Cinsel Yaşam Peniste piercing hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Soru yukarda Peniste piercing hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Piercinge gerek yokDamar varsa yeterdir görüntü için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Görüntü için değil sadece o his için de lazim Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Partnerim izin verirse 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Diyelim verdi Yorumla Herakkles +1 yıl Olurr Yorumla Soran +1 yıl İşte bu ya Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Kafayı yemem gerek yaptırmak için 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Belki yaptırırsin he? Yorumla Muhdar +1 yıl Büyük konuşmuyayım da gece gece aslaa Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun konuştun bile Yorumla Muhdar +1 yıl Kendimden eminim böyle uçuk fantezilerim de yok 😂 Yorumla Tablepencil +1 yıl Ben karşıydım böyle şeylere bir gece eski sevgilim alkolüm e uyku hapı atıp arkadaşını çağarıp delik delip pirsink taktırmış tı uyanınca çok sinirlenmiş tim Yorumla Muhdar +1 yıl Yok daha neler 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bir bakmışsın olmuş Yorumla Muhdar +1 yıl Kısmett Yorumla Soran +1 yıl @Tablepencil eski ölü sevgilim olurdu Yorumla Tablepencil +1 yıl Yoksa Sen mi sin Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Olur ben de vajinada ve memelerde seviyorum 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Düşüncesi bile içimi kötü yapıyor 0 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Bence çok hoş durur 1 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Bi orası kalmıştı zaten :D 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. oha yaa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oha olan kısım ne? Yorumla şahinn1 +1 yıl penise pircing mi takılır arkadaşm başka yer kalmadı mı Yorumla Soran +1 yıl Takılıyor arkadaşım ben ne yapayım Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Offfff ark takmıştım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne? Yorumla emrecn34 +1 yıl Evet Yorumla emrecn34 +1 yıl Piarcing takıyorum ben istiyen ark onu dedım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl hissediyorsun Yorumla
VELİTTİNANZO Takip Et Xper 7 Yaş: 21 +1 yıl Çok güzel ya benimde kocamda var 0 7 Yorumla ahmediiii +1 yıl Tecrübe gözümsun helal😂👍 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ikna ettin taktik Yorumla VELİTTİNANZO +1 yıl O benim memem için almıştı ben de dedim ki eğer sen takmazsan ben de takmam öyle ikna ettim Yorumla Soran +1 yıl Dur bir dakika asıl soru şu o senin nasıl ikna etti Yorumla VELİTTİNANZO +1 yıl Acımıyor ki bir şeyi yok Yorumla Soran +1 yıl Benim tenim hassas maalesef... Yorumla VELİTTİNANZO +1 yıl Haa o zaman acıması normal Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Saçma buluyorum 1 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Ilginç 🤔🤔 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Korkunc 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. benim var. önermem 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla mdrx592 +1 yıl Bir artısı yok Yorumla Soran +1 yıl Canın acıyor mu, cinsel ilişkide nasıl etki ediyor. Bi yeşillendir Yorumla mdrx592 +1 yıl çıkarttım onu. Yeri boş. Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Okurken canım acıdı 0 0 Yorumla
Bastosss Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Nasıl olacak 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Dövmeciler yapar herhalde Yorumla Bastosss +1 yıl Sen seviyor musun Yorumla Soran +1 yıl Bir keresinde gördüm çok hoşuma gitmişti Yorumla Bastosss +1 yıl Gizliden çıkıp yazsananaa bwna Yorumla Soran +1 yıl Niye yazayım Yorumla Bastosss +1 yıl Bişey soracağım Yorumla Soran +1 yıl Sor burdan Yorumla Bastosss +1 yıl Burdan olmaz Yorumla Bastosss +1 yıl İki dk soruyum nolcak Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla Bastosss +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Piercinge gerek yok
Damar varsa yeterdir görüntü için
Görüntü için değil sadece o his için de lazim
Partnerim izin verirse
Diyelim verdi
Olurr
İşte bu ya
Kafayı yemem gerek yaptırmak için
Belki yaptırırsin he?
Büyük konuşmuyayım da gece gece aslaa
Geçmiş olsun konuştun bile
Kendimden eminim böyle uçuk fantezilerim de yok 😂
Ben karşıydım böyle şeylere bir gece eski sevgilim alkolüm e uyku hapı atıp arkadaşını çağarıp delik delip pirsink taktırmış tı uyanınca çok sinirlenmiş tim
Yok daha neler 😂
Bir bakmışsın olmuş
Kısmett
@Tablepencil eski ölü sevgilim olurdu
Yoksa Sen mi sin
Ben yaptırmıştım ama çikarttim
Olur ben de vajinada ve memelerde seviyorum
Düşüncesi bile içimi kötü yapıyor
Partnerim isterse yaparim
Bence çok hoş durur
Girince hem sizin canınızı yakar hem de bizim
Bi orası kalmıştı zaten :D
oha yaa
Oha olan kısım ne?
penise pircing mi takılır arkadaşm başka yer kalmadı mı
Takılıyor arkadaşım ben ne yapayım
Offfff ark takmıştım
Ne?
Evet
Piarcing takıyorum ben istiyen ark onu dedım
Nasıl hissediyorsun
Çok güzel ya benimde kocamda var
Tecrübe gözümsun helal😂👍
Nasıl ikna ettin taktik
O benim memem için almıştı ben de dedim ki eğer sen takmazsan ben de takmam öyle ikna ettim
Dur bir dakika asıl soru şu o senin nasıl ikna etti
Acımıyor ki bir şeyi yok
Benim tenim hassas maalesef...
Haa o zaman acıması normal
Saçma buluyorum
Luzumsuz geliyor
Neresine takıyorlar onu ya
Ilginç 🤔🤔
Korkunc
Bence diğerinde iyi
Saçma yaa
Saçmalama nasıl iş görecek