Geçen sene Ağustos ayında sevgili olduk mükemmel giden bir ilişkimiz vardı 1 ay sürdü bitme sebebi arkadaşımın aklımı karıştırmasıydı bu adam senle cinsellik için konuşuyor diyordu aslında ortada öyle bir durum vardı lakin cinsellikten çok aktivite yapardık film izlerdik yemek yapardık kitap okurduk falan cinsellik neredeyse hiç yok denecek kadardı sonra bu arkadaşımın dedikleri kafamda soru işareti bıraktı beni kullandığını düşündüm sevgilime belirttim uzun uzun açıklamalar yaptı haklıydı da başkasının ağzına bakarak onu terk ediyordum o kabullenmedi mesajlarında aşkım falan diyordu zamanla demeyi kesti ayrılığı kabullendi ama aramız hiçbir zaman bozulmadı aynı şekilde film izlemeye vs devam ettik ben şans istedim aradan aylar geçince o beni seviyordu biliyordum ama kabul etmedi zamanla dedi kırgın olduğunu söyledi birkaç ay daha bekledim bu süreçte barışmamız için ona adımlar attım ama umursanmadım bugünde son mesajları yazıp cevap vermesini beklemeden engelledim aradan saatler geçti arıyor sizce bakmalımıyım bende onu seviyorum lakin belirsizlikler yoruyor artık: ( bu arada uzak mesafe ilişkisi
+1 yılKızım bu saatten sonra her şey olabilir intikam candır çalıyor olabilir senin için ama sana şunu söyliyim ben sevgilimle iken yani eski sevgilimle iken cinsellik istemiştim o da bana kendisinin istemediğini söyledi ve ben tekrardan hiçbir zaman konusunu açmadım o isteyene kadar piste sinemaya giderdik gezerdik tozardık hani bu cinsellik dediğin iki kişinin aynı anda istemesi ile ilgili olur ve kişiler birbirlerine saygılı olmak zorundadır ben de böyleydi bir defa sordum başka da sordum çünkü devam etseydim onun üstünde psikolojik olarak bir baskı kurmuş olacaktım ve belki de kız bu baskıdan dolayı benimle birlikte olacaktı ve bundan dolayı psikolojisi bozulacaktı ben bunu öngörüm için yapmadım
01 Yorumla
Soran+1 yılİntikam için mi yapıyor yani
En İyi Cevaplar
+1 yılKızım bu saatten sonra her şey olabilir intikam candır çalıyor olabilir senin için ama sana şunu söyliyim ben sevgilimle iken yani eski sevgilimle iken cinsellik istemiştim o da bana kendisinin istemediğini söyledi ve ben tekrardan hiçbir zaman konusunu açmadım o isteyene kadar piste sinemaya giderdik gezerdik tozardık hani bu cinsellik dediğin iki kişinin aynı anda istemesi ile ilgili olur ve kişiler birbirlerine saygılı olmak zorundadır ben de böyleydi bir defa sordum başka da sordum çünkü devam etseydim onun üstünde psikolojik olarak bir baskı kurmuş olacaktım ve belki de kız bu baskıdan dolayı benimle birlikte olacaktı ve bundan dolayı psikolojisi bozulacaktı ben bunu öngörüm için yapmadım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılOnun ayarı bozulmuş kanka ili tarafta barışmak istediğini söylese çok süreceğini sanmıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılBen olalım istiyorum ama o belirsizlikler içinde ve ben belirsizlikten çok yoruldum bu konuyu onunla konuştum umursanmadım bile
- +1 yıl
Boşuna uğraşırsın bence dediğim gibi orijinalliği bozulmuş
Soran+1 yılOnu unutmam imkansız gibi şu an telefonla konuşuyoruz ona karşı koyamıyorum : (
- +1 yıl
Sende konuş anasını satayım yarın sende aynı şekilde üzülürsün ne diyeyim
Soran+1 yılO beni üzmüyor ki ben sadece eskisi gibi olalım istiyorum o da olmuyor birbirimizi kırmıyoruz hakaret etmiyoruz iki medeni insan gibi konuşuyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaş aklıyla hareket eden kızdan olmaz zaten. aha kanıtı
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş aklıyla hareket etmek isteyen oydu yalnız
- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılAdam herşeye rağmen seni arıyor sen onu insan yerine bile koymayıp bide üstüne engelliyorsun yazık adama üzüldüm daha fazla ümitleriyle oynama bence
04 Yorumla
Soran+1 yılben duygusuyla oynamıyorum onunla birlikte olmak için kaç defa ağladım yalvardım karşısında görmezden geldi ya bitsin ya devam etsin dedim belirsizliğe sürmek isteyen oydu şuanda konuşuyoruz
- +1 yıl
Konuşuyorsan bundan sonra kimsenin lafıyla değil kalbinin sesi ile ilerle
Soran+1 yılÖyle yapacağım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Telefonuna bak cevap ver bence bir yaşanmışlık var çünkü
00 Yorumla
+1 yılAdama yazık vaktini çalma
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalmamak için engelledim kendisi arıyor.
- +1 yıl
Artık açma açarsan ümit verirsin unutmalı seni
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbaska bırını bulmus bu bellı
00 Yorumla Tamir et
01 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılRahat mı battı bacım
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu
Gizli Üye(18-24)+1 yılYarabandi koy
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik değilsin mk sg
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım