Cinsel Yaşam Regl sonrası azgınlığı sadece bende mi var? babygirl32 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Gerçekten o kadar zor ki... Regl sonrası azgınlığı sadece bende mi var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Premenstruasyon döneminde, mens döneminde istekli olanları biliyorum, evet postmens döneminde bir hafta verilen aradan dolayı bir istek olması doğal ama, istekli denilecek seviyede olmasını nadiren duyuyorum ☺️ 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Regl sonrası olsa yine iyiSabahları daha fazla oluyor 🤣 2 1 Yorumla icedearth45 +1 yıl sen acayip birşeysin :) @kleopatra17 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence iyi durum tabili söndurmesini bilene arzulanan keyfi yasamak 0 0 Yorumla
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. sadece sende niye olsun. her kadın da olan doğal bir durum 0 0 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Zor değil partner bulursun alır ateşini kendine koyduğun sınırlar zor olan 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Çoğu kızda öncesinde ve esnasında olur. Sonradan geleni ilk kez duyuyorum 0 0 Yorumla
marco-pasam Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl her kizda vardir yalniz sen degilsin kac yasindasin 0 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Bende önce ve sırasında oluyor 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. oluyor kızlarda bu durum 0 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Genel olarak her kadın yaşar bunu 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Reglda da azgınsınız 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yoo bende de var tek değilsin shjsksk 0 0 Yorumla
sembernar2727 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl herkeste var merak etme mesele gidere bilmek 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yoo her kadın da 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. genel bir durum 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hepinizde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Premenstruasyon döneminde, mens döneminde istekli olanları biliyorum, evet postmens döneminde bir hafta verilen aradan dolayı bir istek olması doğal ama, istekli denilecek seviyede olmasını nadiren duyuyorum ☺️
Regl sonrası olsa yine iyi
Sabahları daha fazla oluyor 🤣
sen acayip birşeysin :) @kleopatra17
Bence iyi durum tabili söndurmesini bilene arzulanan keyfi yasamak
sadece sende niye olsun. her kadın da olan doğal bir durum
Zor değil partner bulursun alır ateşini kendine koyduğun sınırlar zor olan
Çoğu kızda öncesinde ve esnasında olur. Sonradan geleni ilk kez duyuyorum
Oncesi sonrası hep istekli
her kizda vardir yalniz sen degilsin kac yasindasin
Bende önce ve sırasında oluyor
oluyor kızlarda bu durum
Genel olarak her kadın yaşar bunu