konuştuğum kişi arzuladığını açıkca söyledi resmen ama ben seven birinin bunu söylemiycegini düşünüyorum yanılıyomuyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yanılıyorsun, seni seven bir erkeğin seni arzuladığını söylemesi çok güzel değil mi? Neden bunu duymak garip geliyor ki. Sonuçta o kişi senin arkadaşın değil sevgilin. Bu durumda sana karşı cinsel duygularının olması, arzulaması çok normal değil mi?
Seni arzulamasından daha çok, bu arzularını nasıl yönettiği daha önemli bence. Normal karşılaman gerektiğini düşünüyorum. Seni arzuladığını söylemesi anormal bir durum değil.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Eğer gerçekten seviyor ayrılmasından korkuyursa söylemez belli etmez ama olsa da olur olmasa da olur diye düşünüyor sevmiyorsa rahatça söyler bence şunu bil ki insan sevdiğini arzular arzulamalı yani eşimizle sevgilimizle hayattaki en güzel en doğal zevki ihtiyacı karşılayamayacaksak niye sevgiliyiz o zaman canım cicimlik te bir yere kadar bence insan seviştikçe aşk çoğalır 😊😘
00 Yorumla
+1 yılSöylemez amaç fesatlık veya hata arama veya küsur görmeye yönelirse yani insanın içinde kötülük sinsilik yatıyorsa yapacağı bir şey bellidir egerki insanın içinde kötülük ve ya fesatlık veya sinsilik yok ise yapacağı şeyler bellidir herkes elini bence vicdanına koysun
kimse 10 yasinda çocuk değil sonuç ta insan kendine belli eder diyorum her şey ortada 🤨00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek arzular bunda sıkıntı yok arzulamaması zaten saçma olur fakat badoslama seni arzuluyorum demek net cinsel birliktelik istemek anlamına geliyor, ne kadardır konuşuyorsun bilmiyorum da 2-3 haftalık konuştuğun adam seni arzuluyorum diyorsa seni içten seviyor oluşu mümkün değil. d
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay
- +1 yıl
Sen hiç buluştun mu bu adamla karşılıklı filan
Soran+1 yılHayır yani internetten tanışmadık canlı olarak birbirimizi gördük ortak tanıdığımızın olduğu bir yerde bakıştık sonra konuşmaya başladık
- +1 yıl
@FigmudSreud sevilen insan nerde pardon nerelerde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
31Cevap
+1 yılGünümüz insanları için sevgiden bağlanmaktan daha elzem mevzular var hızlı tüketim ilişkileri moda artık o yüzden her arzulayan sevmiyor her sevende açık açık arzuluyorum diyemiyor sevgi bir hareketle bir söylemle de anlaşılacak bir kavram değil acele etme biraz ilişkinize zaman tanı o kadar hızlı ilişki yaşanıyor ki artık seni seviyorumlar canımlar cicimler çok kolay ağızdan çıkıyor ve gittikçe samimiyetini yitiren kelimeler cümleler benim için o yüzden anlamlı bir şey yaşamak istiyorsan ilişkine zaman tanı arzularına göre hareket etme karşı tarafın bu tarz yaklaşımlarını da sevgi belirtisi olarak görme beğeni ifadesi daha çok :)
23 Yorumla- +1 yıl
Bunu seni seviyorum demeden de yapıyor işte insanlar bazı insanlar masum kalmış arzuluyorumla seviyorum ayrımı yapılamıyor ki insan sevdiğini tabi ki arzular ama arzuladığını sevmeyebilir sana bu düşüncen için kızamam senin seçimin doğal bir hakkında kimse de karışamaz yargılayamaz bu konuda iki taraf içinde diyorum kartlar açık oynanır ortak paydada buluşulursa üzülen olmaz sadece umarım ilişkilerinde şeffaf kalıp isteklerini karşı tarafa net belli ediyorsundur
Seven erkek seni arzuladığını açıkça söyler. Sevdiğini arzulayacak ya kimi arzulasın demese bu sefer de niye beni arzulamıyor denir.
48 Yorumla- +1 yıl
Seven erkek önce sevdiğini söyler.
- +1 yıl
Seven sevdiğini arzular ama arzulamak için sevmek gerekmiyor.
- +1 yıl
Ve arzuladığını sevmekten önce diyen çook erkek var.
+1 yılŞöyle ki bu duruma göre değişir seviyorsa zaten seni arzuluyor istiyor demektir ama bunu sadece tensel mi yoksa duygusal olarak mı istiyor o önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılTensel olarak ima etti arzuladığını
- +1 yıl
Tam olarak detayınızı bilmiyorum ama ne kadar zamandır birliktesiniz mesela?
Soran+1 yıl2 ay ve buluşmadık hiç ama internetten tanışmadık birbirimizi görüp gerçekte gördük beğendik konuşmaya başladık
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkça böyle bir şeyi söyleyen heleki ciddilik, evlilik öncesi bunları konuşması
Bu kişiden sevgi bekleme uzak dur oylesinden hayır çıkmaz emin ol hevesi geçene kadar isteğini elde edene kadardır.
10 YorumlaErkek kişisi bunu sevmeden bile söyleyebiliyorken, severken gayet tabi söyleyebilir.
10 Yorumla
+1 yılya böyle eğer 2 aylık birisiyse boğa burcu olabilir dikkat et :)
00 YorumlaSadece bu konuda değil, her konuda mert ve açık bir insan olduğuna eminsen sorun yok 👍
00 Yorumla
+1 yılSöyleyiş tarzına göre değişirde, seni arzulamayacakda kimi arzulayacak kanka allasen
01 Yorumla- +1 yıl
Ya sevdiğini biliyorsak ama arzulamıyorsa
Sevme ile alakası yok sevişmek istiyor o kadar ihtiyacını görmek istiyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven önce sevdiğini söyler arzuladığını değil. Yani seninle seks istiyorum başka bir şey değil demek istiyor. Kaç uzaklaş hemen
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılseven çekinir anlık bi şey düsünen pat diye söyler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Söyler diyemem aslında yanılmıyorsun biraz azmış sanırım
00 YorumlaEvet ben söylüyorum ama 23 yıldır erkek yerine koyan olmadı düzgün erkek sevmiyosunuz
00 YorumlaKişiye göre değişir bence nazende hiç bir şey söylemeye bile gerek kalmaz 😉
00 Yorumla
+1 yılSizin beyin yapınız gerçekten incelenmeli ya
10 Yorumla
+1 yılSeviyor diye arzulamayacak mi yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek kesinlikle bmyle bişey söylemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ortalama 6 aydan once soyluyorsa sevdigine inanmayacaksin
01 Yorumla- +1 yıl
Zamanı olmaz ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVerecekse sevmediğine söylerim
00 Yorumla Ciddi ize normal smaç farklı ise normal değil
00 YorumlaAranızdaki muhabbetlere bağlı
00 YorumlaOnu tanımıyoruz. Bir genelleme yapamayız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki ilişkiye bağlı
00 Yorumla
+1 yılSöyler tabi ki de niye söylemesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbaza demek başka açıklaması yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli olmaz karakterine bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet söyler niye söylemesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok samimi olmadıysanız söyleyemez
00 Yorumla
+1 yılhisettirsen evet
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hissettirirsem
- +1 yıl
Azdirirsan
Soran+1 yılSevse bile azdırırsam derken neden böyle bişey yapıyımki ne dersem azar mesela
- +1 yıl
Genelde kıyafet ile başlar bu isler
Soran+1 yılSözle nasıl olur
- +1 yıl
İşveli cilveli veyahut bel altı konuşursan
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBen söylerim
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğin kıza söylermisin
- +1 yıl
Söylerim neden söylemim. Onunla ciddi düşünüyorsam ve o benim hayatımdaysa sadece ona yükselirim zaten ben. Başka bir kadına yükselemem ki
Evet soyleyebilir
00 Yorumla
+1 yılDoru spluyon
00 Yorumla
+1 yılBazen
00 Yorumla
+1 yılhayat prensibine göre değişir
00 Yorumla
+1 yılYani değişir açıkcası
00 Yorumlasöylemez
00 Yorumla
+1 yılEvet insan sevdiğini arzular
00 Yorumla
+1 yılMümkün
00 Yorumla
+1 yıltabikisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden verme sakın
01 Yorumla- +1 yıl
Yüz verme yani :)
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Her erkek söyleyemez
00 Yorumla
+1 yılArada samimiyet olduktan sonra söyleyebilir
00 Yorumla
+1 yılNaptin o daha önemli
00 Yorumla
+1 yıldoğru.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında