Erkek gibi hissetmiyorum onları
Ama Ortadoğu erkeklerine hastayım
Kürt Arap erkeklerine kurban
Erkek gibi hissetmiyorum onları
Ama Ortadoğu erkeklerine hastayım
Kürt Arap erkeklerine kurban
arkadaşım sana şöyle bi açıklama yapmak istiyorum üniversite hayatımda bir yerimde öyle bir şeytan tüyü çıktıki karma kaldığım yurtta bir yılda 12 tane kızla seks yaptım 12 ayrı kız ile 1 kaç kez bunların arasında efsane güzellikte diyebiliceğim 2-3 kızda oldu benim alet 16 cm filan belki aşağıdır belki yukarı ayık kafayada seviştim sarhoşkende yaptım bir tanesi bile oo küçük bu demedi ne zaman girdiyse hep hoplattı ilk başlarda ve son 25 30. dk da orgazm larını yaşadılar fakat şu an 36 yaşındayım bir kaç tane 20 li yaşlarda kızla takıldım aleti görünce küçükmüş deyip dalga geçiyormuşcasına konuştuktan sonra ilişki sonlarında ya boşalıyor ya da kasıklarım ağrımaya başladı diyip yavaşla diyorlar DEMEM O Kİ SİZİN BU boy takıntınızı anlamıyorum bir türlü yaşını bilmiyorum ama son nesil böyle bir dert içinde
Ama ufak ta sulandırmazki
Erkek dediğin önü uzun kalın
Omuzları iri geniş esmer kıllı uzun boylu offffd allahimm
tatlım öyle birini istiyorsun peki sen ona ne verebiliceksin mesela boyun kaç nasıl bir şeysin nasıl bir dişi olarak kendini tanımlıyorsun
Ben kendimden emin olmasam böyle arayisim olmaz. beyaz tenliyim gözlerim yeşil hafif çekik burnum ufak kumralim 1.65 67 kiloyum tek sorunum biraz kilom var ama esmer ve yapılı erkekler balık etli sevdiği için sorun etmiyorum
Ayrıca 18 im
valla yavrum çıtayı çok yukarı kurmuşsun 165 boy ile ve boyundan 2 kg fazlan ile 180 boyunda bir erkek seni ne yapacak yanında çocuğu gibi mi gezdirecek böyle bir adam için ona vereceğin şey senin en az 175 boy olucakki düdük gibi durma kusura bakma sen böyle aşağılık komplexine girersen senide kimse beğenmez ya da kullanılırsın 180 lik alır bir güzel tadına bakar sonra bay bay fack bady olursun
Amacım zevk almak zaten. Evlilik ya da ciddi ilişki niyetim yok. Gayette beğeniliyorum beyaz tenli güzel biriyim kimse boyuma bakmıyor
:) doğru yoklukta giderin olur
Aman namuslu ev kızı devri geçti be amca. Zevk al geç takma bu kadar
hahahaha bunu br kız asla diyemez buna eminim sen kız görünümlü bir sapsın buna eminim
Kızım. Beni yatağa atmak için bu dediklerim biliyorum canım ,😅 bu lafları com duydum özele geçmek için bahane
tek bir kelime bile özele geçelim demedim konuyu sen açtın :) ben değil
Tabi 😅
bir horny kız bu adımı hep atar
Ne diyorsun amca.
özelde bekliyorum :D
Sana vermem ben 😅
senmi vermiceksin ben istemiyorumki sen kendin oturucaksın üstüne
Hayır
sanırım bir hayal kurdun yoksa bu kadar gecikmezdin
tecrübeli biri ile zevkin üst noktasında olmayı düşünmedin sanırım
Amcacığım. Girermisin lütfen
nereğe giriyim :D? önce ağzına ne dersinn
Gidermisin dedim bebeğim
arzulu bir kız böyle sözlerle bir erkeği gönderemez
Hmm peki gitmen için ne yapmalıyım
içine beni almalısın dudakların bende olmalı devamını yazıyım özelde gidersin
sugar daddy istermisin?
Olur
ee dm ye gell o zaman
çok beklettin böyle olmuyor lolitam
Cevap
6Cevap
Nevşehir erkekleri de tam istediğin gibi 😁😁
Çok merhametli ve vicdan sahibisinn bence. Ondan oluyor...☺️☺️☺️
asyalı kızlar candır kalp kalp kalp
Ortadoğu erkekleri aynı sekilde
Sende Kürtsün galiba 🤣
Hayır. Ben aslen Nevşehir türkmeniyim
Nerdn biliyorsun onların şeylerini 🤣
Videolardan görüyoruz ya illaki. Beni sulandıran tek erkek ırkı Arap ve Kürtler. Özellikle esmer kıllı olanlar yapılı kalın olanlr
Yürü be sana bi istekli boğa lazım 🤣
Evet.
uzaktalar zaten sıkıntı etmene gerek yok.
Çok şükür evet. Bizim buraya tarla için doğudan erkekler geliyor da gönlümüz açılıyor
Çok büyük olunca da korkuyosunuz ama
Üzülme üstüne otur
Hissetmem ki onları. Ama Ortadoğu erkeğine esmer killiysa ve kalınsa her saat veririm
Beni tarif ediyorsun sevindir bu adami
@Besthee_ tamam. Veririm
@Besthee_ evetttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?