Erkekler de anaerkil bir düzende yaşadıklarını düşünüp empati yaparak cevaplasın🫠

Hürremin diğer kızlara yaptıklarını not alıyorum. Bir gün ihtiyaç duyarsam eniştenizin üstünde denicem tek tek ahsjs
Erkekler de anaerkil bir düzende yaşadıklarını düşünüp empati yaparak cevaplasın🫠

Hürremin diğer kızlara yaptıklarını not alıyorum. Bir gün ihtiyaç duyarsam eniştenizin üstünde denicem tek tek ahsjs
bu kıskançlık mevzuları zaten insanlık tarihine nazaran çok yeni şeyler. Eski (10 20 bin yıl önce) insanlarda böyle kavramlar yoktu bile. kabilede herkes herkesle birlikte oluyordu. çocuk olunca senin benim çocuğum olayı yoktu, o çocuk kabileye ait oluyordu ve bakımını herkes üstleniyordu. kıskançlık mevzusu erkeklerin çocukların kendinden olup olmadığını öğrenmesiyle başladı. bugün bile doğal hayatta hayvanlara bakarsak erkekler çocuğun kendisine ait olup olmadığı bilmez
osmanlı döneminde yaşasa bey, paşa, ağa olacağını düşünenlerin iyimserliğine hayranım. muhtemelen bitmek bilmeyen savaşların para ve insan gereksinimini sağlamak için sefaletler içinde sürünen, bırak ikinci karıyı almayı birisinin bile karnını doyurabilmek için köleler gibi çalışmak zorunda olan, bitmiş tükenmiş bir kul olacaktınız osmanlıda yaşasaydınız.
Niye sindiremesinler düşünsene kocanın 5 tane karısı var bir tanesi de sensin. Sen çocuklara bakıyorsun birisi bulaşıkları yıkıyor diğeri yemek yapıyor diğeri bağ bahçeyi ekip biçiyor görev dağılımı yerinde ve oldukça az sorumluluk. 🥳
Ay empati yapınca çok sinir oluyorum yoksa genel görüşümü biliyorsun ahshs
Cevap
7Cevap
eşim benden başkası ile olamaz bu mümkün değil.. isterse yıl 500 olsun isterse 3242432 olsun.. ki ikimizde birbirimizden başkasına bakmayız..
Bunu birçok erkek ister. Yani saray hayatını. Fakat artık sultanlık yok. Kadınlar adamı oyar.
Direkt keser eline veririz valla
Akıllı adamsın seninle bi tanışalım biz 😉
Özele bi geçelim sjdjd
Ağlaya ağlaya sindirirdim el mecbur soy yürüyecek 😂😂😂😂
Kız biraz hürremden ders al. hemennnn saray günlüklerini açıp izlemeye başla sjsk
maalesef bende mahidevran kaderi var.
Ayy allah korusun😪
Mümkün değil. Benim olan benimdir ben de ona aitimdir
Sindirebileceğimi sanmıyorum. Arkadaşlarımın bile beni en özel olarak görmemesine dayanamam ben.
Tek eşlilik yerinde bir karardır, bir kalbe bir kişi sığar bence.
Hoş karşılamam bu durumu. Şu an ki ruh halim bunu gerektiriyor.
Hünkar ben olacağım için 🤨🤨
Detayı oku
Öyle şey mümkün değil 🤨🤨 hangi çılgın beni aldatacakmış şaşarımn
Basardım zehri yemeğine
O dönemde herkesin hizmetçisi var 🤣
Yok. be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?