yılbaşı gecesi kızlarla takılıyorduk ama ortamda erkeklerde vardı saat geç olmuştu beni de bi çocuk eve bırakacaktı ama karnımız da acıktığından onun bahçe evine geçtik yemek falan yedik biraz içtik ama sadece 1 yatak 1 yastık 1 ısıtıcı vardı o yüzden mecbur beraber uyuduk sabah uyandığımda hiçbir şey hatırlamıyordum bu aldatma sayılır mı sevgilime söylemedim ama içim içimi yiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aynısını sevgilin yapsa kesinlikle ayrılırdım yazmışsın. Ona durumu söylesen büyük ihtimalle oda ayrılmak isteyecek. Sevgilin olduğunu bile bile neden bir erkeğin seni eve bırakmasına izin veriyorsun? En başında izin vermemeliydin. Olan olmuş bu saatten sonra zaman geriye akmaz. Bir daha aynı hataları yapmaman gerekiyor ama yine de durumu sevgilinle paylaşmalısın sonra arkadaş ortamında birinden duyarsa daha çok üzülür
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Bi kere buyuk konusmuyorum hic bir zaman kiz milleti hele ki belli saatten snra disari cikarsa bu işin sonu boyledir yuzde 85 ihtimal. Ha hide ustune ustuk yilbasi gecesi. Sevgilin cikmana izin vermesi bile yanlis ya da senin cikman otur evinde cikma disari. Ha eger izin verdiyse ve sende ciktiysan zaten sal o iliskiyir ayrica üstüne ustuk bir boyle bir olay olmus gecmis olsun aldatmış sayilirsin. Empati yap aynısini o yapsa sen napar ne tepki verirdin.
Belki magarana don denilecek bana ama g*d*s olmaktan kat be kat iyidir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
23Cevap
+1 yılAbi ne senaryolar ne kurgular dönüyor şu sitede awq
Herkes bı senarist bı bişey10 YorumlaSizsevgili yapmayın abi insanları harcamaktan ne erkeklerde nede kadınlarda güven kalmadı sizin gibiler yüzünden
41 Yorumla- +1 yıl
+sonsuz valla ya
+1 yılSevgilin varken başka bir erkekle akşam gezip eğlendin, yemek yedin ve işe bak ki aynı yatakta uyudun.
Saçmalama Allah aşkına bunun neresi aldatma?
10 YorumlaNe kadar iğrenç insanlarsınız ya. Böyle yazılar görünce insanlardan soğuyorum sizin yüzünüzden. Sen bu halde sevgilinin yüzüne nasıl bakacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Bende evleneyim evlendiğim gece tanımadığım bir kızın koynuna gireyim böyle bir şey mesela. Senin sevgilin bunu sana yapsa sen ne derdin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynısını sevgilin yapsaydı aldatma olur muydu
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle ayrılırdım ama ben o amaçla yapmadım
- +1 yıl
H.. astirr ordan kendine gelince böyle ona gelince öyle ne kadar namussuz onursuz gurursuz igrenc bir seysin yaa sen ama normal türk kızısın sonuçta benim a. mimm goguslerim var ben istedigimi yaparim tabi bana gelen erkek beni kabul etmek zorunda demi
- Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılBir kereden bir şey olmaz diyen bakanların olduğu bir ülkede yaşıyoruz...
00 Yorumla
+1 yılŞöyle ki bunu sana karşı taraf yapsa ne hissedersin ebet aldatmaksa cevap belli zaten🤷♀️
00 YorumlaArada abartmamak şartı ile küçük kaçamaklara göz yumulabilir diye düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
karın baskalarıyla takılabilir yani
- +1 yıl
@damlaselen3 benim sorunum bu
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok aldatma sayılmaz aldatma olması için illa skilmen gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 tane hakkın var 1 taneden bir şey olmaz ya ne aldatması. kaldı 2 hak. 6 ay sonra sıfırlanıyo yine 3 oluyo. 3 ü geçmediğin sürece sayılmaz tatlımm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen o amaçla yapmadım ahahah komik abi gerçekten iğreniyorum insanlardan bunları görünce ya olmayın aq sevgili falan siz haddinize değil
00 Yorumla
+1 yılYooo sayılmaz canım soruya bak ya 🤨🙄
00 YorumlaBırak manyak mısın onun için ilişki mj biter
00 Yorumla
+1 yılYaaa kıyamam ne kadar da vicdanlı bi kız
00 YorumlaYok canım hiç sayılmaz
00 YorumlaSen uyurken bişey olduysa peki
00 Yorumla
+1 yılYok kanka ne aldatması çok masum yaptığın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Olan olmuş artık takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuç sevgilinde izin vermicekti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyle sacma. uydurma seyler de biktirdi artik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatma tabi bu. Onursuz saygısız seni
00 Yorumla
+1 yılİstem dışı aldatma gibi bir şey olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet aldatmışsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılBi kereden bi şey olmaz
00 Yorumla Sayılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka erkekle uyumuşsun net aldatma 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılborsa kaplanı haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılaldatmışsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri