Şaşırdım kaldım, bunun orta yolu yok mu?

Erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteyiz ve ciddi ilişkimiz var aileler tanısildi edildi ama erkek arkadaşımın ailesi bazı yanlış anlamalar doğrusunda beni istemediler babamda seni istemeyen aileye kız vermem diyor erkek arkadaşım babamla konuştu ben herşeyi yapacam sizin onayiniz önemli derken babam biraz yumuşadı ama çocukla yüz yüze konuşup verip vermemesinden şüpheliyim çünkü ben ona gerekeni konuşup anlasacam demişti bende seviyorum dedim neyse Eylül'de nisanim var Allah kısmet ederse dha konuşulmadı ama eylül planlıyoruz erkek arkadaşımla sexs konusunda uyusmazlik var o da ne sevişiyoruz ama vajinama girmek istiyor bende istemiyorum kendisi söz asker ben şu an sözleşmem bitene kadar gezebiliriz yiyip icebiliriz diyor sexs konusunda evlendik evde yaptık bitti diyor yani istemiyor o şekilde bende hem babami düşünüyorum yarın bir gun Allah göstermesin ayrıldık ben bakireligim bozulmuş olacak bundan babamın haberi olmuyacak ondan habersiz yanına gidecem zaten bu çılgınlık yapıp tatil niyetine ee yarın bir gün öğrendi kötü olur bende isterim sevdiğim adamla sexs herşeyi yaşım ama kültür aile ne yapacağımı şaşırdım