Zaten biliyordum da hatta görmüştüm fotoğraflar filan kızların çıplak fotoğrafları yine de hayret ettim sen diyince şimdi sen böyle diyince yine doğrulanmış oldu ben kimseyle konuşmuyorum bu işler peşinde koşmuyorum hesabım gizli mesaj kutum da kapalı zaten ne ben kimseye mesaj atarım ne de başakası mesaj atabilir sorulara yazıyorum sadece birde hiç denemedim yapmadım bilmem anlamam da
Soran
+1 yıl
He anladımm oha cidden mi ne güzel ya nasıl iradene sahip çıkıyorsun kızlar seni havada kapar oysa ki
Yok be bende ahım şahım değilim de kendimi tutmaya çalışıyorum zor oluyor mastürbasyon yapıyorum tabiki de p*rno izliyorum bazen aşırı fazla olduğu zaman çok yapıyorum günlerce 1 hafta hatta geçiyor bile çok olmazsa istek 2 3 gün yine yaparım lise üniversite zamanı çok yapardım bu bir kaç sene önceye kadardevam ettti sonra biraz biraz azaldı eskisi gibi değil ama yine de var tabi keşke tamamen kurtulabilsem ama olmuyor işte
E yani de yani aslında libidom yüksek de seks yapmak istemiyorum pişman olurum diye zor tutuyorum zaten sexting yapan yatağa gelecek diye bir kaide olmuyor ki
Eyvallah kardeşim işte o yüzden seks yapmadım en azından da keşke bunu da yapmasam ama elimde değil ya 5 vakit namaz kılıyorum yemşnle ama kurtulamıyorım bu olaydan bir türlü maalesef:( tek tesellim p. rno izlemeyi bırakmam en azındna
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl nerden kız buluyon ki onu yapıyorsan gerçeğini hayli hayli yaparsın
Yok beee öyle olmuyor o işler buradakiler tabi nereden olacak gidiyor çoğu
Burdan mı buluyorsun kızları
Evet noldu ki sen bulamıyor muusn
Zaten biliyordum da hatta görmüştüm fotoğraflar filan kızların çıplak fotoğrafları yine de hayret ettim sen diyince şimdi sen böyle diyince yine doğrulanmış oldu ben kimseyle konuşmuyorum bu işler peşinde koşmuyorum hesabım gizli mesaj kutum da kapalı zaten ne ben kimseye mesaj atarım ne de başakası mesaj atabilir sorulara yazıyorum sadece birde hiç denemedim yapmadım bilmem anlamam da
He anladımm oha cidden mi ne güzel ya nasıl iradene sahip çıkıyorsun kızlar seni havada kapar oysa ki
Yok be bende ahım şahım değilim de kendimi tutmaya çalışıyorum zor oluyor mastürbasyon yapıyorum tabiki de p*rno izliyorum bazen aşırı fazla olduğu zaman çok yapıyorum günlerce 1 hafta hatta geçiyor bile çok olmazsa istek 2 3 gün yine yaparım lise üniversite zamanı çok yapardım bu bir kaç sene önceye kadardevam ettti sonra biraz biraz azaldı eskisi gibi değil ama yine de var tabi keşke tamamen kurtulabilsem ama olmuyor işte
Çok kötğ bişey bu olay ya yaş kaç
32 olacak işte
Hee baya da varmış evlilik düşünmüyor musunuz peki
Yok düşünmüyorum benim hayatım zaten berbat evlilik ben de olmaz bana göre de değil
Demmeki başka mesguliyetin yok kendine yeni hobiler flm edin
Ya aslında var çalışıyorum her zaman böyle olmuyorum da bazen çok artıyor isteğim ya çok kötü
Kanka gerçekte daha iyi
E yani de yani aslında libidom yüksek de seks yapmak istemiyorum pişman olurum diye zor tutuyorum zaten sexting yapan yatağa gelecek diye bir kaide olmuyor ki
Aklını başka yerlere vermen lazım
Haklıosn da olmuyor ua
Sürekli sexting yaparak.
Ne mantıklı cevap be kardeşim
Daha mantıklı cevapları ücretli sunuyorum
Diğer alternatiflerden daha iyidir bence
Hmmm beğenir misin soruyu rica etsem
Tamam
Noldu
Hojamm burada nasil buluyon kiz be
Bazıları çok istekli oluyor da son zamanlarda aşırı durgun yaaa 5 ay olmuş soralı o zamanlar çok iyiydi ya hatta sanal FB bile olmuştu yani
Dhdhdhdh sen hakimsin baya belli eyw
Hahahaha eyvallah reis sen yeni mi girdin? Ben 1 senedir ne insanlarla karşılaştım valla arkadaş da edindim
Yeniyim ben henuz de kafalar garip valla burdaki
Aynen öyle kral dikkat et fake de dolu trol de. Baya da duruldu bu arada ya
Eyw bakacaz artik
Zina yapma
Eyvallah kardeşim işte o yüzden seks yapmadım en azından da keşke bunu da yapmasam ama elimde değil ya 5 vakit namaz kılıyorum yemşnle ama kurtulamıyorım bu olaydan bir türlü maalesef:( tek tesellim p. rno izlemeyi bırakmam en azındna
Görücü evlen , cinsellik konuşma kızlarla
Ya daha erken çok benfe ya ne bileyim dişünmğyor değilim aslında ds