Nişanlımda geç boşalma sorunu varmış, sanırım bende de erken boşalma sorunu var ayrıca bende polikistik over sendromu var, evlendikten sonra sıkıntı yaşar mıyız sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayir sen peşkeş 3-5 kere bosalirsin o bir boşalır.
Bu iyi bir şey mi Peki
Evet iyi bir sey
Evlenmeden bunu bilemicem
Evlenmeden önce sevizme oluyormu
Hayır ayirca uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz
Sexting falan olur o zaman
O ne ya
İstersen yazarım ama burada olur mu bilmem
31. le geç boşalıyor dur ergen a. mı. gorse boşalır rahat ol
Evlendikten sonra yaşarken gorecez
Görünce daha girmeden boşalacak görürsün
Zamanla duzenli sevistikce ortalamalar birbrne yaklasir
Öyle mi olur sence
Evet
Diyorsun ama tabanca erken boşalmasın olay yerin mazallah 😄
Derken?
Hayır böyle şeyler dert etme kendine
İlişkilerle ilgili çok sıkıntı yaşanıyor o yüzden sormak istedim
Şöyle diyim erken bosalman güzel daha çok zevk verirsin karşındaki insana o erken bosalsa sen geç olsan sen ondan zevk alamasin
Evlendikten sonra eşim sıkıntı yaşamasında
O herşeyden daha önemli ve değerli benim için
İlaki ama sende onun için oyleysen düşüncen buysa hiç bir sorununuz olmaz doya doya yaparsiniz
Onun için bende öyleyim diye düşünüyorum biz birbirimizi çok seviyoruz
Kaç yılık iliskiniz
1yil bitti ikinci yıla girdik
İyi dee halen kısa ama evlilik düşünceniz ne zaman
Nişanlandik ilkbaharda evleniyoruz
7. ayimizda evlilik teklifi aldım 9. ayimizda aileler tanıştı isteme nişan oldu
Ne güzel cinselik hiç yasadinizmi nişanlı olunca
Güzel hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ufak bir yakınlaşma oldu ama ikimizde geri çekildik evlenene kadar bir şey olmasın diye
O normal en iyisini yapmışiniz zaten evlikte Doya doya yapicaksiniz öncesine gerek olmasın
İkinci senedir beraberiz ama maşallah çok şükür bugüne kadar hiçbir şekilde cinsel konuları açmadı benden foto falan istemedi cinsel konuşmalar yapmadı
Seni seviyor yoksa ister sende öyle birisin beliki en güzel sevmek sizin işte hep mutlu olun
Bende onu çok seviyorum 🥰 beni sevdiğine eminim herkesde bunun farkında 🥰 annesi bana açık açık oğlum sana köpek gibi aşık köpek gibi seviyor dedi
Bende onu köpek gibi seviyorum be
Köpek vaybe yanlış anlama demeki guzelsinde ki adamı köpek yapmışın 😂
Vay bee 😃
Güzel olduğumdan değil ama tabi onun gözünde nasıl olduğumu beni nasıl göründüğünü çok merak ediyorum keşke bir kere onun gözünden kendimi görebilme şansım olsaydı
İlk görüşmemizde ben seninle evlenecem görürsün, hatırlatırım sana bu günleri demişti, bende dalgaya alıyordum he aynen sen yarın nikah dairesine gidip tarih al falan diyordum 😄 adamı ciddiye almiyordum ki çünkü bu şekilde ilk defa o bana bu güveni verdi
Ona şöyle dürustce anlatsın o kadar merakın varsa
Nasıl karar aldıysak artık konuştuğumuz İlk haftadan evlilik kararı aldık, ilk haftamizda anneme aileme anlattım evlenecem diye 😄 yürek yedim sanirim o zaman, ama aileme bikac aydır tanışıyoruz demiştim tabi aylar sonra aileme gerçeği anlattım neyse İlk ayımızda kalktım onun memleketine gittim ailesiyle tanıştım
İstediğin olmuş işte daha ne istiyon 😂
Sordum aslında sen eşi benzeri olmayan tek kadınsın dedi ben seni kendimden bile kıskanıyorum dedi
Beni kimseyle paylasamiyor annesiyle annemle kardeşlerimle
Nerelisin o nereli hızlı çıkmışın😂
Ben hızlı cikmadim ya o hızlı çıktı biletimi falan o aldı kalacağım otele kadar ayarladı
Evlenince evden çıkarmaz seni 😂
Yok çıkarır o öyle biri değil beraber çıkar gezeriz bu arada o Ankarali ben Şırnaklıyim
Tek başınami otlde kaldin
Evet tek başıma kaldım
Kurtmusun 😂
Anladım en iyisi
Sabah otelden alıp gece otele bırakırdı hatta bıraktığında kapını kilitle kimse rahatsız etmesin seni odaları temizleyenler oluyor yanlışlıkla odana girmesinler diyordu
Evet Kürt kızıyım 😀
Yorumlar çok oldu yanlışta anlamani istemiyorum istersen özelden yaz tabiki yanlış hisedersende saygı duyuyorum
Eğer kötü bir amacı olsaydı otelde kaldığımda bende kaliyim gibisinden tekliflerde bulunabilirdi ama yapmadı öyle şeyler 🥰 hiç tanımadığım insanların arasindaydim hiç tanımadığım bilmediğim ilk defa gittiğim bir şehirdi amacı kötü bir şey yapmak olsaydı o savunmasız halimle yapardı en basitinden otelde kaldığımda yapardı
Seni seviyor ve sahipte cikiyor inşallah hep öyle olur
İnşallah çok teşekkür ederim 🙏 sevgimiz karşılıklı, bende onu çok seviyorum ☺️ her şey cinsellik değil seks değil yani bizim için öyle
Ayn öyle en güzeli hakkınızda olur inşallah daha fazla yorum olmasın özel diye yazdım görmedin galiba sorun yok mutluluklar sizin olsun inşallah ❤️
İnşallah teşekkür ederim 🙏🙏 darısı başınıza
İnşallah diyelim iyi geceler Allah emanetsin 🌼
tam eşleşme bence
Nasıl yani
onun geç senin erken, double orgazm
O ne ya o nasıl oluyor anlamıyorum
iki kere boşalmak anlamında, detaylı yazarım
Onu biliyorum da o ne alaka anlamında dedim
geç boşaldığı için senin erken oluyor dolayısıyla iki defa orgazm oluyorsun
Gözün aydın. Hayırlı olsun... depe depe kullan.
?
O ne demek
Sıkıntı olabilir
Neden?
Sen erken boşalınca o nasıl tatmin olacak? Bursa sıkıntı var gibi
neselen, hergece 5-0 galipsin
Ne alaka be
Art arda boşalabiliyor musun?
Evet ama biz nişanlımla beraber olmadık bakireyim daha
O zaman art arda boşalacaksın içindeyken.
Evlenmeden de bunu bilemeyiz tabi
Yaşarsan bilirsin
Haklısın bikac ay sonra evleniyoruz
Art arda mastürbasyon yapıyor musun hiç?
Yaptığım oldu ama gerçek boşalma mi oluyor bilmiyorum
nekadar erken oldugunuda deseydin
2 3 dk olabilir
erkekte normal olanı 6 dakika belki dayanamaz bile
Ama onunki yarım saat sürebiliyormus
bilemedim atıyor gibi geldide neyise :Dsad
Yok atmıyor neden yalan söylesin
ya bak belki doyumsuzdur ust uste yapmayı seviyordur yoksa 30 dakıka pek mumkun giibi gelmiyor
Eğer öyleyse bile kabul ederim çünkü adamı seviyorum ya
yani iyiymiş
Bu bir kusur değil ama eğer kusur olarak görülse bile, ben onu kusurlarıyla sevdim kabul ettim
anlayışlı olman hoş keşke oda biraz beni anlasaydı sırf anlayıssızlıgından dolayı sogumustum ondan
Nişanlandik evlenip bir hayatı paylaşıcaz, bundan sonra en çok benim onu anlamam gerekiyor
kesinlikle dogru yoldasın mutlu olursunuz umarım
İnşallah çok teşekkür ederim 🙏 bırak arayışta olma, çünkü hiç olmadık zamanda ve hiç olmadık yerde çıkıyor karşına ☺️
hayırlısı diyorum teşekkür ederim.)
bu arada hastalıgın geçiçi birşeymidir polikistik over tam bilgi sahibi degilimde hayatını engelliyecek bir sorunmu
Rica ederim 🙏 belki tuhaf gelecek ama biz otobüste tanıştık ve ilk buluşmamızda ben seninle evlenecem sen benim kaderimsin demişti 🥰
wow sözünün eriymiş sevdim enişteyi :)
Evet ve bugüne kadar verdiği tüm sözleri tuttu ☺️ ikinci günu memleketine döndükten sonra annesiyle tanıştırdı gelinin diye ve aramızda bir şey yoktu
Tabi ben yurt köşelerindeydim o anasının dizinin dibinde 😀
birgun yanında olucak mutlu olucaksın :) ne okuyorsun ve bu hastalıgını merak ettim ciddi birşeymi
Bilgisayar programcılığı okuyordum nişanlandim diye okulu bıraktım
Bazı doktorlar ciddi olduğunu söylüyor bazıları takma diyor
Ama kesinlikle tedavi olmam gerek bunu biliyorum ama evlenmeden tedavi ne olur bilmiyorum
O yüzden evlendikten sonra tedaviye başlarim dedim
neye engel tam olarak hiç bir fikrim yok üzüldüm senin adına
Anne olamayabilirim 🥺 bazıları olur diyor bazıları hiç olmaz anca tüp bebek diyor bazıları tüp bebekle olmazsa anne olmayı unut diyor
Ve ben bu durumu hâlâ nişanlıma anlatamadım 🥺 nasıl anlatacağımi da bilmiyorum uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz yanyana gelebilsek anlatmayı düşünüyorum
oy kıyamam rabbim nasip etmişse olur ya ben inanıyorum kronik bir sorunmu bu yoksa geçiçimi
Yakın da değil ki bikac saat yol cekiyim gidip goriyim desem , 20 22 saat falan yol sürüyor
seni gerçekten seviyorsa sorun etmiyecegini düşünüyorum ben
Doğuştan gelen bir hastalıkmis ve bende bunu bilmiyordum bikac sene oldu öğreneli
türkiyenin oteki ucu desene nereli eniştemiz
Bende Sorun etmeyeceğini düşünüyorum ama yine de kafasında ne gibi sorular oluşur onu da bilmiyorum zamanla benden soğur mu bu durum yüzünden bilmiyorum anlatmaya korkuyorum
sorun etme bence Allahın dedigi olur nasipte varsa bulacaktır seni
Ankaralı ben Şırnak
bende doguluyum mardinliyim aslen sen yinede yüzyüze fırsat bulamıyorsan telden soyle ona sorun etmiyecektir
Anlatabilmeyi çok istiyorum
üzülme takdir Allahtandır sonuçta olabilirde olmaya bilirde veren Allah nasipta varsa verir o cocugu
o ne kanka
Pkos sendromu mu kadınsal bir hastalık
kadınlar erken boşalınca ne oluyor peki sıvı kaybımı
Bilmiyorum
erkekteki gibi değildir bence , sorun olacagını düşünmüyorum
Bilmiyorum da nişanlımda geç boşalma sorunu varmış
Ewet
Ne gibi sorunlar olur
Zannetmiyorum knka
Umarım
O nasıl bişey
Hangisi nasıl bir şey
Sendrom
Kadınsal Bir hastalık 10 kadından 1 kişide görülen bir hastalık
Ama nasıl bişey o
Bir kistin etrafında bir sürü kist olduğunu düşün ve bundan bir sürü
Düşünmek istemiyorum.
Ve bunun doğuştan olduğunu ve tedavisinin olmadığını düşün anne olma sansimin düşük olduğunu düşün hiç olmayabilirimde🥺🥺
Önemli olan senin sağlığın anne olmak zorunda degılsin
Ama anne olmak benim hayalim, anne olmakla ilgili çok güzel ve özel hayallerim var
Bu sana bağlı
Nasıl yani ne gibi
Anlatim da yorumda sıkıntı değil mi o konular hep uyarı yiyorum
Bende aynı sorunları yaşıyorum
Kelimenin Arasina falan noktalar virgüller bırakarak anlatırsan bir şey olmuyor sanırım
Şikayet ediyorlar
Bilmiyorum artık
Gizli olmasan yazardım da
Neyse size bol şans umarım size de ayrılık getirmez bu. İyi geceler