Cinsel Yaşam Erkeklerin ayak sevdiği doğru mu gerçekten? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ayak olsun yeter mi diyorsunuz seçicimisiniz Güncellemeler+1 yıl Sevenlerin foto albümü vardır eminim Erkeklerin ayak sevdiği doğru mu gerçekten? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet, ayak yapmayı seviyorlar djsj 0 0 Yorumla
Footloverman Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl ayak olsun yeter tabikide değil bakımlı orantılı olsun albüm yok ama video serisi var bana özel 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Severim de yuh yani o kadar da abartı şekilde değil 0 0 Yorumla
Pufkuf5 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Gizlide değilim sorularını cevaplandırabilirim konuşmak isterim :) 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Asla öyle bişey demem ayak fetişi olanlar zaten nasıl bir zevk ve fantezi meselesi bu ya 😏 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgiye ve hijyene bağlı olarak seven nedne olmasın 0 0 Yorumla
İstanbulreel Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hiç sevmem. Bir grup ayakçı var sadece, çoğu sevmez 0 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle Adamlarda var yani 0 0 Yorumla
farukbadiii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Doğru 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Albüm mü var Yorumla farukbadiii +1 yıl Hayır. Benim ilgi alanım değil. En yakın arkadaşımın fetişi var. Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Ben göğüs severim 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bazılarında var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayak sevdiğim doğrudur 0 13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayaklarınla ilgilenilmesi hoşuna gider miydi Yorumla Soran +1 yıl Giderdi herhalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapılması hoşuna giderdi Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ne yapılıyor ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben senin yerinde olsam ayağımın dibine otuttururdum:) Yorumla Soran +1 yıl Bu ne zevk verir ki erkeğe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha bitmedi ki yeni başlıyor yerini bilsin önce köpek :)) Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıksana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden mi yazacaksın :)) Yorumla Soran +1 yıl He Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemin et :)) Yorumla Soran +1 yıl Yemin ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görelim bakalım :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet, ayak yapmayı seviyorlar djsj
ayak olsun yeter tabikide değil bakımlı orantılı olsun albüm yok ama video serisi var bana özel
Severim de yuh yani o kadar da abartı şekilde değil
Gizlide değilim sorularını cevaplandırabilirim konuşmak isterim :)
Asla öyle bişey demem ayak fetişi olanlar zaten nasıl bir zevk ve fantezi meselesi bu ya 😏
Sevgiye ve hijyene bağlı olarak seven nedne olmasın
Hiç sevmem. Bir grup ayakçı var sadece, çoğu sevmez
Öyle Adamlarda var yani
Ayağı napıyorlar ya
Annelerinin ayağını yesin ambaks
Doğru
Albüm mü var
Hayır. Benim ilgi alanım değil. En yakın arkadaşımın fetişi var.
Ben göğüs severim
Bazılarında var
Temizse evet
Hepimiz değil
Yok be o ne öyle
Ayak sevdiğim doğrudur
Ayaklarınla ilgilenilmesi hoşuna gider miydi
Giderdi herhalde
Ne yapılması hoşuna giderdi
Bilmem ne yapılıyor ki
Ben senin yerinde olsam ayağımın dibine otuttururdum:)
Bu ne zevk verir ki erkeğe
Daha bitmedi ki yeni başlıyor yerini bilsin önce köpek :))
Gizliden çıksana
Özelden mi yazacaksın :))
He
Yemin et :))
Yemin ederim
Görelim bakalım :))
ayak mi s. kicez mk
Ayak sevilmezmii 🙂
Pihh midem bulandı