Cinsel Yaşam İstekli kızı nasıl anlarsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 016 İstekli kızı nasıl anlarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. davranışlardan 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Sana burada destan yazarlar sadece iki dakika bekle 4 1 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Dimi ya Yorumla
UzaylıUmut Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl Hic belli olmaz en kasar gibi gozuken yatakta fos cıkabilirken en sessiz duran da yatakta panter olabiliyor 1 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bakışları, vücut dili, saklamak için uzak durup kontrollü gözükmeye çalışırken gizli gizli bakışları, temaslardan kaçmaması ama irkilmesi. 0 0 Yorumla
Ramço0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Valla kızlar istekli bile olsa garip garip tuhaf tuhaf hareketler sergiledikleri için anlayamayız 0 0 Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Davranışlarından ve konusmalarindan her turlu anlasilir. Rahattir bi kere her anlamda. Dur durak bilmezler. 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sürekli göz göze gelmeye başlar, dudaklarını ısırır, şakayla karışık temas eder, kıvrımlarını belli edecek şekilde pozisyona girer vs.. 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Mutlaka az çok kendini belli eder tabi karşılıklı olursa daha zevkli olur 0 0 Yorumla
Atlı_Bir_Filozof Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Pek belli etmiyorsunuz siz belli etmedikten sonra anlayamıyoruz 😄 0 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı. Sözlerinden ve hareketlerinden anında anlarım ve isteğini yerine getiririm :) 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İstekli bir kızı nasıl anlarsınız? Diye soru sormasından 0 2 Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Sjdjsjd Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Haksız mıyım 😂 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yakın olup sana sürtüyorsa eli ayağı durmuyor sırnaşıyorsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende merak ediyorum sen istekli misin ve aramızda cinsel konuların geçmediği bi kızın istekli olup olmadığını nasıl anlayabilirim 0 0 Yorumla
Volk3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Gözü başı ayrı oynar gözlerinden anlarsin hareketlerinde anlarsın tecrubeliysen. 0 0 Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kulak memesini kontrol et hamur kıvamındaysa tamam 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sol kulak ucu sivrileşiyor istekli olunca 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pek anlamam direk belli etmeli 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Belli ediyor kendini illaki. anlstılmazki o 0 0 Yorumla
sohbet_severmisin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl Bakışından sesinden yazışmasından yani 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Muçkaya elimi atarım bakarım ıslak mı 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. senin kafa yapindan konusuyor anliyorsa 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Resim atan istiyordur 0 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Giydiği kıyafetlerden 0 0 Yorumla
İzmitlimm Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Fiziki yapıdan anlarm yüzde doksan tutar 0 0 Yorumla
burak_charles Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl O kendi ulaşır zaten istediğine 🥵💦 0 0 Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Gözlerinden ateş çikar 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Sen olmadıgına emınım 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Her şekilde kendini belli eder 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. O konuda biraz safım galiba anlayamıyorum 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı. Olmayan yok ki... 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Varmıki 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Anlayamaiyorum 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İster durur 0 0 Yorumla
Pooseidoonn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Sen istekli misin?) 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bakış davranış 0 0 Yorumla
sempatik444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ben sesli konusurkenki sesinden ben de oyleyim 0 0 Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Yaklaşımı 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Mesela sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
davranışlardan
Sana burada destan yazarlar sadece iki dakika bekle
Dimi ya
Hic belli olmaz en kasar gibi gozuken yatakta fos cıkabilirken en sessiz duran da yatakta panter olabiliyor
Bakışları, vücut dili, saklamak için uzak durup kontrollü gözükmeye çalışırken gizli gizli bakışları, temaslardan kaçmaması ama irkilmesi.
Valla kızlar istekli bile olsa garip garip tuhaf tuhaf hareketler sergiledikleri için anlayamayız
Davranışlarından ve konusmalarindan her turlu anlasilir. Rahattir bi kere her anlamda. Dur durak bilmezler.
Sürekli göz göze gelmeye başlar, dudaklarını ısırır, şakayla karışık temas eder, kıvrımlarını belli edecek şekilde pozisyona girer vs..
Mutlaka az çok kendini belli eder tabi karşılıklı olursa daha zevkli olur
Pek belli etmiyorsunuz siz belli etmedikten sonra anlayamıyoruz 😄
Sözlerinden ve hareketlerinden anında anlarım ve isteğini yerine getiririm :)
İstekli bir kızı nasıl anlarsınız? Diye soru sormasından
Sjdjsjd
Haksız mıyım 😂
Yakın olup sana sürtüyorsa eli ayağı durmuyor sırnaşıyorsa
Bende merak ediyorum sen istekli misin ve aramızda cinsel konuların geçmediği bi kızın istekli olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Heyecan ve farkliliga acik elence dolu biri derdm 😊 ya sen
Gözü başı ayrı oynar gözlerinden anlarsin hareketlerinde anlarsın tecrubeliysen.
Bir şekilde belli eder herhalde
Kulak memesini kontrol et hamur kıvamındaysa tamam
giyimhareketlerve gözler
Sol kulak ucu sivrileşiyor istekli olunca
Pek anlamam direk belli etmeli
Belli ediyor kendini illaki. anlstılmazki o
Bu sorunun cevabı bana da lazım
Bakışından sesinden yazışmasından yani
Muçkaya elimi atarım bakarım ıslak mı
senin kafa yapindan konusuyor anliyorsa
Sen istekli misin derim 😒
Resim atan istiyordur