Cinsel Yaşam Cinsellikte balık etli mi tercihiniz zayıf mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Zayif derken zargana diil Zayıf tabiki Tabikide balık etli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ve 163 boyunda olup kilosunun kaç olmasını istersiniz Cinsellikte balık etli mi tercihiniz zayıf mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Aşık odluğum kadının fiziği önemli değil. 0 0 Yorumla
FreeDad Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yani ikisinin tadı da ayrı ama zayıfla pozisyon zenginliği daha iyi 1 1 Yorumla FreeDad +1 yıl 48 58 arası iyi olur Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kişisine göre duruşuna göre değişiyor balık etli kızların hatları daha seksi olabiliyor zayıflarında hatları iyise seksilik ön planda oluyor 0 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Balık etli hoş eğer erkek olsaydım öyle kızlar tercih ederdim 1 0 Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Ben minyon bayanı seviyorum,150,155 sekste müthiş oluyorlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İkisi de ayrı zevk veriyor. Balıketlikerde daha fazla zevk alsam da zayıf olan hatunlarla yapılabilen pozisyon zenginliğini seviyorum. 1 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Baliketli candır gerisi heyecandır 😀 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Baliketli derken kaç kilo isterdin Yorumla ByDreamm +1 yıl Kaç kilo mu isterdim kiloyla mi oluyor o iş vücudu görmek lazım baliketli var baliketli var malum hamsi de balık balina da balık sonuçta 😅 Yorumla ByDreamm +1 yıl Kilolu bile olsa her kızın kendine has bir albenisi vardır saglim açısından bir kilo sorunu yoksa sıkıntı yoktur Yorumla Soran +1 yıl Ya aslında oda var bazen baliketli olup fiziği çok kötü olanlar oluyor bazende baliketli olup taş gibi olanlar Yorumla ByDreamm +1 yıl Evet onu demek istiyorum zaten Yorumla ByDreamm +1 yıl Sen baliketli misin o yüzden mi soruyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla ByDreamm +1 yıl O zaman neyi merak ettin kiz sen 😀😂 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tahta gibi kız sevsek marangozdan kereste kestirirdik 😂😂 0 0 Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 163 boyla 65-68 arası olursa fena olmaz gibi 1 0 Yorumla
burakant00 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. zayıf seviyorum ama bazende balık etli tipe göre duruma göre :) 0 0 Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Balık etli mi Kuru G. tlü mü? tabikisi balık etli :) 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. tamam sen zayıfsın😃 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerden bildin Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Zarganada degılım demıssın Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Zayif tabiki 1 3 Yorumla Semaptik +1 yıl 50-55 falan sen kaçsın Yorumla Soran +1 yıl 54 önceden 50 ydim ama 54 olunca daha da güzel oldum bence Yorumla Semaptik +1 yıl Vucut olculerin nasil peki Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Fit düşünürüm ama hiç cinsel ilişki yaşamadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende daha yaşamadim ama ben tercih etsem zargana olsun istemem normal kiloda olsun yeter Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Balık etli olmalı 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok mu zayıfsın yaa 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 54 üm bence ideal Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Bencede güzel ☺️ Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Zayıf minnak 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. zayıf 1 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Balık etli 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Muamelesi iyi olanı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aşık odluğum kadının fiziği önemli değil.
Yani ikisinin tadı da ayrı ama zayıfla pozisyon zenginliği daha iyi
48 58 arası iyi olur
Kişisine göre duruşuna göre değişiyor balık etli kızların hatları daha seksi olabiliyor zayıflarında hatları iyise seksilik ön planda oluyor
Balık etli hoş eğer erkek olsaydım öyle kızlar tercih ederdim
Ben minyon bayanı seviyorum,150,155 sekste müthiş oluyorlar.
İkisi de ayrı zevk veriyor. Balıketlikerde daha fazla zevk alsam da zayıf olan hatunlarla yapılabilen pozisyon zenginliğini seviyorum.
Baliketli candır gerisi heyecandır 😀
Baliketli derken kaç kilo isterdin
Kaç kilo mu isterdim kiloyla mi oluyor o iş vücudu görmek lazım baliketli var baliketli var malum hamsi de balık balina da balık sonuçta 😅
Kilolu bile olsa her kızın kendine has bir albenisi vardır saglim açısından bir kilo sorunu yoksa sıkıntı yoktur
Ya aslında oda var bazen baliketli olup fiziği çok kötü olanlar oluyor bazende baliketli olup taş gibi olanlar
Evet onu demek istiyorum zaten
Sen baliketli misin o yüzden mi soruyorsun
Hyr
O zaman neyi merak ettin kiz sen 😀😂
tahta gibi kız sevsek marangozdan kereste kestirirdik 😂😂
163 boyla 65-68 arası olursa fena olmaz gibi
Balık etli olsun benim olsun
zayıf seviyorum ama bazende balık etli tipe göre duruma göre :)
Balık etli mi Kuru G. tlü mü? tabikisi balık etli :)
tamam sen zayıfsın😃
Nerden bildin
Zarganada degılım demıssın
Zayif tabiki
50-55 falan sen kaçsın
54 önceden 50 ydim ama 54 olunca daha da güzel oldum bence
Vucut olculerin nasil peki
Fit düşünürüm ama hiç cinsel ilişki yaşamadım
Bende daha yaşamadim ama ben tercih etsem zargana olsun istemem normal kiloda olsun yeter
istekli dişil enerjisi yüksek olması yeterli
Balık etli olmalı
Kadın dediğin biraz dolgun olacak
Çok mu zayıfsın yaa
54 üm bence ideal
Bencede güzel ☺️
Zayıf minnak
zayıf
Eti Bol :)
Balık
Memeleri iyi olan
Balıketli olacak ele avuca gelecek kzkxkskxkxkxj