuşma varsa bir tez vardır anti tez vardır anladın mı tartışılır yani biri bir şey söyleyince üstüne alınıyor olmaz o zaman sana hiç kimse bir şey demeyecek mi senin söylediğin söz dokunulmazlık mı yani senin sözün dokunulmaz bir söz mü kutsal bir söz mü
Laf atan sensin ben miyim gülüp geç ne bu ciddiyet anlamadım gitti biraz sakin ol relax ol burası sanal hayat kimse bir şey dediği yok ki anlamadım gitti kimse kendini zeki sandığını yok 😅
Ya hadi oradan işinize gelmeden hemen hafıza bu soruyu soran sizler abazasınız tamam mi
AMADA KASTIN sakın ol Ahaha
Hadi ordan ruh hastalari
😅😅
Gül sen gül 🤣
Abaza değil azgınım
Libidom yüksek
Abaza sözüne sinir oluyorum
ABAZA kimse sana demedi ki bu kadar sinir olma
Önceden diyenler oldu
Anlatsam sok olursun
Bunu diyeni takma sen kendini biliyorsun gerisini salla derim ağzı olan konuşuyor
Aynen peri ama sinirimi bozuyorlar
Aman sende ne ciddi alıp sinir oluyorsun gül geç sende ağzının payını ver sana bunu diyenleri zaten bazı kızlar daha sapik onu yazdığıma bakma
Aynen ilk defa beni biir kız anladi
Teşekkür ederim 🙏
Ben burada çok sapık kızlar gördüm bana bile yürüdüler nude atan çok var yani masum göründüğüne bakma
Aynen kesinlikle
çok büyük labialar bana göre itici
gayet güzel suludur da simdi
Sorduğuna göre beğenmiyorsun
Belki olmas ov
Kotu mu derken?
Hava yastığı gibi... Her iş için harika.
kötü degildir merak etme kac yasindasin ki
24
sevgilin var mı
Yok
ama hic sevgilin oldumu
ne yapyiorsun su an
Çok severim
Ohhh şahane ya daha ne istiyon jsjsjsk
Super
Önemli olan işlevi
Kilolusun yani
Hayır güzel