Cinsel Yaşam Kocamla yaparken gaz çıkardı soğudum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 oral yaparken oldu. o da utandı ama çok soğudum. onu da utandırmak istemedim ama bayağı soğudum yani napmalıyım… Güncellemeler+1 yıl her evlilikte oluyor mu ya. yakışıklı karizmatik adam birden değersizleşti:( Kocamla yaparken gaz çıkardı soğudum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gloria00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiç güleceğim yoktu 😂😂 çok kötü bir durum ya ben olsam bende soğurdum işin zor ayyyh 1 3 Yorumla çepnibeyi0 +1 yıl Gülme komşuna gelir başına demişler Yorumla Gloria00 +1 yıl @çepnibeyi0 yazarken çok düşündüm de neyse dedim 😄 Yorumla çepnibeyi0 +1 yıl Hayırlısı hanımefendi 😅 Yorumla
halililhan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Üşümüş adam bir şey olmaz. Bence büyütme kış günü yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet ama tutabilirdi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bi osurukla soğuyorsan iyi günde kötü günde cart günde curt gündeyi gtten sallamışsın evet demişsin 3 5 Yorumla Soran +1 yıl evet soğuyorum hemen ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin gibi tiplerle evleniyorlar işte ona yanıyorum Yorumla Soran +1 yıl seni kimse almamış belli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah kocana sabır versin Yorumla Soran +1 yıl amin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abi bazen banada o an nerden geliyorsa bir gaz geliyor nasil tuttuğumu bir ben bir allah biliyor gsjxdjdj 0 6 Yorumla Soran +1 yıl sanırım o da tutmaya çalıştı ama olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani o an seni kendine çekip sevişebilirdi bu bir alfa taktiğidir , ben en zor anda onu yapıyorum... Yorumla Soran +1 yıl o utanmasın diye ben kalkıp dudaklarından öptüm hani çok doğalmış gibi. ama belli etmesem de soğudum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni evli misiniz Yorumla Soran +1 yıl 5 aylık evliyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok geçmişiniz de yoksa normal biraz sogumaniz ama zamanla geçer merak etmeyin, bende takıldığım insanlardan bir koku veya bu tarz bir şey hissedince soğuyorum ama 6yillik ilişkim de olsa da soğumam 🤷♂️ Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evlilikte olur böyle şeyler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ben soğuyorum hemen Yorumla
strongerrs55 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Normal şeyler bunlar. Zamanla alışırsın. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl normal mi:(( Yorumla strongerrs55 +1 yıl Normal Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Haklısın dibine kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mert adamın içinde kötü şey durmaz 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Osuruğuna da söz geçiremeyende ne bileyim🤣 Yorumla Soran +1 yıl ben böyle şeylerden hemen soğuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gayet normal de saksafon çektiğin adam bi şans daha ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama önlemini al Yorumla Soran +1 yıl biraz zaman geçmesi gerek galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mandal tak burnuna Yorumla Soran +1 yıl komik değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru azında alet, burunda kapalı boğulursun🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok kötü olmuş ya ama insanlık hali 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet ama tutabilirdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅 Yorumla
esrarengiz46eb Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kac yıllık evlisin bu kadar büyütme bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 5 aylık Yorumla esrarengiz46eb +1 yıl Yenisin ama olur böyle şeyler sen ona oral mı yapıyor dun Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla esrarengiz46eb +1 yıl Dinlemek ister im bide sogums destek de olurum Yorumla
Livaneli4108 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İnsanlık hali olabilir:) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl burdan yazmak kolay ysşayınca daha kötğ Yorumla Livaneli4108 +1 yıl Hiç yaşamdım tabi ama yine de unutur gidersin bence Yorumla
Opsiyonel42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Neden soğudun 0 0 Yorumla
batuhannn11 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Yuh artık ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ya insanlık hali ama ne biliyim Yorumla batuhannn11 +1 yıl Evette o an olması da tuhaf Yorumla Soran +1 yıl şu zamana kadar hiç olmamıştı Yorumla batuhannn11 +1 yıl Neyse unut gitsin takılma çok bence Yorumla
Bıhtıkyaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Unut gitsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl her yaptığımda o grlicrk aklıma. zaten o da utanfığından çok bakmadı yüzüme Yorumla Bıhtıkyaaa +1 yıl O an ki zevki unutup ona odaklanma. Seni * sende gaz çıkarabilirsin olabilir Yorumla Soran +1 yıl evet haklısın Yorumla Soran +1 yıl orasını yalayamsm iğrenirim Yorumla Bıhtıkyaaa +1 yıl Duşa sok temizlenin ve karşılıklı yapın böyle bir zevk yok Yorumla Soran +1 yıl ondan zvk almam ben Yorumla Soran +1 yıl yalattık ama almadım Yorumla
MuRaT300 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Boşanma sebebimi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl değil ama hemen soğuyorum ve aklıma o an gelicek artık Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alışşş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hiç güleceğim yoktu 😂😂 çok kötü bir durum ya ben olsam bende soğurdum işin zor ayyyh
Gülme komşuna gelir başına demişler
@çepnibeyi0 yazarken çok düşündüm de neyse dedim 😄
Hayırlısı hanımefendi 😅
Üşümüş adam bir şey olmaz. Bence büyütme kış günü yani
evet ama tutabilirdi
bi osurukla soğuyorsan iyi günde kötü günde cart günde curt gündeyi gtten sallamışsın evet demişsin
evet soğuyorum hemen ben
senin gibi tiplerle evleniyorlar işte ona yanıyorum
seni kimse almamış belli
Allah kocana sabır versin
amin
Abi bazen banada o an nerden geliyorsa bir gaz geliyor nasil tuttuğumu bir ben bir allah biliyor gsjxdjdj
sanırım o da tutmaya çalıştı ama olmadı
Yani o an seni kendine çekip sevişebilirdi bu bir alfa taktiğidir , ben en zor anda onu yapıyorum...
o utanmasın diye ben kalkıp dudaklarından öptüm hani çok doğalmış gibi. ama belli etmesem de soğudum
Yeni evli misiniz
5 aylık evliyiz
Çok geçmişiniz de yoksa normal biraz sogumaniz ama zamanla geçer merak etmeyin, bende takıldığım insanlardan bir koku veya bu tarz bir şey hissedince soğuyorum ama 6yillik ilişkim de olsa da soğumam 🤷♂️
Gerçekten hoş olmamış ama insanlık hali. Unutmaya calis
Evlilikte olur böyle şeyler
ben soğuyorum hemen
Normal şeyler bunlar. Zamanla alışırsın.
normal mi:((
Normal
Telafi edersin bir dahakine
Haklısın dibine kadar
Mert adamın içinde kötü şey durmaz
Osuruğuna da söz geçiremeyende ne bileyim🤣
ben böyle şeylerden hemen soğuyorum
Gayet normal de saksafon çektiğin adam bi şans daha ver
Ama önlemini al
biraz zaman geçmesi gerek galiba
Mandal tak burnuna
komik değil