Şimdi şöyle 2 haftadır devam eden bir ilişkim var. Çok iyi anlaşıyoruz yani değer verdiğini hissediyorum. Uzak mesafe ilişkisi ama görüşme şansımız var ve iki haftaya kadar da buluşcaz. Bana garip gelen şu önceden kimle konuşmaya başlasam sürekli sürekli cinsel muhabbet açarlardı ve devam ettirmezdim konuşmayı. Bu öyle değil konusu dahi açılmadı bu beni sevmediği için olabilir mi ya da istemiyor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılIyi ne güzel benimde birazdan tanışacağım insan olacak öyle patronlarla takilmacalar gibi değil vallahi soğudum artık ilgimi çekmiyor keşke biraz insan olabilseydi ne güzel sözlerim vardı ama o her daim ilgili erkekleri dinler iltifatbalir hayırdır biz o çocuğunuz bunca zamandır canım yerine koyuyorsun instegramda poz vermeler barlarda takılmalar evlere kadar bırakmazlar tükürüyorum utanıyorum lan asla olmaz asla ilgimi görmek kimseyle konuşmuyor rezil ettim resmen okadar coo severdim değer verirdim allah biliyor birdaha olmayacak artık size olan herşeyim bitti sosyal medya sizin olsun benden altınlarınızda sizin olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Cinsel muhabbet açınca devam etmiyor açmayıncada beni sevmiyormu diyorsun çok tuhafsın :P
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır aslında anlatmak istediğim şu, cinsel muhabbet konuşmak istemiyorum demedim. Karşı da değilim Karşıma çıkan insanlar abartıyordu sürekli sürekli konuşulmaz yani. Sadece acaba ne düşünüyor olabilir diye merak ettim
- +1 yıl
Sana abi tavsiyesi
Cinsel muhabbet iş ciddiye binene kadar açılırsa bir ilişkide o ilişkinin amacı sen değilsin bedenin bunu unutma... karşındaki cinsel muhabbet açmıyorsa libidoosu olmadığından ya da seni istemediğinden bunu yapmaz... sana saygı duyduğundan seninle ciddi hayalleri olduğundan bunu yapar...3 günlük ilişkilerde karşındakinin zaten kaybedecek birşeyi olmaz ve senden koparabildiğini koparmak ister...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimmm bir sorum daha olacak ama vaktiniz varsa yanıtlarsanız sevinirim
Soran+1 yıl24 yaşındayım. Arkadaş ortamım falan yok yani arkadaşlarım var ama görüşmüyorum kafeye oraya buraya gitmem. İnstagramdan da fotoğraf paylaşmam aktif değilim yani bu konularda sadece gerek duymadığım için yoksa dışarıdan falan beğenilen bir insanım yani egoistlik olmasın da kendimi de güzel buluyorum. Sevgilim de arkadaşlarım falan olmadığını evde vakit geçirdiğimi biliyor beni özgüvensiz birisi olarak düşünebilir mi
- +1 yıl
Artık birçok insan dışarda zaman geçirmektense evde zaman geçirmeyi tercih ediyor... bunun özgüvensizlikle ilgisi yok... öyle düşümez tabiki... özgüvensizlik çok farklı... bir adım atacağı zaman insanın kendine güvenememesi kendini geri çekmesidir özgüvensizlik... hem bu zamanda düzgün arkadaş kimsenin yok herkes yalnız arkadaş olsa bile kafa dengi olmuyor... senin seviyende olmuyor...
+1 yılşu an seni ısındırıyordur. Romantic tavırlar sergiler yatağa atar
Sonra hanzo olur.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. sevdiği için olabilir istemiyor olabilir ya da konuşmak için erken olduğunu da düşünüyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılCinsellik konuşsa kullanmak için mi benle beraber dersiniz, konuşmayınca beni sevmiyo mu acaba. Siz kadınlar nekadar tuhafsınınız
00 Yorumla
+1 yılaçsak bir dert açmasak bir dert
00 Yorumla
+1 yılAwq açsa bi dert açmasa bi dert
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yanina gelince başlar o muhabbet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeks istemeyen erkek vurduruyodur.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma evlenmeden ilişkiye girmeyi yanlış buluyosa bilemem.
Soran+1 yılYok yok öyle değil yani cinsellik muhabbetinden kastım. İlişkiye girme konusu değil böyle basit cinsel muhabbetler yani
Cevap sahibi+1 yılZaten normal olan da o değil mi? Yeni tanışmışsınız ve daha yüzyüze gelmemişsiniz bile. Bu aklı başında biri olduğunu gösterir.
Soran+1 yılEvet normal olan benim istediğim de bu zaten. Sadece şimdiye kadar karşıma hep cinselliğe çok düşkün insanlar çıktığı için farklı geldi sadece ne düşünüyor olabilir diye merak ettim
Cevap sahibi+1 yılBen de sekse çok düşkünüm ama önüme gelenle yatacak kadar da aşağılık değilim.
+1 yılDaha iyi ciddiye biner
00 Yorumla
+1 yılAçar o açar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 2 haftadır devam eden bir ilişkim var, cinsellik konusu açmıyor. Beni sevmediği için mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat