Kızlık zarı muhabbeti doğru davranılır ise sorun olmaz dimi?
Ne hissettiniz sahi?
Kaç dakika sürdü?
Kızlık zarı muhabbeti doğru davranılır ise sorun olmaz dimi?
Ne hissettiniz sahi?
Kaç dakika sürdü?
anlatılan korkutucu şeyler kadar ve kafamda büyüttüğüm mesele ettiğim korktuğum kadar ne acı oldu ne de kötü hissettim, gayet güzeldi, az biraz sancı acı elbette olacak ama çok tuhaf bir hislerdi, sadece ilk birleşme ilişki anı değil, bir erkekle odada yalnız kalmak, o güne kadar kendi ailenden birinin yanında bile soyunup giyinmeye utanırken bir erkeğin senin bütün kıyafetlerini çıkartması karşısında savunmasız kalman ve daha da garibi bir erkeği ilk defa karşında tamamen çıplak olarak görmek tuhaf ve ürkütücü gelmişti o an, loş ışıktaydı ama yine de onun bedenini görüyorsun, küçük erkek kardeşimin pipisini çok görmüştüm dokunmuştum ama o küçücük bişeydi şimdi karşında onun olgun halini havaya kalkmış halde kütük gibi görmek çok çok tuhaf bir histi ve beni oldukça germişti o görüntüsü... ve bana çok tuhaf gelen başka bişeyde sevişme esnasında erkeğin altında olmak, pozisyon olarak bacaklarımı açması felan çok tuhaf hissettirmiş kendimi, ya ben napoyorum burada, üstümde bi herif napıyor böyle felan gibi saçma sapan düşünceler ve o güne kadar duyduğum a*ına koyayım gibi bazı küfürler aklıma gelmişti ve şimdi bu herif bana da koyacak gibi düşünceler aklımdaydı :D :D bunların dışında ilk birleşme anı aslında güzeldi penisin sımmsıcaklığını hissetmek güzel bir histi, ilk girince karnıma doğru yoğun ve geçmeyen bir sancı olmuştu, eşimde ilk girince bir süre çıkartmamıştı hareket de etmeden öylece içimde bekletmişti alışmam için ve kızlığın bozulması için, öyle beketmesi bir yandan çok tatlı bir histi şeyinin sıcaklığını içimi yakmasını hissetmek ama bir yandan da o sancı hep vardı karnımda, bir süre sonra azalmıştı, tam süresini hatırlamıyorum ama 1-2 dakika kadar yavaş yavaş iler geri girip çıkartmıştı ve sanırım boşalmıştı, öylece ilk ilişkimiz tamamlanmıştı. sonrasında sarılıp bir süre öylece kalmıştık kucak kucağa, o an onun küt küt atan kalbinin sesini duymak dinlemek çok huzur verici gelmişti bana, ve nefes alıp verişini sıcak nefesini hissetmek çok hoşuma gitmişti, bana sarıldığında o hep göğüslerimi hiç bırakmamıştı sürekli okşamıştı hatta emer gibi şeyler yapmıştı, o hisler de çok hoşuma gitmişti, böyle sanki onun vücudundan benim vücuduma ılık ılık bişeyler akıyor gibi bir his vardı bende ve dizlerime bacaklarıma doğru akıyor gibiydi ama vajina kısmında aşırı bir yanma hissi hep vardı böyle kaynar suya elini sokunca nasıl bir yanma hissi olur ona benzer bir histi... merak ettiğin sormak istediğin varsa cevap vermeye çalışırım, sen yaşamayı mı düşünüyorsun yoksa merakından mı sordun
Biraz çekiniyorum sanırım ve merak ediyorum. Nasıl davranmalı vs. Teşekkür ederim yorumun için 🙏🏻
çekinme ve aşırı heyecandan o an ne yapacağını bilememe durumu çok doğal, elin ayağın titriyor ama aslında ilk ilişkide erkeğe daha fazla iş düşüyor ve sen kendini ona bırakıp ona uyarsan onun yaptıklarına karşılık verirsen kolaylaşır, yani o seni öperken sen de öp, o senin vücudunu okşarken vs sen de ona karşılık ver ya da sarıl o an ona sarılman erkeğinin çok hoşuna gidecektir, aslında ilk ilişkinde kız olarak çok fazla yapabileceğin bişey olmuyor, erkek te bunu bildiği için daha çok kendisi aktif oluyor ve seni yönlendiriyor, bence fazla çekinmene gerek yok, ne yapacam ne edecem diye kafana takmana hiç gerek yok, o an her şey akışına uyup gidiyor sorunsuzca.. merak etmen de çok doğal, heyecanı bile aşırı güzel bir his emin ol, odana yalnız kaldığınızda zaten endişelerini korkularını unutacaksın o an, eğer hiç görmediysen eşinin penisine hiç bakmamanı tavsiye ederim, ilk görünce biraz ürkütücü gelebilir sertleşmiş haliyle bakmaman daha iyi, boş yere gerilmezsin çünkü ilk görünce ister istemez gözüne büyük görünüyor ve kazık gibi görünce nasıl girecek diye gerilirsin ister istemez ama emin ol fazla zorlanmadan giriyor yeterki eşin aceleci ve sert davranmasın, ön sevişmeyi uzatsın senin yeteri kadar ıslanmanı beklesin sabırla, ondan sonra problem olmaz fazla zorlanmaz girerken...
heyecandan elim kolum uyuşmuştu 5 dakika müsade isteyip nefesimi kontrol etmiştim zaten haberim vardı olacağından öncesi günü onu mutlu etmek için full kadın anatomisini incelemiştim felan ve başarmıştım gayet güzel geçmişti
Cevap
16Cevap
hiç olmadı benim.
Alkol alıyorsan biraz çok kaçırmadan içebilirsin o gece..
Ben kesin eski sevgilileri saymaya başlarım sonunu kötü biter ajsjxjcj
O kadar kaçırma 😅
Bakire kıza analdan girdim böyleydi
Bi garip hissediyorum ha
İlk deneyime bak
Kötü bence
2 dk falan surdu
Baya onsevisme yaptik ama cok yaladim cok islandi oyle soktum
O zaman çok canı yanmamıştır diye düşünüyorum?
Yani yaniyor yine biraz ama keyif aldigini soylemisti
Cok uzun da yapamiyosunki zaten acemilikte hemen bosaliyoruz
Ben ne bok yiyeceğim acep benimki telaştan sapıtmaz inşallah
Sevisin iste opusun yalayin
Yaslar kac
Hayır siz erkeklerde kendini ispatlama durumu varya sanki sert olunca daha erkek oluyor
Ilk gun oyle sokamaz
Tecrubeli mi bu kisi
Yaslar kac
Kesin tecrübelidir it bak sinirlendim kim bilir kimlerle ama benim ilk, ben 22 o 24
Sonuc olarak durdurcak olan sensin
Sırılsıklam da olsan delik dar yani illa ki acıyor ağlamıştım ben 😂😂
20 dakka sürdü güzeldi
Aynı anda mı boşaldınız peki
O önce geldi
Peki ne hissettin? Yani siz erkeklerde nasıl oluyor? Aidiyetlik duygusu mu?
Kızlık zarı ile ilgili sorularını sorabilrsin.
Kız arkadaşımdı becerip * seviştim sadece beni bıraktı o olaydan sonra
Hiç olmadı :)
Bence doğru kişiyle doğru zamanda olsun hiç acele etme
Bn olsam 4 saat sürdürürdüm sonuçta ilk gece
😒
arkadan olmuştu çok kötüydü çok kısa sürdü
Niye arkadan
@maksatmuhabbet13 bakireydim
Eevlenmedinmiki
Anlatmamı istiyorsan gel
Burada nasıl anlata bilrim ki
Uygun bir dille