Cinsel Yaşam Evde biri varken seks yapmak normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 hiç evde misafir varken denediniz mi ya da başka birileri Evde biri varken seks yapmak normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. denedim tabiki. evde birisi olunca seks yapılmazmı. kapatırsın odanın kapısını gerisi sana kalmış 0 0 Yorumla
İzmitlimm Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Farklı çılgın uçuk fantezilerden çok haz alıyorum birçok şey yaşadım bu dediğin ilk aşamalardı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne gibi Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Kız arkadaşımla yaşarken annem gelmişti eve o zaman yapmıştık çok heyecanlı ve zevkliydi fdsklfsdlş 0 0 Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ben balkonda yapmistim komsumun kiziydi bizimkiler salonda oturuyorlardi hava da soguktu balkona cikmiyorlardi 🤩 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kız arkadasimla ortamda tanidigimiz erkeklerin evine gittik eş degistirmeli seks yaptık kabul mu 3 2 Yorumla izmirsevdalisiiii +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Can005 +1 yıl hangi şehirdesin:D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evde degil ama yol kenarında arabalar gecerken kucakta yapmıştım 4 1 Yorumla TheBadFella +1 yıl Ohhh şimdi napıyosunn Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani tabii ki çok zevkli olur birilerin duyması bazen de kapıdan izlenmek 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evde birileri varkende, misafir olarak gittiğimizde de evet yaptım. 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet ilginç bir stresi var ama adrenalin harika oluyor... 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yapamam sanırım çünkü hem bagirtirim hem bagiririm ben tutamam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dul bi kız arkadaşım vardı. Normalde uygun bulmam ama bigün ona gitmiştim. Çocuğu yan odada biz yatak odasında. Çok heyecanlı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl baya uygun degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Ama bazen kayış kopuyor. Sen mesela evde biri varken ister misin ilişki yaşamak Yorumla Soran +1 yıl evet ama yasayamam büyük ihtimalle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden yaşayamasın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok heyecan katar emin ol Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her ortamda seks yaptım ve gerçekten sevdiğim biriyle yapıyorsam zaman mekan hiçbir şey ifade etmiyor (grup falan gözünüzde canlanmasın ananizi s...) 0 1 Yorumla HYDR4 +1 yıl kaç kişiydiniz kral Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz misafirlikte iken denedik :) çok heyecan ve aksiyon dolu birşeydi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl evde miydi yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet evin içinde hemde köyde yer yatağında:)) Yorumla Soran +1 yıl baya iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fazlasıyla o yakalanma anı ile hızlı yapman ve agizlarin birbirine yapışık olması kimsenin duymaması için :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Riski * Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen yaptın mı kaçamak heyecan aksiyonlu şeyler komşunun oğlu ile 0 0 Yorumla
BaşbuğKürşad Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Ev olmak zorunda mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl başka neresi olsun Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl 👼 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bizimkiler hep öyleydi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla İndifference321 +1 yıl Anne ve babam ben varken yaparlardı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adamlar dükkanda oral yaparken yakaladım kovdum gelmiş abi biz bir şey yapmadık diyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl E davet edin üçlü güçlü olsun reşitse 1 1 Yorumla viperttttt +1 yıl Güzel fikir Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. oda ayrı. neden olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
denedim tabiki. evde birisi olunca seks yapılmazmı. kapatırsın odanın kapısını gerisi sana kalmış
Farklı çılgın uçuk fantezilerden çok haz alıyorum birçok şey yaşadım bu dediğin ilk aşamalardı
ne gibi
Kız arkadaşımla yaşarken annem gelmişti eve o zaman yapmıştık çok heyecanlı ve zevkliydi fdsklfsdlş
Ben balkonda yapmistim komsumun kiziydi bizimkiler salonda oturuyorlardi hava da soguktu balkona cikmiyorlardi 🤩
Kız arkadasimla ortamda tanidigimiz erkeklerin evine gittik eş degistirmeli seks yaptık kabul mu
Gerçekten mi
hangi şehirdesin:D
Evde degil ama yol kenarında arabalar gecerken kucakta yapmıştım
Ohhh şimdi napıyosunn
Yani tabii ki çok zevkli olur birilerin duyması bazen de kapıdan izlenmek
Evde birileri varkende, misafir olarak gittiğimizde de evet yaptım.
Evet ilginç bir stresi var ama adrenalin harika oluyor...
Yapamam sanırım çünkü hem bagirtirim hem bagiririm ben tutamam
Dul bi kız arkadaşım vardı. Normalde uygun bulmam ama bigün ona gitmiştim. Çocuğu yan odada biz yatak odasında. Çok heyecanlı
baya uygun degil
Evet. Ama bazen kayış kopuyor. Sen mesela evde biri varken ister misin ilişki yaşamak
evet ama yasayamam büyük ihtimalle
Neden yaşayamasın ki
Çok heyecan katar emin ol
Her ortamda seks yaptım ve gerçekten sevdiğim biriyle yapıyorsam zaman mekan hiçbir şey ifade etmiyor (grup falan gözünüzde canlanmasın ananizi s...)
kaç kişiydiniz kral
Biz misafirlikte iken denedik :) çok heyecan ve aksiyon dolu birşeydi
evde miydi yani
Evet evin içinde hemde köyde yer yatağında:))
baya iyi
Fazlasıyla o yakalanma anı ile hızlı yapman ve agizlarin birbirine yapışık olması kimsenin duymaması için :)
Riski *
Sen yaptın mı kaçamak heyecan aksiyonlu şeyler komşunun oğlu ile
Ev olmak zorunda mı
başka neresi olsun
👼
Bizimkiler hep öyleydi
nasıl
Anne ve babam ben varken yaparlardı
Sen hiç yapabildin mi
Adamlar dükkanda oral yaparken yakaladım kovdum gelmiş abi biz bir şey yapmadık diyor
Evi boşaltıp yapmayı tercih ederim
E davet edin üçlü güçlü olsun reşitse
Güzel fikir
Heyecanli oluyor yakalanma korkusu falan
Lavaboda oral yaptık bi defa misafirler varken
oda ayrı. neden olmasın
ohooo
evet.
Evet denedik
Yok.
çok keyifli oluyo be
Kaynanam duymus