Kalbim çok kırgın, ne yapmalıyım?

Geçen sene Ağustos ayında sevgili olduk mükemmel giden bir ilişkimiz vardı 1 ay sürdü bitme sebebi arkadaşımın aklımı karıştırmasıydı bu adam senle cinsellik için konuşuyor diyordu aslında ortada öyle bir durum vardı lakin cinsellikten çok aktivite yapardık film izlerdik yemek yapardık kitap okurduk falan cinsellik neredeyse hiç yok denecek kadardı sonra bu arkadaşımın dedikleri kafamda soru işareti bıraktı beni kullandığını düşündüm sevgilime belirttim uzun uzun açıklamalar yaptı haklıydı da başkasının ağzına bakarak onu terk ediyordum o kabullenmedi mesajlarında aşkım falan diyordu zamanla demeyi kesti ayrılığı kabullendi ama aramız hiçbir zaman bozulmadı aynı şekilde film izlemeye vs devam ettik ben şans istedim aradan aylar geçince o beni seviyordu biliyordum ama kabul etmedi zamanla dedi kırgın olduğunu söyledi birkaç ay daha bekledim bu süreçte barışmamız için ona adımlar attım ama umursanmadım bugünde son mesajları yazıp cevap vermesini beklemeden engelledim aradan saatler geçti arıyor sizce bakmalımıyım bende onu seviyorum lakin belirsizlikler yoruyor artık: ( bu arada uzak mesafe ilişkisi

Kalbim çok kırgın, ne yapmalıyım?