WC ni yaptığı yerden ilişki yaşamak nedir
O kaslar içeriye doğru zorlandığı zaman ileride wc ni tutamayacaksin.
Buna izin veren kadına diyecek bişe bulamıyorum
Ve Din de eşlere bile günah
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer WC ni yaptığı yerden ilişki yaşamak nedir
O kaslar içeriye doğru zorlandığı zaman ileride wc ni tutamayacaksin.
Buna izin veren kadına diyecek bişe bulamıyorum
Ve Din de eşlere bile günah
Seks bir din değil zevk meselesidir.
Kuranda kafınlar sizin tarlanızdır, onlara dilediğiniz gibi gidin der. Bu ayeti evirip çevirip anal seksin haram edildiğine yorarlar ama ayette dilediğiniz gibi gidin diyor. Buradan öyle bir yasak mesajı çıkmıyor. Yok allah öyle demiş ama aslında öyle demek istememiş böyle demek istiyor diyen de Allah noksanlık yüklemiş olur.
dinde günah yok ayette bile dilediğiniz gibi girin der arkadan ilişki sandığımız veya anlatılan gibi yıllarca tuvaletini tutamazsın gibi değil sert yapılmszsa penis atın şeyi gibi kalın değilse yumuşatılırsa o bölge soba borusu gini genişlemez delik ve ayrıca kadın da erkek te zevk alır dediğin gibi wc sorunu olsa hem vajinada da olur hem arkadan yiyen hayat kadınları lezbiyenler travestiler ve gaylerde de aynı sorun yaşanırdı işin din kısmına gelirsen asıl ağzına almak günah olur sonta ağzınla yemek yiyorsun
Cevap
14Cevap
yapan bir sürü var bence o fikrini bi kontrol et. tuvalet tutamamayı. illa zararı vardır ama bence sübvanse edilir asırıya kacmadıkca. pokunu cıkartmadıkca demekki oluyorki bunca insan yapıyor. ama tabi mesru değil. savuncak sav bende pek bulamıyorum. büyük konusma ama büyük konusursan basına gelir. belki yapınca hosuna gider müptelası olursun. denedin mi bilmiyorum ama kimi kızın ozellikle hosuna giden bişey bu cunku
Oradan yapmanın bir çok prosedürü var kadın içinde riskli o kadın bize her zaman lazım ön dururken ora olmaz
Desteklediğim bir şey değil sadece tecrübe amaçlı bir kere denemek istiyorum ama içimden de gelmiyor pek
Gerekli şartlar sağlandığında hijyen anlamında hiç de değil
kadinlar zaten igrenc buluyor.. yapmiyor. yani akli basinda hicbir kadin yapmiyor. bu kadinlar arasindan en buyuk hakarettir kadina yapilan.. Onu gayler yapiyor
Değil
Koskoca p*rno sektörü anal seks diye bi kategori çıkarmış
Bence de iğrenç. Ama aşık olduğum kadının (kendisi isterse) ayak parmak aralarını bile yalarım.
Evet biri beni zorladı üstüne sçtm ahahahahaa çok zevkliydi
@truffade hak etti ahahahshd
@truffade yoo anal a zorlarsa utanmadan ben niye utanaym tehdit etti bende sictm
@truffade sen beni nasl buldun ekledin ohaa. kactr gizli yorum yapıyorum biri gelip hem yoruma cevap yazıyor hem istek atıyor hiç gizlenmedim gibi geliyor
@truffade hadi ordan biri daha böyle yaptı ya
Başka bişey var bunda cozemedim
@truffade sende mi
@truffade garip biseyler dönüyor ,😀
@truffade bu anlattklarm yalandı 🤣🙃kıvır baba kıvır
@truffade niyeki
Ne kadar düşünceli gece gece
Haram üstelik
Esleri zorluyor olabilir
Halbuki ön taraf daha zevkli
Lavman yapıyorsun öncesinde
anal isteyen erkek topturr. O erkekten uzaklaşın
Millet tiryakisi olmus
Asfalt yol dururken çamurlu yoldan gidilir mi :)
İğrenç değil
Cok asiri hemde
İğrenç
Zevkli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?