Erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz ve ciddi ilişkimiz var aileler tanısildi edildi ama erkek arkadaşımın ailesi bazı yanlış anlamalar doğrusunda beni istemediler babamda seni istemeyen aileye kız vermem diyor erkek arkadaşım babamla konuştu ben herşeyi yapacam sizin onayiniz önemli derken babam biraz yumuşadı ama çocukla yüz yüze konuşup verip vermemesinden şüpheliyim çünkü ben ona gerekeni konuşup anlasacam demişti bende seviyorum dedim neyse Eylül'de nisanim var Allah kısmet ederse dha konuşulmadı ama eylül planlıyoruz erkek arkadaşımla sexs konusunda uyusmazlik var o da ne sevişiyoruz ama vajinama girmek istiyor bende istemiyorum kendisi söz asker ben şu an sözleşmem bitene kadar gezebiliriz yiyip icebiliriz diyor sexs konusunda evlendik evde yaptık bitti diyor yani istemiyor o şekilde bende hem babami düşünüyorum yarın bir gun Allah göstermesin ayrıldık ben bakireligim bozulmuş olacak bundan babamın haberi olmuyacak ondan habersiz yanına gidecem zaten bu çılgınlık yapıp tatil niyetine ee yarın bir gün öğrendi kötü olur bende isterim sevdiğim adamla sexs herşeyi yaşım ama kültür aile ne yapacağımı şaşırdım
Şaşırdım kaldım, bunun orta yolu yok mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yazımında bile "seninle birlikte olduktan sonra işim bitecek ve tekmeyi basacağım" anlamı var. Bu tipler seninle birlikte olduktan sonra yüzüne bile bakmazlar, ailesinin istemediği birisiyle asla evlenmezler. İstese zorla yapacağını söyleyip sonradan senin kararın önemli diyor ama aslında ileride zorla da olsa yapabileceği şeyi anlatıyor. Senin kararına saygı duyduğu falanda yok eğer öyle olsaydı seks için bu kadar ısrar etmezdi.
Asker olduğunu söyledin, orada yapacak birisini bulamadığı için seni kullanmak istiyor. Bekar askerlerin çoğu böyledir seninle evleneceğim ama şimdi birlikte olmak istiyorum deyip kandırırlar. Olduktan sonrada hiçbir şey olmamış seninle iletişimini keser ve yeni avlara yönelir.
Bu işin bir orta yolu yok, sen hayır dedikçe o ısrar edecek. Şimdi senin dediğini kabul etse bile bu sefer nişan olunca bu ısrarlara devam edecek ve en sonunda bu durumda sıkılıp senden ayrılacak. Bahanesi ise ailem seni istemiyordu evde sürekli bu yüzden tartışma çıkıyor o yüzden ayrılıyorum diyecek. Cevaplarda bu kadar insan aynı şeyi söylüyorsa bir bildikleri olduğu için ve sen hala o kişiyi savunup bu ilişkiye devam edersen kendine yazık etmiş olacaksın. Bunları kime anlatırsan anlat sana aynı şeyi söyleyecekler. Yol yakınken ayrılman senin için daha hayırlı olan.
Seninle herşeyi yaşayıp hevesini alınca💩gibi ortada bırakıcak. Bu acelesi bunun için. Bu tipleri çok gördüm duydum. Ailesinin istemediği biriyle hayatta evlenmez. Evlensen bile sana huzur vermeyecekler. Kendini yakarsın olan sana olur. Aşkı sevgiyi bi kenara koy mantığını ve beynini kullan. Kendine ve ailene yazık etme..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ailesiyle bağlantısı yok annesi ile ve babası ile konuşmuyor rest çekti zaten annesi ile babası uzun zaman önce ayrilar annesiyle uzun zamandır konuşmuyor babasına da beni istemediği için rest çekti
Farkındalığı yüksek bir adam olsa hayatın ne getireceğini bilmediği için seni ilerde zor bir durumun içine sokmak istemez.. böylesi adamlardan uzak durman gerekir.. adam olan sevdiğini riske atacak her tür davranıştan uzak durur.. gitsin eliyle oynasın.. söyle ona..
Bu nasıl bir adam ya karaktersiz. Zorla yaparım diyor bundan uzak dur sen. Sakına kızlığını da verme. Emin ol yaparsan gözünde evlenmeye değer biri olmazsın. Bir defa sana saygı duyması lazım ya. Keşke vajinal seks dışında o kadar ileri bile gitmeseydin. Adam resmen bu kadar yaptıysan ötesini de yapmak zorundasın gibi yaklaşıyor
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır öyle değil keşke mesajın devamını atsaydim zorla da yapılabilir bişey diyor ama senin istemenle yapmanı istiyorum kendi kararına saygı gösteriyorum istemezsen anlayışla karsilarim diyor
Bak senin kararın sana saygı duyarım lafları birer palavra. Yapman için sadece bir taktik uyguluyor. Sana saygı duyan birisi zaten buna zorlamaz. Ne yapacaksın tabiki yapmayacaksın. Çok mu ısrar ediyor bas tekmeyi gitsin ama sen kendinden ödün verme asla. Konuşmanın bu seviye ısrara gelmesi de senin hatan ve anlayış göstermenden bunu unutma. Bir insanın karakteri bir mesajdan belli olmaz ama maalesef senin sevgilinin çok açık belli ediyor kendini. Senin adına üzgünüm
Kendi cevabını kendin ver kendi istediğine bak sadece bu konuda hiç kimse senin adına karar veremez anne baba da dahil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaparmıyım yaparım zorla ya da sarhoş ederekmi dogrumu okudum
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hemcimsim ordaki dediği kelime devamını atmadığim için bu tepki vermen normal ama yani yapılabilir bişey ama senin kararınla hareket etmek istiyorum senin isteginle
Kusura bakmada canım kimse seni böyle bişeye zorlayamaz bu kelimeleride sarf edemez yani diyorki tecavüzde edebilirim ama gel rıza göster bu nasıl cesaret