Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Görsellik kısmın önemli ama önemli olan sınırsız şehvetli istekli doyumsuz olması balık etli olması tercih ederim sevişmeyi bilmesi lazım cinselliği bilmesi lazım ön sevişmeyi yapması lazım sinir olması lazım
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Fiziksel çekicilik konusundaki tercihler kişiseldir ve bireyler arasında büyük ölçüde değişebilir. Herkesin kişisel zevkleri farklıdır, bu nedenle bir kişinin fiziksel görünümü konusundaki tercihleri değişkenlik gösterebilir.
Bazı insanlar fiziksel çekicilikte fit ve sağlıklı bir görünümü tercih edebilirken, diğerleri balık etli bir görünümü daha çekici bulabilir. Marifet, karakter, zeka, duygusal zenginlik gibi diğer özellikler de bir kişinin çekiciliğini belirleyen faktörler arasında yer alabilir.
Herkesin kendine özgü tercihleri ve değerleri vardır, bu nedenle genel bir kural oluşturmak zor. Önemli olan, karşılıklı saygı ve iletişimde sağlıklı bir denge kurabilmektir.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkiside olsun isteriz ama sevdiğimiz hoşlandığımız olduktan sonra balıketli ya da zayıf farketmezki
Kişiye göre değişir o. Ben bakmam balıketli ya da zayıf vs ama mümkün olduğunca kıvrımları olsun zayıfta olsa kadın gibi dursun belli olsun
11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kıstası farklıdır benimki el değmemişliktir ama asla emin olamayacağım için cinsellik yaşamayacağım. Yanlış anlaşılmasın el değmemiş kız yoktur demiyorum benim karşı cinse güven sorunum var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için önemli değil
00 Yorumla Hem marifetli olacak, hem karakteri iyi olacak, hem fiziği iyi olacak. Aksi halde otursun evde anasıyla fasülye kırsın, ne işi var yatağımızda
23 Yorumla- +1 yıl
Peki diyelim bunlardan birisi yok kadın seks konusunda çok marifetli ama dış görünüşü güzel değil yani yüzü güzel de fiziği biraz çekici değil tercih etmez misiniz yine de
Erkekler görsel varlıklardır.
Rus deyiminde denir ki
Erkeklerin gözlerine
Kadınların kulaklarına hitap edebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılSevebiliyorsam fark etmez. Sadece cinsellik değil ilişki. Hayatı paylaşmaktır
10 YorumlaCinsellikte benim için her şeyin önemi var fakat çoğunlukta olan abazalar için hiçbir önem teşkil etmiyor kadın 🤣
03 Yorumla- +1 yıl
Yani bu çok belli bayanların hiç cevap vermediği cinsel sorularda erkeklerin en az 45 kişinin cevap verdiği hallerden anlaşılıyor
+1 yılHerkes hayalinde yatmak istediği biri var
İşte o kişiyi hayal eder
Daha sonra cinsel ilişki zevki başlar
Cinsellik piskolojiden başlar00 Yorumla
+1 yılYok kuantum mekaniği ve Dengesizlik termodinamiği önemli
00 Yorumla
+1 yılGüzellik erkekler için önemlidir. Hele ki cinsellikte.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ortalama güzellik ve boy asgari tercih balık etlide olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz onem tasiyor bana sonucta oda oanda etkiyi zevki arttiriyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılAteşli doyumsuz olsun görsel çokta önemli değil. Zevk odaklıyım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Cinsellikte bence önemli olan tutku arzu isteklilik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyisevismelii girsek zaten anlık içine girince tek düşünce zevk almak oluyor iki tarafin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBalina gibi olmasın tabi. Ama ben kadında herşeyin küçüğünü seviyorum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. balık etli severim kadın dediğin etli butlu olur 😂😂 tahta sevsek keresteciden tahta kestirirdik 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmarifetli olması ve güvenilir olması yeterli benim için obez olmadığı sürece kilolu kızlar ile ilişkide daha farklı zevkler yaşanabiliyor
00 Yorumla
+1 yılNormalde hanım hanımcık terbiyeli çekingen ama yatakta sınırsız kuralsız doyumsuz çok ahlaksız sıkı sert kalkık çıkık göğüsleri ve kalçası olan kızlardan çok etkilenir
02 Yorumla- +1 yıl
Cidden böyle kızlar var mı
- +1 yıl
Öyle kızlar derken. hangi özelliği şaşırttı seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bence var. Balık etli ya da fit olması tercihim olur tabiki. Ayrıca işini bilmesi de.. Sen balık etli misin peki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. görsellik evet önemli ama balık etli biride güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Görsellik onemli bir etken, göze hoş gelmeli ama his duygu haz olarakta lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHafif balık etli ya da fit de olabilir ama seks aninda çok dikkat edilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHissin oluşmadığı kişilerle birliktelik yaşıyorsan bu daha çok görsellik bence...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Çoooook önemli en azından benim için tahrik gücü yüksek olur😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞişman ve güzel değilse tahrik bile olmam
16 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisiniz ilk defa şişman diyen bir erkekle karşılaştım 🙂
Cevap sahibi+1 yılKöylüyüz 😂😂
- +1 yıl
Ne alaka yani şimdi anlamadım köylüler hep şişmanmı ister
Cevap sahibi+1 yılEvet yastık gibi olacak 😂
- +1 yıl
Ne güzel demek ki şişman kızların da kısmeti varmış açıkçası cevabınız yüzünü güldürdü
Cevap sahibi+1 yılGenelde böyledir aslında ama hayaller çıtır kadın gerçekler çocuk doğurmuş salmış kendini şişman olmuş kadındır 😂
İstekli bir kadınsa fiziğinin çok da bir önemi yok bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. görselle başlarsın önce sonra marifetle birleşince de harika olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aşık olduğum kadınlara daha çok istekli oluyorum ama aşık değilsem bacak boyu kalçası poposunun pürüzsüz olması hatta popo çizgisinin düzgün olması bile ayrı etkiler. Vajina çokta önemli değil ama
00 Yorumla
+1 yılBalık etli tercih ederim
10 Yorumla
+1 yılHer erkek güzel vücutlu kadın ister, şişman olmayacak, çok zayıf da olmayacak
00 Yorumla
+1 yılmarifetten kastın nedir mesela
04 Yorumla- +1 yıl
İşte yatak odasındaki fantezi marifetleri gibi öyle düşündüm bu soruyu yazarken
- +1 yıl
yani iyi oral yapması partnerini memnun etmeside diyebilirmiyiz
- +1 yıl
Diyebiliriz tabiki sizin hayal gücünüze kalmış
- +1 yıl
o zaman fizikte erkeklere gore goreceli bir kavram.. mesela bende balık etli severim.. bu arada siz evlimisiniz
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beni sevdiğini bileyim yeter
10 Yorumla
+1 yılBalık etli olacak o kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılFit ve zayıf seviyorum
00 Yorumla İstekli olsun enerjisi yüksek olsun isterim
00 YorumlaFit olsun
Birazda hareketli olsun00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılbakımlı, temiz, marifetli. gerisi göreceli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Hocam soru ve cevap içinde gizli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaliketli daha se. ksi geliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgorsellık azdırır ama o an ne gorsen farketmez
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa mutlu olur gördügüyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbalık etli tercih ederim
00 Yorumla Senin gibi olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
Benim nasıl biri olduğumu nereden biliyorsunuz görmeden
- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kişiye göre evet
00 Yorumla
+1 yılHem sevmem hemde marifetli olmalı
00 YorumlaSeçiciyim evet
00 Yorumla
+1 yılBalık etli
00 YorumlaSeviyor olmam lazım o daha onemli
00 Yorumla
+1 yılçok önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEnerji ıyumu
00 Yorumla Evet epey önemli
00 Yorumla
+1 yılKilolu kadınları arzulayamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMarifetli olması yeterli
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMarifetli misin
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılBalık etli Beyaz ten
00 Yorumla
+1 yılÖnemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılnamuslu s2yorum ben
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım