Cinsel Yaşam Erken boşalmaya çözüm nedir? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 117 Erken boşalmaya çözüm nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
sıkıntıoldurecek Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl istersen öğretirim geç boşalma için yoları 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla
bozok52 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl O yokken isi bitrlm gerilme 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sacmaliyosun Yorumla bozok52 +1 yıl Nedn olmasin Yorumla bozok52 +1 yıl Hani mesaj kutum istegim bos Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben çara bulamadım. 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Bol bol İdman yapın 0 0 Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Her gün yapmak en doğal çözüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl senin sayende oluyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seninki darsa oda erken boşalır Yorumla Soran +1 yıl Çözüm ne peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cözümü var hap veya gel erken boşalmayla ilgili zamanında bende kullandım 15dk arttırıyor ama bende sertleşme sorunu yok eşinde oda var Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2-3 defa yapamıyor mu Yorumla Soran +1 yıl 1 zar zor ne 2 3ü Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kaç yaşındasınız ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Esim 38 ben 34 Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Çok geç bir yaş sayılmaz ki rahatlatamıyor mu seni Yorumla AtesliPrens03 +1 yıl daha da gençmiş adam Olayın kökeni psikolojik. Bu duruma sebep olan şeylerden birisi de Sanal sextir. Enişte rahat durmayıp böyle yaptıysa sana odaklanamayacağı için sorun yaşar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
istersen öğretirim geç boşalma için yoları
Nedir
O yokken isi bitrlm gerilme
Sacmaliyosun
Nedn olmasin
Hani mesaj kutum istegim bos
İkinci kez yapın
Boşa
İstersen konuşalım biraz
Ben çara bulamadım.
Bol bol İdman yapın
yani sokarken mi bosaliyor
Nasıl bir çözüm arıyorsun
Her gün yapmak en doğal çözüm
D şıkkı.
Boş verin
senin sayende oluyor
Neden ne alaka
seninki darsa oda erken boşalır
Çözüm ne peki
cözümü var hap veya gel erken boşalmayla ilgili zamanında bende kullandım 15dk arttırıyor ama bende sertleşme sorunu yok eşinde oda var
Evet
2-3 defa yapamıyor mu
1 zar zor ne 2 3ü
Kaç yaşındasınız ki
Esim 38 ben 34
Çok geç bir yaş sayılmaz ki rahatlatamıyor mu seni
daha da gençmiş adam Olayın kökeni psikolojik. Bu duruma sebep olan şeylerden birisi de Sanal sextir. Enişte rahat durmayıp böyle yaptıysa sana odaklanamayacağı için sorun yaşar
Cok erken
Ananaslı meyve suyu
Ciddimisin